TORRES NÁZOR NEZMĚNIL, PŘESTUP NECHCE

17.04.2007, 12:21
Aktuality
Fernando Torres opět uklidnil všechny fanoušky Atletika Madrid. O 22letého útočníka mají zájem nejmovitější kluby z celé Evropy, kapitána španělského klubu to však nechává ledově klidným a chce i nadále hájit barvy svého současného zaměstnavatele...

"Nemyslím na odchod. Nejdůležitější věcí je, abyste byli tam, kde jste šťastní a vyhrávali tam trofeje. Jsem přesvědčen, že trofeje budu vyhrávat tady. Nechci odejít někam do Evropy a vyhrávat tam, chci získat tituly s Atletikem, protože tento klub miluji," nedá Torres dopustit na klub z hlavního města.

Atletiko se v přístí sezóně po delší době zřejmě opět podívá do evropských pohárů a není vyloučeno, že si zahraje hned Ligu mistrů. Osm kol před koncem Primera Division je zatím na šesté příčce a na druhou Sevillu ztrácí pouhých pět bodů.

I napříč dobré sezóně Atletiko trochu brzdí Torresův výkonnostní růst, na což doplácí také španělská reprezentace. Pokud se 22letý útočník někdy rozhodne odejít, bude mět z čeho vybírat. Zástup uchazečů o jeho služby je dlouho a pestrý - Manchester United, Chelsea, Liverpool, Barcelona, AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V jeho veku má všetko pred sebou a hlavne čas dobre si vybrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by v Atléticu herně strádal a brzdil svůj růst, tým je tam velice kvalitní. Taky určitě lepší hrát, než vysedávat na lavičce např. v Chelsea (viz Wright-Phillips a Kalou)

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

strádá strašně, když si vzpomenu na výkony před 3, 4 nebo 5 lety tak

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
HOST*

Gracias Grande Fernando

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele