Tottenham posílil ofenzivu, z Nottinghamu přivedl Johnsona

02.09.2023, 00:26
Aktuality

Brennan Johnson po čtrnácti letech odchází z Nottinghamu. Dvaadvacetiletý útočník se stěhuje do Tottenhamu, kde podepsal šestiletou smlouvu. Forest by měli vyinkasovat zhruba 45 milionů liber.

Johnson je odchovancem klubu ze střední Anglie, který za seniorský tým začal nastupovat v roce 2019. Následující sezonu strávil na hostování v Lincolnu, po návratu už ovšem naplno ukázal své schopnosti. Nejprve sedmnácti zásahy dotáhl svůj tým do Premier League, kde v nováčkovské sezoně zapsal dalších osm branek. Dvacetkrát už také nastoupil za velšskou reprezentaci.

U Kohoutů má přitom cestu do základní jedenáctky umetenou po odchodu Harryho Kanea do Bayernu Mnichov. Do ofenzivy totiž ke Spurs v létě přišli jen Manor Solomon coby volný hráč ze Šachťaru a argentinský talent Alejo Véliz.

Autor: Martin Vejdělek / twitter.com/SpursOfficial

Komentáře (29)

Přidat komentář
Zaschrona

Škoda, že před rokem Nottingham postoupil, byl by dobrá posila. Mezitím...

Total initial fees Everton spent on Gylfi Sigurdsson, Yerry Mina, Yannick Bolasie, Jean-Philippe Gbamin, Theo Walcott and Cenk Tosun - £156.7m

Total fees Everton received for those players - £0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Ten Nottingham je kouzelný, k tomu co mají si přivedou na hostování Santose, aby na DD pořídili Sangarého i Nica Domingueze.

Reagovat
Kluivert9

Ti na deadline přivedli snad zas 7-8 hráčů, ne?

Reagovat
Eichel

tieź som na to dnes pozeral

Reagovat
VTID94

Výborný hráč

Reagovat
avicii

Spurs majú momentálne celkom zaujímavý káder..

Reagovat
Eichel

Stále tam podľa mňa chýba CB, CM, ST a možno aj krídlo, ale hej.. bude zaujímavé sledovať čo Udogie, VDV, Sarr, Johnson.. plus teda ako sa chytí Vicario s Porrom a či Bissouma zvládne hrať ako v Brightone. Ja by som to tipol na 5. miesto, ale konečne je okolo toho tímu pozitivita.

Reagovat
avicii

Je tam veľa zaujímavých hráčov momentálne, môže to byť od nich zábavná sezóna

Reagovat
Kucka

Reagovat
Čenda

We got the same for Rob Holding in 2023 as Birmingham got for Trevor Francis in 1979.

Holdini out, Tierney loan, Partey na rb..ach jo. Hlavně neudělat z Havertze dalšího Williana proboha.

Reagovat
Golasso

Nějaký obránce měl dojít . Asi jedeme podle plánu odchodů bez ohledu na zranění. To může být do budoucna dobře, ale v příští sezoně nám nezbývá než se modlit za zdraví hráčů v obraně.

Jinak aby nebyl z Havertze další Willian, tak by hodně pomohlo, kdyby mu část našich fans nevytvářela hned zkraje toxické prostředí jako Willianovi. Psychika není sranda.

Reagovat
Čenda

Naprosto souhlasím, ale taky tomu nesmí jít manažer naproti. Jak bylo řečeno, u Xhaky i Williana tomu tehdá Unai i Mikel s Willianem dost pomohli. A zrovna na Kaiovi je dost vidět, že to ta psychika je. A nemusí to být jen sociální sítě, může procházet v životě miliardou situací, o kterých nemusí nikdo vědět a mít to ještě větší dopad, než idioti na sítích.

A já navíc Kaiovi dost fandím, působí jako sympaťák, nemá žádný excesy(alespoň veřejně, jestli má v mrazáku rozsekany ženský, to se teprve ukaze), fotbalove to v sobě taky má.

Mě jen štvou okolnosti příchodu, který on neovlivní, a taky jeho zatím se jevící tlačení dp sestavy, za což taky nemůže.

K obraně nemá cenu mluvit, jen se modlit.

Reagovat
Golasso

Já si nemyslím, že má nějaké další osobní problémy mimo reakcí fans. To by ho tam Mikel necpal. A přece neposadí hráče, který je pro něj očividně klíčový pro letošní plánovaný styl hry jen proto, že se fans neumí chovat a vytváří si domněnky, podle kterých Havertz může za náš herní projev nebo posazení oblíbenců.

Snad to bude brzy ok. Přijde mi, že ta negativní vlna, co se zvedla, byla natolik přes čáru, že to té aspoň trochu inteligentnější části fans došlo a začali se trochu krotit. Takové štěstí v neštěstí.

Reagovat
Čenda

Taky doufám, že posadi hráče proto, protože hraje tužku, to je jasný. A ne každá kritika je toxic, nedelejme z něj zase někoho, kdo se nesmí ani normálně zkritizovat, že jo.

A taky nemyslím, že má osobní problémy, to byla jen hypotéza bez jakýchkoliv důkazů.

Reagovat
Eichel

timber je out na celú sezónu?

Reagovat
Čenda

Minimálně šest měsíců, optimistický odhad je, že se vrátí na jaře. Tedy lepší počítat, že vůbec.

Reagovat
Amon

Veľký prepadák z našej strany čo sa týka odchodov. Predali sme len Winksa, pričom na odchode bolo kopec hráčov. Neviem čo je s Llorisom, to fakt ho nemôžme pustiť zdarma niekde? Ndombele je neuveriteľne, že je ešte v kádri. Davinson s rokom do konca zmluvy musel odisť! Gil a Sessegnon ani sa nevyjadrujem, samozrejme zranení. Lo Celso sa hneď v prvom zápase zranil, k čomu nám je ten hráč? Sklenenka a nemehlo.

Levy by mal okamžite odstúpiť, že sa mu nepodarilo ani jedného hráča streliť do Saudskej Arábii.

Brenan Johnson sa mi veľmi páčil v drese Nottinghamu, na neho sa teším. Som zvedavý, ako ho využijeme.

Reagovat
PavlíčeQ

jeste jste prodali kejna

Reagovat
Amon

Samozrejme, mal som na mysli odchody, ktoré som si prial. Za Kanea prišli pekné peniaze a ja mu prajem športový úspech.

Reagovat
Eichel

Tých odchodov malo byť viac a Lloris je dosť wtf, ale tak to je s ním tiež ťažké, keď on odmietne Lazio, ktoré ho chce, lebo chce byť neohrozená jednotka, ale celkovo to vidíš až príliš zle. Lo Celso rozhodne nie je nemehlo.

Reagovat
Amon

GLC nedokáže vydržať byť zdravý. Tam to chcelo nový začiatok pre všetky strany. Vyhodené peniaze. Nepamätám si jeden jeho zápas v našom drese.

Reagovat
Eichel

Mne len proste nepríde ako nemehlo a ak neprišla žiadna seriózna ponuka, tak by som mu šancu dal. Oveľa viac ma serie, že v kádri je Dier alebo Ndombelé.

Reagovat
Amon

To ja zase s Dierom nemám problém. Ako 4. Stopér v prípade zranenia. Neberie veľa, je angličan a líder. Ndombelé bol ideálny kandidát do SA.

Reagovat
Eichel

Mne príde, že sa absolútne nehodí do toho, čo chce Ange hrať a teda mne príde skôr taký pseudolíder. Ja nejak nemám rád Davinsona a rád by som ho predal, ale súhlasím s jk, že on sa typologicky do toho futbalu hodí viac.

Pri Ndobmelém by som sa nečudoval, keby si v svojej hlave išiel, že má kvalitu na PSG.

Reagovat
O.Giroud

Tak v Laziu by mal veľmi malú šancu na jednotku, tak sedieť môže aj v Spurs a možno za lepšie peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Spence šel k nám na hostování bez opce, což je zvláštní, když jste od začátku chtěli permanent deal.

Reagovat
Amon

Tak tomu hosťovaniu vôbec nerozumiem. Cez Aylinga si len ťažko kopne.

Reagovat
EZ

Ripcharlison

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele