Townsend z Tottenhamu do Newcastlu, kluby jsou domluveny

26.01.2016, 13:56
Aktuality
Poslední hodiny coby hráč Tottenhamu před sebou má Andros Townsend. Anglický záložník zažívá v londýnském klubu hodně nepovedenou sezonu a řešením bude přestup do Newcastlu, kluby již našly společnou řeč ohledně sumy za transfer...

Straky za 24letého fotbalistu zaplatí dvanáct milionů liber. Townsend se pak co nevidět objeví v Newcastlu, aby se podrobil zdravotní prohlídce.

Townsendovi se v předešlých dvou sezonách dařilo a zabydlel se i v anglickém národním týmu, letos ovšem nepatřil do základní sestavy a nepomohla mu ani situace za začátku listopadu. Během tréninku se tehdy pohádal s kondičním trenérem Nathanem Gardinerem a manažer Mauricio Pochettino ho dočasně vyřadil z prvního týmu.

Probíhající ročník anglické Premier League za sebou má už 23 kol a Townsend se během nich ani jednou neobjevil v základní sestavě, třikrát se na trávník podíval jako střídající hráč, jinak nastupoval za rezervní tým.

Townsend nebude první lednovou posilou Newcastlu do středové formace, už před ním přišli Jonjo Shelvey (Swansea) a Henri Saivet (Bordeaux).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (526)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele