Torres hodlá dodržet smlouvu s Liverpoolem

30.10.2007, 16:56
Aktuality
Fernando Torres se rychle adaptoval na styl Premier League a od svého příchodu na Anfield Road je jednou z klíčových postav Liverpoolu. Radost mu zatím kazí pouze zranění a zřejmě i novináři, kteří spekulují o jeho návratu do Španělska. Sám hráč má však jiné plány a hodlá dodržet svou současnou smlouvu s Reds...

"Smlouvu s Liverpoolem hodlám dodržet až do samého konce. V tomto klubu jsem spokojený, zde jste respektováni jako velcí hráči. Jdete na hřiště s tím, že chcete vyhrát. Návrat do Španělska neplánuji, a to ani teď, ani za několik let," prohlásil Torres.

"Podpora fanoušků je neuvěřitelná. Lidé vás vidí na ulici a zdraví vás jako přítele. Když jste střídáni na stadionu soupeře, lidé vám aplaudují. Pro mě je to zcela jiný pohled na fotbal," dodává španělský reprezentant.

Torres přišel do Liverpoolu v létě z Atletika Madrid a ve třinácti soutěžních zápasech nasázel sedm branek. V nejbližší době žádnou určitě nepřidá, v utkání proti Arsenalu si totiž obnovil zranění stehenního svalu a na marodce stráví další tři týdny.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*no.10

Torres je dobrej utocnik a za dva, tri roky bude excelentni utocnik. Zrychleni jake ma on, nema asi nikdo jiny na svete, navic toho umi dost s balonem. Rad bych ho videl v dresu bileho baletu ale to vzhledem k jeho minulemu angazma moc pravdepodobne neni.

Reagovat
HOST*kedlub

borec na konec

Reagovat
HOST*

Nechapu jak ho nekdo muze zase strkat do Spanelska kdyz pred par mesici za velky prachy prestoupil do Anglie... ty spekulace medii sou nekdy neskutecny

Reagovat
HOST*mysman

presne obcas me ty novinari rozesmejou,dyt je to proti logice aby se vracel po dvouch mesicich.Asi si to po sobe neprecetli nebo to psali zhulený.

Reagovat
HOST*

gey

Reagovat
smazaný uživatel

seš no

Reagovat
HOST*

jj teplousek GUNERS

Reagovat
HOST*mrakoplaš

fanda arsenalu a neví, jak se píše jejich přezdívka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je to mánička, ale hraje dobře ja sviňa.. Ale Theo Walcott bude lepší..

Reagovat
HOST*Madridista

A i kdyby teply byl, tak jak to ovlivnuje jeho vykony na hristi, coz je jedina vec, ktera by nas fanousky fotbalu mela zajimat?

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Walcott je malý pívo! Torres je nejlepší! Ještě s Villou

Liverpool

You will never walk alone

Reagovat
HOST*

Momentalne ma nejlepsi utok manchester pak arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

že Arsenal ten má zálohu ale útok

Reagovat
HOST*jozo

Reagovat
HOST*j

no nevim simulant lenivy

Reagovat
M11

kazdy ma jiny nazev pro top utocnika chapu

Reagovat
smazaný uživatel

že simulant není jak C.Ronaldo ne Drogba to jsou herečky

Reagovat
smazaný uživatel

drogby z teho vynech symulant ses tak ty

Reagovat
HOST*Dom

VYPADÁ JAKO RUS A NÉ JAKO ŠPANĚL..

Reagovat
HOST*

a ty vypadas jako pica

Reagovat
smazaný uživatel

jak muzes neco takoveho rict az budes hrat tak jako tores tak pak neco rikej buzerante

Reagovat
HOST*xxx

je to borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele