Třaskavý přestup je tu. Staněk se upsal Slavii, do Plzně míří Červ s Valentou

05.01., 20:45
Aktuality

Největší přestup české fotbalové zimy je realitou. Brankář Viktorie Plzeň Jindřich Staněk (27) se stěhuje do konkurenční Slavie, v klubu podepsal smlouvu do roku 2027. Obě strany v pátek doladily poslední detaily přestupu českého reprezentanta do Edenu. Opačným směrem, tedy z Vršovic do Viktorie se přesunou záložníci Lukáš Červ (22) a Matěj Valenta (23). I oni shodně podepsali kontrakty do roku 2027.

"Jindra patří dlouhodobě mezi nejlepší české gólmany, což potvrzuje i v národním týmu. Chceme být připraveni na boj o titul a nic nepodcenit. Proto posilujeme i brankářský post. Přejeme Jindrovi hodně štěstí," řekl pro klubový web sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Staněk se v Plzni vypracoval v jasnou jedničku. Bylo jasné, že výš už se v plzeňské dresu nemohl posunout. Čekalo se, že po sedmadvacetileté opoře Viktorie sáhne některý ze zahraničních zájemců, jenže na stole šéfů západočeského klubu přistály údajně jen nabídky, z kterých nebyl paf klub ani samotný brankář.

A když vstoupila do hry Slavia, začínalo být čím dál jasnější, že stěhování do Edenu může být zimní variantou číslo jedna. Nyní se tedy vše stalo skutkem.

Staněk: Chci pomoct k titulu. Proto jsem tady

"První dojmy jsou jen pozitivní. Moc se těším na tuhle výzvu. Konkurence je vždycky dobrá věc, zdravá věc. Jsem na ni připravený. Chci pomoci Slavii k mistrovskému titulu. Proto jsem tady," uvedl Staněk na webu Pražanů.

Pozici gólmana nemusí v Plzni akutně řešit. Z Bohemians si západočeský klub stáhl brankáře Jedličku, připravený naskočit je i mladý Baier, což během podzimu při zranění Staňka několikrát ukázal. Oba by měli být k dispozici pro jarní část FORTUNA:LIGY, stejně jako pro pokračování v Konferenční lize. To Staněk se může těšit na starty v lize Evropské, kdy Slavia vyhrála skupinu.

Viktoria navíc do svých řad získala dva perspektivní záložníky - smlouvu v klubu podepsali Lukáš Červ a Matěj Valenta.

"Oba hráči již prokázali své nesporné kvality, mají za sebou desítky ligových startů a hráli i v mládežnických reprezentacích, absolvovali mistrovství Evropy do 21 let. Přesně tedy zapadají do naší koncepce. Přejeme si, aby se u nás i nadále rozvíjeli a byli společně s týmem úspěšní," okomentoval příchod posil Daniel Kolář, sportovní ředitel Viktorie.

Autor: Livesport.cz / Jakub Dvořák

Komentáře (555)

Přidat komentář
AjaxFans

Toto je win win pro Plzeň

Reagovat
icefish

To rozhodně

Reagovat
db18

Reagovat
fabec1222

Největší smůla to bude pro Mandouse, kterého tenhle přestup nejspíš připraví o EURO.

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej risk mít Mandouse jako jedničku pro tým s nejvyššíma ambicema. Dělá chyby a nepřijde mi jistej ve velkých zápasech. Do toho ještě ani nevyhrál derby . Staněk je v repre stejně před ním, i kdyby zůstal v Plzni, takhle je rozhodnuto úplně . Ledaže by Trpiš překvapil s Mandousem v základu třeba, ale on to sám uvidí, jakej je v nich rozdíl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
shitcool

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Freedo

Tady si dovolím nesouhlasit. Jak už jsem tu psal, tak Mandous se díky skvělé hře nohama daleko víc hodí do našeho stylu hry. A taky si nemyslím, že by dělal nějak hodně chyby, teď na podzim tam měl výjímečně nějaké nejisté věci, jinak ve vícero zápasech podržel. Reflexy má kvalitní taky.

Sám jsem zvědav, jak se Staněk u nás chytne. Očekávání budou velká.

Co se týče té výměny, tak podle mě bude pro Plzeň důležitější Valenta než Červ.

Reagovat
Mass

Teď bude mít Radek Černý oba dva jak ve Slavii, tak v repre. A hodně bych se divil, kdyby upřednostnil Mandouse.

Reagovat
kilobyte

Bude hodně záležet, jak budete hrát. Pokud budete hodně rozehrávat přes Staňka, tak bych řekl, že z chyb v rozehrávce dostane minimálně stejně tolik gólů, co oproti Mandousovi chytí.

Fakt divný po tolika letech lpění na hře nohami u brankáře vezmete Staňka.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Marisic

hlavně v dnešním fotbale když chceš od golmana rozehrávku tak ano, občas udělá chybu, Vindahl nás taky potopil proti Betisu a nepožaduju přivést téměř stejně starýho, stejně drahýho a stejně ambiciozního golmana, abych si rozesral ten post.

Absolutně nechápu co má slavistickej realizák furt za problém s Mandousem, kdykoli byl jednička, tak ho po chvíli odstavili za Koláře a teď mu přiváděj z ničeho nic Staňka. Kdybyste koupili nějakou mladou 2, co umí hrát nohama a bude prostě na Mandouse tlačit, tak dobrá, tohle je strašně zvláštní.

Reagovat
El Cid z City

Zvláštní, roky drželi Koláře, ikdyž na čáře to zdaleka nebylo ono kvůli rozehrávce a teď najednou taková otočka se Staňkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář na čáře byl bůh .

Reagovat
salami

To urcite nebyl, mel jednu velmi povedenou sezonu, kdy fakt zachytal, jinak to byl na care podprumer, vyvazoval to ale vybehama a rozehravkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Mandous určitě nemá skvělou hru nohama. Má ji nadprůměrnou na český poměry, nic víc. Problém u něj je, že je pořád takovej rozklepanej a ve velkých zápasech se o něj nemůžeš opřít. Vzpomeň si na ty obrovský chyby proti Lasku nebo Feyenoordu necelý dva roky zpátky při jízdě Konferenční ligou. Ani letos nepůsobil nikterak jistě. Od Slavie dobrý tah. Jestli chce jít daleko v EL nebo se dostat v létě do LM, tak s Mandousem to půjde horkotěžko.

Reagovat
meno

Letos má podle statistik nejlepší hru nohama v lize

Reagovat
Bex5

Jednonohej mezi vozickarema kralem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
srandamač

Zase naopak se tím zvýší úspěch Česka na euru.

Reagovat
Mass

Moc často se nestává, aby šance ovlivňoval náhradní gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba, těším se na něj . Mandous bude skvělá dvojka, Staněk hodně pomůže ve velkých zápasech. V lize od něj čekám jednoduchou hru bez hloupostí a zákroky v důležitých momentech.

Červ s Valentou nikoho na Slávii mrzet nebudou, tím obzvlášť, že Červ chtěl přestoupit do Sparty. Na oba dva máme vyjednaný procenta z dalšího přestupu + se ten přestup Staňka údajně díky nim stáhnul jenom na 12,5mega, což je zhruba 0,5 milionu Euro za jedničku repre a nejlepšího gólmana v ČR.

Staněk se dal stopro přes pauzu dohromady se zraněním a teď konečně může válet ve Slávce .

Reagovat
dinss

A teď konečně může válet ve Slávce To je top komentář.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si .

Reagovat
Pablos

Proč ti Slavii nemáš v oblíbených… však ta z tebe úplně stříká

Reagovat
Pablos

*tu

Reagovat
3M

By me zajimalo, kde se tenhle exot vyloup. Za chvili bude oblibenej jak trevorek

Reagovat
smazaný uživatel

fňuuuuuuuuk.

Reagovat
3M

Vsak pisu, exot

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi šikovnej, že umíš psát, dokonce i číst .

Reagovat
3M

Je ti dvanact ty jelito?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale díky sparťanským držkám se cítím mladší .

Reagovat
3M

Tak ty ses navic jeste hloupej, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdina co uráží na webu

Reagovat
Strakosha

Takovej plácal,co ví o fotbale tužku

Reagovat
ondrvo

To si můžete podat ruce

Reagovat
dest1l

Reagovat
smazaný uživatel

A teď se mám představit já nebo jak je to ?

Reagovat
Bex5

Kamo, mozna jsi to trefil, ale presne tohle pises kazdej den 5 lidem.

Sorry, ale to by se clovek vsadil, ze jsi nejakej nedocenenej trener z preboru

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne . Má nějaký komplexy, necháme ho být .

Reagovat
Bex5

Reagovat
ACSeRw!n

velka chyba od tebe si tady zalozit ucet

Reagovat
smazaný uživatel

Velký chyba od tebe být rudej a zapšklej .

Reagovat
Axelrose

Tak to asi fandíš Spartě

Na to, aby dělal "skvělou" dvojku, se ti každý pořádný brankář vykašle. Ty bys jí chtěl dělat?

A nejlepší golman v ČR?

Dále, stát měl milion a V/Č, z čehož V mě určitě mrzí.

No a ani nevím, kde bereš ty zaručený informace o stopro vyléčení, jestli nejsi jeho doktor

A že Ti nevadí jeho minulost, když se navážíš do Č? Sparta, chlast, bedny, atd.

Za mě je tohle přestup absolutně na hovno. To bych radši koupil toho Jedličku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši na Stanciua, Hušbauera, Hovorku, Kúdelu všichni pičovali. Jsem úplně klidnej .

Reagovat
Axelrose

Tak bych se potom neopíral do Červa.

Hele uvidíme, já mu nevěřím, ty ano, po sezoně si to můžeme vyhodnotit.

Za mě jediné co hovoří pro Staňka je věk.

Reagovat
Elliasson

Valenta mě rozhodně mrzí.

Reagovat
deporpepa

Staněk mi příšel po zranění nejistej... uvidíme zda se dá dohromady... každopádně... za mě ani jeden tým neprohloupil...

Reagovat
Losinho

Aspoň že se nám daří udávat hráče, se kterýma nepočítáme.. zvlášť když Červ tady ani nechtěl bejt. Za mě OK, nejlepší gólman posledních sezón.

Reagovat
Mass

Valenta je dobrej hráč a prokázal to v Liberci i Slovácku, kde i přes hostování byl jasnej základ. Ve Slavii přes Oscara, Zafiho, Provoda a Ševčíka neměl moc šanci a to je ještě možný, že přijde Havlík.

Podobně i Červ. Trochu mě mrzí takhle přijít o odchovance, na druhou stranu když by nedostali čas na hřišti, proč je držet. A pak taky nejspíš nebyla jiná šance, buď aktivat ty zpětný odkupy hned nebo si je nechat utéct zadarmo. Každopádně na první pohled tenhle kšeft vypadá pro Plzeň až moc výhodně.

Reagovat
skat

V Liberci byl Valenta nijaký. Na hru neměl žádný vliv a hrál jen proto, že musel. Ve věšině zápasů se mu nechtělo. Ve Slovácku jsem ho úplně nesledoval, ale v Liberci se tedy moc nepředvedl. Myslím vůlí. Že fotbal umí, když se mu chce, tak to asi ano.

Reagovat
Marisic

jojo, Valenta neměl moc šanci, proto přivádíte Zmrzlýho, údajně na defenzivního záložníka, tedy na totožnej post, co aktuálně hrál Valenta na Slovácku. Ale cenim, že ti přijde ten kšeft výhodnej pro Plzeň výhodnej, mi upřímně přijde z obou stran akorát divnej, tak uvidíme co se z toho vyklube

Reagovat
Mass

z livesportu: "Ondra může být pro náš tým velkou posilou. Hraje na postu levého obránce, ale velký přínos vidíme i v jeho univerzálnosti a možnosti alternace ve středu hřiště. V minulosti se nám to už několikrát vyplatilo, a to je také jeden z důvodů, proč jsme si Ondru vybrali," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Z toho mi teda neplyne, že by Zmrzlý měl hrát automaticky na DM, spíš jen to, že má rád Trpiš univerzální hráče, což není žádný překvapení.

Reagovat
Marisic

ok, fér point, já to bral jako docela jistotu, i protože s tím takhle zjevně počítá i Jílek. Přijde mi logický, že Trpišovský jasně neřekne, bude hrát levýho beka, ale z toho cos vypsal je docela jasně cejtit, že s ním spíš počítá do středu. Ale jasně, může to dopadnout jinak. Ono jako čistě vzato má Slavia dost hráčů i na lwb, zvlášť jestli přijde Diouf, proto ten Zmrzlýho přestup je tak zvláštně přebytečný i v kontextu toho poslání Valenty do Plzně. Já teda Valentův fanoušek dlouho nebyl, spíš jsem byl pro prodej s odkupkou, ale zrovna poslední půlrok byl na Slovácku, co jsem stačil vidět, dobrej. Nevím, ze všech stran mi tenhle swap přijde takovej divnej

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Bex5

Ja bych udaval taky, ale je spatna doba

Reagovat
dinss

Tak ať se (ne)daří. Na východ se nechodí.

Reagovat
Y.N.W.A

To je snad poprvý v tý velký éře Plzně, co vyzbrojuje někoho z pražských S, ne? Jindy to šlo rovnou do Evropy. No každopádně hvězdné války v boji o přímej postup do LM začínají! Slávka má teda možnost už letos, ale to si asi pro sebe vezme Šachtar.

Reagovat
dinss

Jiráček, Krmenčík, Staněk

Nicméně nikdy to nebylo přímo od nás. Každopádně to vždycky byl totální fail, tak Jindrovi budu držet palce.

Reagovat
ratusek

Jak se vlastně tváříte v Plzni na to, že by se Krmelec chtěl reálně vrátit?

Reagovat
dinss

Že ho tam kabina zpátky nevezme. Jestli by se někdo měl vrátit, tak Boža, který je v podstatě ve stejných letech a naposledy dobře hrál ''jenom'' před rokem a půl. Myslím si, že to stejně byla jenom taková Šádovská záplata než se rozjede ten skauting, který teď máme díky Říčkovi

Reagovat
ratusek

Jo na Božu jsem zapomněl. No posilu do utoku potřebujete ne? Když je Kliment skleněnej a Rafiu odchází nebo odejde brzy

Reagovat
dinss

Tak určitě potřebujeme. Nicméně si myslím, že Říčka je v tom skautingu jeden z nejlepších v lize. Proto moc neočekávám návrat těch starších hráčů, který mají něco u nás/v lize odkopáno viz právě Boža nebo Kotrmelec. Nakonec bych se nedivil, kdyby ty peníze za Souarého byly ještě vyšší než za Zmrzlýho ale právě jemu budeme věřit víc.

Dneska přišel ten Estonec, který je tady na zkoušku. To by před pár lety bylo téměr nemyslitelný, aby se někdo takový zkusil a koukalo se možná tak do Třince.

Reagovat
mistr129

Provod

Reagovat
dinss

Na toho jsem zapomněl, nicméně ten u nás měl odkopanou leda tak přípravu.

Reagovat
Bex5

Hranicne tam byl Sykora

Reagovat
dinss

Ten byl u nás v mládeži. Za áčko si taky nekopnul. Ještě u nás byl Hromada a z Itálie šel pak rovnou k nim.

Reagovat
Bex5

Odesel prave do Sparty z juniorky v ten rok, kdy jsme ziskali prvni titul. Bambula

Reagovat
Mass

Jako že se vybírá nejlepší tým "Východní" Evropy?

Reagovat
Y.N.W.A

Když si vítěz LM zajistí LM i z ligy, půjde letos přímo do skupin nejlepší mistr (dle klubového koeficientu) ze zemí od 10. místa níž. Sparta má nízkej koeficient, Slavia by na to dosáhnout mohla, vyšší má jen Šachtar, který zatím suverénní není, ale nakonec tu ligu pro sebe asi stejně urve ..

Reagovat
Mass

Reagovat
Infeld Prácheňský

Vypadá to jako win pro nás, ale strašně mě bije u něj ten slávistickej dres do očí a mam z toho smíšený pocity. snad se pojede sezona s Baierem, i když Jedličku mam rád taky.

Reagovat
dinss

No, 23 + Valenta s Červem jako zase tak velkej win není. Nějakou šestku to chtělo, takže to Červ určitě splňuje. Na druhou stranu... Je Valenta fakt tak dobrej?

50 + tyhle dva by znělo mnohem lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to 12,5 + oni dva. Červ měl údajně hodnotu až 20mega.

Reagovat
dinss

Radši budu věřit infotbalu, než tobě ty slávistickej rozjížděči.

Reagovat
deporpepa

Reagovat
Infeld Prácheňský

Těch 12,5 máš odkud ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sport.cz článek asi před 7 hodinama "Velký obchod mezi rivaly je zpečetěn, známe detaily."

Reagovat
Salfovic

Super zdroj

Reagovat
Strakosha

pseudoexpert

Reagovat
Martin9719

Valenta je stále perspektivní a možná má i daleko větší šance do základní sestavy než Červ. Tolik středních záložníků jsme tu každopádně dlouho neměli. Konec Traorého na konci sezony je jasný. Na jaře už to na nějaké vytížení nevypadá. Po odchodu Vlkanovy by se mohl se Šulcem dělit o pozici AM už jen Bucha který vypadá že konečně dostane svůj post na stálý úvazek a na pozici 8 už ho trápit nebudeme.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Až na Buchu všechno podepisuju

Reagovat
dinss

Já hlavně vůbec nechápu, proč už před sezónou přišel na střed jen on. To bych byl radši i za Dibibu, který by teda mohl byt i teď v pohodě posilou. Nicméně furt věřím v Havlíka teď/ po sezóně plus nějakýho mladého typu Slončík.

Reagovat
Sosi

Jsem myslel nejakeho mladeho typu Svedik

Reagovat
Martin9719

Traoré jednoznačně ukázal že na to pořád má a rozhodně si nemyslím, že nějaký Didiba by měl být lepší. Jeho odstavení proběhne spíš na základě věku než výkonů a kdo ví, třeba bude poslán ještě v zimní přestávce na pomoc do Zlína pokud se s ním přestane počítat. A nebo si tady řekne o základ a posily posadí na tribunu. Možné je u něj asi úplně vše. Ale rozhodně jeho výkony snesly parametry pokud se už do sestavy dostal. Havlík nepřijde, tam je po dnešních příchodech rozhodnuto. 5-6 hráčů na 2 pozice vážně nepotřebujeme.

Reagovat
Bex5

Traore je za me skvelej ... navic potrebnej jako mentor, kdyz mate 4 mlady africky kluky, kteri mluvi anglicky, francouzsky, portugalsky, nemecky nebo ja nevim jak. Toho bych si tu klidne pak nechal na nejaky administrativni pozici

Reagovat
Martin9719

No jsem na to zvědav zda se má vlastně vrátit na podobnou pozici do Slavie nebo ho "ukradneme" a zůstane tady. Úplně mi právě nepřišlo, že by s tou Slavii měl mít nějaké nadstandardní vztahy při odchodu tak uvidíme.

Reagovat
Bex5

Taky jsem to vnimal ten odchod jako "whatever nigga"

Reagovat
icka

Valenta se všude na hostovačkách prosadil do základu. Ten bude hrát určitě.

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

V tomhle světě se hold dějou zvláštní věci. Je třeba si zvykat.

Reagovat
inferno08

Vzdejme Staňkovi holt.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tady by se grammar nazi vyřádili

Reagovat
Pablos

Hold me beer

Reagovat
pobody's nerfect

Upřímně trhá mi to oči. Ale tady se snažím neprudit, ale někdy je to opravdu těžké.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Mass

Reagovat
Bex5

p.i.n.

Reagovat
Sosi

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
icefish

Hold se nedá nic dělat

Reagovat
Puskas

snad neholtuje alkoholu

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Toto je pro Plzeň win jak prase dva kvalitní mladý hráče získá a nějakých 26 mega k tomu

Reagovat
Pablos

Já na toho Valentu slyším jenom hejty jakej to je kopyťák… teda tady na EF.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Asi tak já ho taky moc nasledovanýho nemám, krom toho zápasu, kdy nás Slovácko přejelo jak kráva jsem ho zaregistroval jen okrajově.

Reagovat
Pablos

Mně nikdy něják špatnej (ani né vyloženě dobrej) nepřišel, že jsem ty hejty moc nechápal… hlavně v U21 dostával taková označení, takže teď to dva kvalitní hráči zní překvapivě

Reagovat
Greny

Myslím že Svědík ho dost chvalil

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, u nás byl super

Reagovat
John Obi Mikel

To má z toho, že je Slávista.

Reagovat
Pablos

Pořád doufám, že takhle nízkopudově to tu snad ve většině nefunguje

Reagovat
Losinho

Takovej Souček, ale nególovej

Reagovat
db18

Reagovat
Mönchengladbach

Slavia sbírá vyhořelé české reprezentační brankáře? Vždyť i ten Staněk po otřesech mozku dost kolářovatí.

Dolfi LuftJardu pěkně oškubal.

Reagovat
kattos

Poslední sezonu byl výtečný ale

Reagovat
kattos

A Kolář nebyl repre brankář

Reagovat
Mass

Má jeden start

Reagovat
kattos

Já si pamatuju jak odmítl Euro protože tam nebyl jak jednička

Reagovat
Strakosha

Vidím to dost podobně

Reagovat
ratusek

Tak to je totální fail pro Slavii a neskutečná výhra pro Plzeň Šádek si s Tvrdíkem vytřel zadek

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vůbec. To je jako kdyby Slavie poslala Plzni Mandouse, dostala 12,5 mega a k tomu 2 mladý Vency. Nadšenej bych z toho nebyl. Ještě k tomu je Staněk pro Plzeň klíčovej.

Reagovat
dinss

Poslední dobou už teda tak klíčovej fakt nebyl. To byl za dob Bílka, který na něm postavil hru. Na jaro šel solidně do prdele. Od podzimu a jeho zraněních mluvit nemusim.

Reagovat
ratusek

před rokem bych to pochopil. Ted už ne. Staněk už skoro odepsanej a vy za něj získáte peníze a dva hráče, co vám pomůžou. Majstrštyk

Reagovat
dinss

Majstrštyk bych úplně neřekl ale...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Valenta u nás byl super a Červa chtěla Sparta. Teď bych řekl, že je to pro vás určite lepší deal a klidně se může stát, že to bude majstrštyk

Reagovat
dinss

To je dost možný.

Reagovat
Pablos

Je mu 27 má pár horších výkonů po zranění …tady fakt bych krotil nějáké slova jako odepsanej tvl Zase klid, Létáčka jste div nevyhazovali vidlema …

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Uvidí se. Hra nohama nic moc. Měl lehký otřes mozku a to ti klidně na delší dobu může ovlivnit psychiku. Zatím bych řekl, že je to lepší deal pro Plzeň.

Reagovat
Pablos

Já nechci hodnoti pro koho to je lepší deal, já jen krotím výrazy

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
wyqinac

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Odepsanej ve smyslu, že mají dvě plnohodnotné náhrady a výkony nebyly optimální,,takže pro ně vůbec žádná ztráta a naopak že ho dokázali takhle udat, to je majstrštyk a na tom trvám.

Reagovat
Strakosha

Reagovat
Blasphemer

Úplně přesně. Tady ho snad půlka lidi poslední rok neviděla chytat.

Reagovat
KingMaster13

Já bohužel jo

Reagovat
Infeld Prácheňský

Ne, to neni Staněk má sice příšernou hru nohama, ale na čáře je o level jinde a všichni to ví.

Reagovat
Strakosha

Reagovat
Marisic

aha, takže výš píšeš jak Mandous bude za Staňkem dvojka a náhle vlastně vyjdou na stejno viď. Nevyjdou, Staňkovy výkony sice šly trochu dolu, ale furt je to repre golman, svýho času jasně nejlepší golman ligy, narozdíl od Staňka. Takže není to stejný jako by Slavie poslal Plzni Mandouse. K těm 2 mladejm Vencům, je jim 22 respektive 23, maj za sebou už x startů v lize. Jsou to plnohodnotný hráči v lize, žádný 2 vencové z mládeže. Těch 12,5 milionů máš ze sport.cz, kde ale operujou s nějakýma zvláštně stanovenýma hodnotama hráčů, upřímně mi přijde, že to opsali z transfermarktu. Zbylý zdroje mluvěj o 25 mega, není úplně fér si vyzobnout jen co se ti hodí.

Reagovat
rufus

Reagovat
Strakosha

Dle očekávání

Reagovat
db18

Reagovat
Moshe Dajan

Co je na něm třaskavého? Pilsner fans na něho snad budou házet bankovky jako na Dollarummu? Nebo Jekub Dvořák jenom tahá senzaci z ničeho?

Reagovat
jsemdement

Je to Sparťan s Plzeňskou minulostí. Tady padají mosty a Carefour bude hořet brácho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Shottack

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Reagovat
twl

Já v tom vidím situaci win win.Plzeň se zbavila staňka,kterýho už nepotřebuje dostala dva hráče a drobnè.Slavie má dle svých představ top brankáře,ale jeho zdraví je chatrnè.Plzeň je jedna z mala v lize co je schopna koupit hráče a zaplatit a to banik liberec slovacko neumi.

Reagovat
jsemdement

ACS 7:0 #VolalNezmarAPakBílek Staněch 7 minel nechtěl střídat neodešel, takže zůstal v bráně a Trpišovský rozbil čepici.

Reagovat
cr7sux

Vysvětlí mi někdo proč ten Kolář v létě ještě prodlužoval? To bude fakt trojka jeden z pěti nejlíp placených gólmanů v lize do roku 2027?

Reagovat
cr7sux

+ teda mít tam jako "mentora" někoho s psych problémy a prosnulostí svou životosprávou..

Reagovat
Mönchengladbach

Ptáš se, proč LuftJarda zajistil své dceři luxusní příjmy, které ani nejdou z jeho peněz?

Nepotismus je to slovo.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
doshcz

strasna ostuda

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
lampas

Reagovat
icefish

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bowie

Reagovat
shitcool

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

300 IQ

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Cotton

Reagovat
dest1l

yes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neon

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Shottack

Reagovat
JackDaniels.

„Vtípky na náš vztah v kabině občas jsou, ale já jsem odolnej. Kluci třeba říkají, že už jsem víc v představenstvu než v bráně. Nebo se ptají, proč jdu trénovat, když už mám post jedničky jasnej,“ líčil tehdy fotbalista s úsměvem.

Reagovat
Nadržený šimpanz

OK, sranda v kabině musí být, ale když ti takovej laxní a línej kokot svým neumětelstvím zkurví postup v pohárech nebo přijdeš o titul, tak mu asi nepoděkuješ

Reagovat
kilobyte

Hlavně když je pak nasranej, že na něj při tréninku střílí.

Reagovat
San Iker

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
md92

Reagovat
Euphael

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vestinustarychdubu

Spíš proč mu to Slavie vůbec nabízela, Kolář by byl debil, kdyby neprodloužil, vždyť to jsou v jeho případě už peníze za nic ne?

Reagovat
Spalovač šancí

S Kolářem se počítá na pozici Přémy Kováře ...

Reagovat
Marisic

Reagovat
Greny

Koupili Staňka aby mu dělal mentora s tím jak se vrátit po úrazu hlavy

Reagovat
Mass

Bude dělat klukům v kabině svačinky s tuňákem

Reagovat
kilobyte

A než přijdou, tak jim je sežere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. na Bohdalku.

Reagovat
dest1l

Reagovat
Melda

Baloun

Reagovat
Strakosha

Právě proto prodloužil,aby měl dobře placenou pohodičku

Reagovat
Mr.Mike

Ja se spis divil kdyz v jednom rozhovoru rikal, jak se chce dat do kupy a chtel by zpatky do repre a asi za dva tydny se zaclo psat ze se bude presouvat do pozice trojky

Reagovat
cr7sux

Stabil

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že to klidně může být deal, který pro obě strany bude výhodně fungovat. Oba ti záložníci vypadají typově jako zajímaví mladší hráči přesně pro Plzeň za rozumné peníze, Staněk naopak je pro Slavii dost pravděpodobně přesně ten dílek do skládačky, co tam chybí. Plzeň má připravenou mladou, talentovanou náhradu, kterou dává smysl rozvíjet a k němu i slušnou zkušenější dvojku. Ta částka teda není zas tak extra za repre golmana, ale měl rok a půl do konce smlouvy a už mu bude 28, je po zraněních hlavy, možná lepší prodat takto než třeba vůbec.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii si mneme ruce, že máme konečně po likvidačním zákroku na Koláře dobrýho gólmana, a člověk všude čte, že si Plzeň se Slavií vytřela? Jestli jsou pro Plzeň Červ s Valentou dobrý posily tak budiž, ale ve Slavii to jsou nepotřební hráči. Do toho máme Top gólmana v nejlepším věku za pár drobnejch. Za mě majstrštyk

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Strakosha

Už stačí

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Shevchenko

Byl jsem tu minimálně od roku 2004 kdy se dalo přispívat jako HOST*, od toho roku 2005 už byla registrace povinná. Jo s EF jsem vyrůstal a dospíval

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Na to že jsem tu tak dlouho tak reagovat neumím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

Reagovat
JackDaniels.

Kto je vlastne "najstarší" užívateľ Eurofotbal.cz?

Ja som registrovaný 29.12.2012

Ak si skôr napíš dátum... Som zvedavý kam to až siaha

Reagovat
Rizek

Já měl 2004, ale ztratil jsem přístup.

Reagovat
icka

Reagovat
Sosi

Myslim, ze to jadro bylo 2007, 2008, nejstarsi ale aktivni i 2004 jeden dva myslim...

Reagovat
Greny

Reagovat
Radin

Záleží co myslíš jádrem. Já pamatuji Kyslíka, Merenguese, Jardu, Antimadridistu atd. Vím, že tu chodila i holka fandící Seville. Laaney myslím :) Jinak nejdříve dost lidí chodilo jako host, i já. Hádám poprvé sem na ef narazil tak 2005 :)

Reagovat
Sosi

Ano, tak, je pamatuju, ale urcite tu nebyli od 2003...

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
pobody's nerfect

Měl jsem taky starší účet, tak z 2007 nebo 2008. Myslím, že tu určitě je někdo přes 15 let

Reagovat
Sosi

Vzdy jedou za rok to tu nekdo vytahne a mozna pred par lety se ozval jeden 2003, ale to uz bych nechtel kecat. 2004 taky par urcite. 2007, 2008 se to posbiralo.. a pak uz byla pekna komunita a hezky si to tu zilo...

Reagovat
Chlupatá máma

V tý době se dalo ještě komentovat bez registrace. Starej starej EF.

Reagovat
Sosi

Ale.tak on se asi pta na registrovane, neregistrovane uz nikdo nedohleda...

Reagovat
Hafna

2007 a jsem na to pyšný, ale viděl jsem nedávno někoho snad 2004

Reagovat
Mönchengladbach

PJ a Kily jsou 18.8.2003. Předpokládám, že jde o "Otce Zakladatele" tohoto webu.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Rizek

předtím se dalo ještě přispívat jako neregistrovaní, takže myslím, že ti nejstarší budou tak 2001 nebo 2002. Ještě by se asi našly screeny příspěvků z té doby.

Reagovat
Rizek

Zatím nejstarší, co jsem našel.

HOST*jiri - fcb

24.11.2004

06:39

Se tvým shrnutím se nedá než souhlasit . Sparta mě šeredně zklamala. Fakt jsem čekal, že se o to víc poperou. A Turci? Ti hráli skvěle. Kombinačně paráda, hra hlavou ušla, obrana parádní, útočníci dobří technici, rychlí, parádně si spolu rozuměli. Ač Sparťan, tak musím uznat, že Fenerbahce do tý Evropy patří víc než Sparta. To se nedá nic dělat. Jinak letošní vystoupení Sparty v LM je pro mě zklamání. Opět: myslel jsem, že tam ukážou víc a o ten postup se víc porvou. Dva vyrovnané zápasy z pěti je fakt málo. Vždyť jde o velké peníze, prestiž a v neposlední řadě jde hráčům o další angažmá. Ale myslím si, že vystoupení Sparty je odrazem výkonnosti celé naší Gambáčligy. Jsem 100%ně přesvědčený, že je u nás Sparta bezkonkurenčně nejlepší a že by ostatní týmy dostaly na prdel ještě víc (to není omluva šeredných výkonů Sparty, jen konstatování skutečnosti). Ještě příští rok je náš koeficient vysoký, takže naše týmy budou dělat v Evropě ostudu, ale další roky už budouv Evropě 2 - 3 elitní týmy a ty stejně hned vypadnou . Přeznějme si to. V našem fotbale je dlouhodobá krize. A jak z ní ven? Neřešitelná otázka: korupce (podle mě je určitě i v jiných evropských ligách, hodně se v této souvislosti mluví o Serii A, kde je těch sporných odpískaných penalt pro Juventus a ACM v historii už fakt dost . ), také to, že 90 % talentovaných fotbalistů odchází do zahraničí ještě než tady stihnou něco odehrát , finanční krize některých týmů - Slávie, Opava, Bohemka atd. atd. atd. Těch problémů je víc, ale všichni víme, ne?

Už budu končit. Napsal jsem co jsem chtěl. Ufff to je to dlouhé.

Sparta a Barca forever

Reagovat
Sosi

Jo Jiří, to ještě byly na EF kvalitní příspěvky

Reagovat
Rizek

Byl jsem dobrej, no.

Kudla, to mi žene slzy do očí.

Reagovat
Sosi

To jsi ty?

Reagovat
Rizek

Jo

Reagovat
Remt

Jak dlouho tu nejsi jako Jiří - fcb? Já ti jsem oproti vám fakt chvilicku ale mám za to že jsem tě tu takhle ještě viděl

Reagovat
Sosi

Ze jsi tak zblbnul

Reagovat
Rizek

stařecká demence asi

Reagovat
Sosi

V klidu, delam si prdel

Reagovat
Rizek

Já ne

Reagovat
patas92

Reagovat
fabec1222

Tak napiš na podporu, aby ti poslali nové heslo

Reagovat
kilobyte

Neaktivní účty se časem promazávají.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Můžu potvrdit. Přišel jsem tak o svuj drahocennej účet z roku 16, kam jsem se přihlásil asi 3x.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Radin

Jiří, Kyslík a Antimadridista Vs Yarda a později Merengues. Legendární hádky :D

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Sosi

Kyslik byl pošuj

Reagovat
pospech11

Já jsem 23.6.2008 a jednu dobu... vlastně až do nového designu, tak to byla moje Homepage

Reagovat
Aldeano

Reagovat
r.mrazik

Pár 08 nás tu je. Občas i někdo starší.

Reagovat
ManUnited

Nevím

Reagovat
Higi

Reagovat
Marv

Předtím se tu dalo přispívat i bez registrace jako host..

Reagovat
Marv

No koukám, že letos to bude 20 let

Reagovat
Radin

Konečně nějaká 2006 ofiko :D Ale taky než sem věděl jak se zaregistrovat, řekl bych že nějaký čas sem už chodil. Možná jsem tu byl už 2004 kdo ví..Ale 2005 bych řekl, že jj :) Tenkrát tady psalo pár lidí. Třeba do dvaceti lidí možná. Pak si už pamatuji i celkem silnou komunitu Valencie později- Vicente, Kopy a ještě kdosi, ale mezi těma prvníma bych řekl Kyslíka a Yardu..

Reagovat
Radin

Vincent * Uz vidim starou diskuzi :D

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
jenage

Reagovat
fabec1222

2008. Ty roky okolo je tu dost lidí, protože jsme tu většina ta generace, kdy v těchto letech dozrála k tomu, že už může svobodně fungovat na internetech.

Ale chodli jsem sem už předtim.

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
havrys99

Reagovat
1joni

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fabec1222

Jinak to vypadá, že sysém dokáže jako nejstarší datum určit 18.8.2003, viz registrace PJ, ale i dalších, například viditelné v tomto článku z března 2003: https://www.eurofotbal.cz/clanky/-23617/?forum=1#post8179308, kde všichni mají registraci 18.8.2003, ačkoliv se prokazatelně registrovali dřív. Na základě toho jsem tedy Columbovským fištrónem určil, že nejstaršího uživatele nelze určit

Reagovat
Cotton

https://www.eurofotbal.cz/?list=5011

Schválně jsem hledal nejstarší článek. U posledních dvou jsou chybná data z nějakého důvodu, takže vyhrává Andy Cole.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Radin

Všechny co tam píšou si pamatuji :)

Reagovat
rufus

EF byl spusten na konci roku 2021, to se jeste prispivalo do diskuzi bez registrace jako "host". Ale uz si nevzpomenu od kdy byly registrace povinne. Ja jsem zacal chodit na EF kolem EURO 2004, ale registraci mam az pozdejsi.

Reagovat
rufus

spusten samozrejme konec 2001

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Potty

27.2.2004

Reagovat
Radin

Jedinej koho si nepamatuji

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Error

2008 gang, hrozne to leti

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Error

kamarade

Reagovat
jester Radka Bejbla

2008, ale založil jsem si pak nový účet. Od svých 17 let jsem tu skoro denně, ale přijde mi, že cca 10 let zpátky byly ty diskuse kvalitnější

Reagovat
jester Radka Bejbla

Nebo vlastně možná od 2006

Reagovat
Remt

Skvělej Nick

Reagovat
jester Radka Bejbla

Dík

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mata

15.3.2004. Ale nejstarsi je 100% PJ. To je zakladatel

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
risk je zisk

ale to jsem byl někdy v 6-7 třídě.

EF jsem sledoval dřív, ale účet jsem neměl a hlavně jsem zabil tak půl roku na Fotbal Portál, než jsem našel tohle.

Reagovat
Uwe háže buly

taky jsem chodil rok na fotbal portál, do roku 2008. Měli hezčí design

Reagovat
Kixi Syhimour

Každý, kdo se octne tady, si musel projít svoji Fotbal Portál fází

Reagovat
Kocour Klapuška

já ne

Reagovat
Kuchta

2004

Reagovat
fabec1222

A můžeš machrovat, jak jsi už v té době věděl, že Kuchta bude ligový hráč.

Reagovat
Sosi

Taky nad tim premyslim...

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
JackDaniels.

20 rokov..

Reagovat
Shevchenko

Byl jsem tu minimálně od roku 2004 kdy se dalo přispívat jako HOST*, od toho roku 2005 už byla registrace povinná. Jo s EF jsem vyrůstal a dospíval

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Číst tyhle žvásty je moje guilty pleasure od roku 2007. A teď jsem zjistil podle odpovědí, že si vůbec nepamatuju jména. Z té doby jen Erdovce, kiwwiho, Shevchenka a Jirku z Barcelony

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Radin

Později těch legend bylo víc. Třeba arsin,který psal jak náhodná generace slov :D

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Hodně jich bylo. Ale dokud někdo nezmíní ten nick, tak si nevzpomenu. Někteří mají X-té účty a v tom už se teprve nedá orientovat

Reagovat
frankiefcb

Já jsem registrovaný 2010, ale byl jsem tu už dříve. Nicméně předtím jsem fungoval na chatu lide.cz

Reagovat
Frank Lampard 8

2008, time flies

Reagovat
Rizek

Šádek si je povodil jak slepý koně.

Reagovat
Strakosha

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevim, dal.

Reagovat
Akinfeev

To vážně někdo věří v to, že Jedlička dokáže nahradit Staňka, nebo snad Baier, kterej odchytal 5 zápasů za acko

Reagovat
Infeld Prácheňský

Všichni ví, jak Jedlička chytá. Ale viděls Baiera chytat ?

Reagovat
Sosi

Baier jednozancne... dokid mu nedas sanci, nemuze se ukazat a rozvijet. Proste potrebuje mit tu odpovednost.

Reagovat
dinss

Táhni ty bolševickej noku.

Reagovat
Akinfeev

Proč seš tak nqasranej. chelsea hraje až zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

Jantaři

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Uwe háže buly

Oba dva jsou také talentovanější. Jedlička už měl dostat šanci dávno, Staněk měl odejít už někdy, dokud měl cenu. Baier je z sice dost mladý, ale nejtalentovanější.

Reagovat
db18

Však Baier nebo Jedlička ještě pojedou na euro.

Vaclík nechytá, Pavlenka je ofiko dvojka, Kovář ještě nechytá, Mandous se Staňkem se budou dělit o minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
inferno08

A Vaclík do Plzně. Pokud ne, sním svůj skalp s octem a cibulí.

Reagovat
pobody's nerfect

Pošli video

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
db18

Reagovat
fabec1222

To mu stará nedovolí.

Reagovat
Moshe Dajan

Ten skalp? Třeba to píše Vaclík.

Reagovat
lampas

Slabě řečeno jsem znechucený. Udělat hráče zrovna pro Plzeň bolí hrozně moc, ale je to bohužel důsledek jiných věcí... Jinak Staněk je o dost slabší brankář jak Vindahl, tím spíš nerozumím už vůbec ničemu...

Reagovat
Infeld Prácheňský

Typickej sparťanskej komentář

Reagovat
lampas

Brankář, který umí nohama leda tak dokopnout k půlce, by byl k hovnu i před dvaceti lety.

Reagovat
jenage

K půlce umí dokopnout i Kuča s podhuštěným míčem ne?

Reagovat
Bex5

Tomu je konec kde? Nedelal on nejakou ochranku?

Reagovat
jenage

Myslím, že ukončil kariéru, dál nevím.

Reagovat
Bex5

Noooooouuuuu

Reagovat
Shevchenko

No... Neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Za pokus .

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
DieFohlenBMG

Vítej, bombarďáku

Reagovat
Rizek

Nejzajímavější je cena Červa, kterého já považuju za nejlepšího hráče tohohle trejdu. Pokud chtěla Plzeň za Staňka něco přes 2 mega euro. Jestli chtěla Slávia za Valentu 1 mega euro. A jestli Slávia zaplatila ještě přes mega euro Plzni, tak mi přijde, že Červ tam jde tak nějak zadarmo. Nechápu.

Reagovat
Greny

Jak informoval inFotbal.cz, cenovka za Staňka byla stanovena na zhruba 2 miliony eur (49 milionů korun), ponížila se ale hodnotou hráčů Červa a Valenty v celkové výši 26 milionů korun.

Reagovat
Rizek

Slávia chtěla jen za Valentu 24 mega.

Reagovat
Firkraag

24 mega? Kdo to vůbec je ?

Reagovat
Kocour Klapuška

ani já neznám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vzdyt je to uplne jedno. Stanek jde za 1m euro + Valenta, Cerv. Ty dva hrace si nacen jak chces.

Reagovat
Rizek

mě jde o to, že jestli Červova cenovka byla někde těsně nad 10 milionů, tak ho měl Rosa zkusit. Do rotace ideál.

Reagovat
Strakosha

Když se spekulovalo o přesunu Červa z Liberce do ACS,tak predjednana cena byla 16mil Kč

Reagovat
Rizek

To je škoda.

Reagovat
kilobyte

Takhle to ale nefunguje.

Reagovat
C-M@ster

Ale jeho cena nebyla těsně nad 10 mega. Jeho cena byla Staněk-1m euro-Valenta.

Reagovat
wwwx

Kairinen, Laci, Sadílek, teď Solbakken, nastoupit tam může Krejčí, Pavelka... aby byl čtvrtou až pátou variantou na jednu ze dvou pozic ve středu, když zas tak dobrej není, by byla škoda pro Spartu i pro něj.

Reagovat
pobody's nerfect

Každý za 15M eur a rázem máme rekordní přestup.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak, prestupova bomba.

Reagovat
Imos

Pro Slovan velká ztráta, za něj musí rozhodně přijít náhrada jinak by tam zbyl na lavičce jen ivan, tak nějak nejideálnější posila by pro mě byla Pavelka, tomu věřím, že by slovanu ještě hodně pomohl hlavně prosím ne hromadu na půlroční hostování

Reagovat
dinss

Nezmar vám někoho vyjedná. Teď to začnou brát Teplice.

Reagovat
Imos

já tomu věřím, ale nějak si neumím představit co to bude

Reagovat
kilobyte

Pošlete aspoň mega euro a Pavelka je váš.

Reagovat
Imos

Reagovat
Gryphonheart

Nesmyslný obchod pro slavii imho.. Baier je do brány asi tak 100x lepší no..

Reagovat
kattos

To zas ne

Může být lepší, talent jak kráva, s Jedličkou skvělá dvojice, ale nikdo zních není lepší než Staněk

Reagovat
Mass

Reagovat
kattos

Staněk začna chytat, nebude to ono, vrátí se Mandous...

Nebude to moc velký úspěch mám pocit

Reagovat
kilobyte

A nakonec bude v bráně Kolář.

Reagovat
Greny

Ten tam nebude ani na tréninku, přece si neopoti Rooneyho

Reagovat
John Obi Mikel

No moc z toho nejsem nadšen. Ty dva jsem chtěl vidět hrát za nás a Staněk je sice excelentní gólman, ale jednoho hodně dobrého už máme teď a kvalitou jsou celkem srovnatelní. Nevim, tolik tomu přestupu nerozumím.

Reagovat
kilobyte

Beztak to je kvůli tomu, aby Červ nešel do Sparty a oslabení Plzně.

Reagovat
C-M@ster

Jako z mýho pohledu to vypadá jako loupež za bílýho dne a jediný odůvodnění, který z toho čtu, je, „jsem Tykač, mám prachy a nerozumím fotbalu”

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš "jsem Tvrdík, mám cizí prachy a nerozumím fotbalu".

Reagovat
ian.rush

tvl Staněk, Mandous, Kolář.... nechápu... Minimálně Kolář nebo Mandous ven, když už chtěli toho Staňka. Přitom Koláře prodloužili. Leda že by s ním fakt počítali jakos dvojkou a Mandous půjde někam do zahraničí na "stará" kolena, pro brankáře ještě OK věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář bude něco mezi třetím brankářem a maskotem, pochybuju, že se s ním ještě reálně počítá do branky. Zvlášť když má údajně jako následek toho setkání s Roofem problémy se zrakem.

Reagovat
ian.rush

Jo to je možný, prakticky od srpna, kdy zaskakoval za Mandouse už nechytal.

Ale sakra, tak proč mu prodloužili, když ho nechcou

Reagovat
81Tomas

Aby se dcerka melo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla smlouva, to bylo věno.

Reagovat
Sosi

Reagovat
20fredy20

To rozluckove video brutal asi vypiskania sa nemusi obavat .

Reagovat
SaianSupaCrew

Takové to, když ještě dva měsíce zpátky chytáš za repre a zničehonic všude čteš, že vlastně z Plzně odcházíš jako trojka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

deluded Plzeň fans. A že prej miláček, teď z něho dělají nekopa .

Reagovat
Mass

Reagovat
Igner Farnsworth

Plzeň získala dva mladý ligový hráče a Slavie nejlepšího gólmana v Česku. Kazdej dostal co potřeboval. Přijde mi to pro oba jako dobrej deal

Reagovat
Bex5

Reagovat
Witcher

To bych čekal spíš Pavlenku

Reagovat
smazaný uživatel

Jedlicka je nejvetsi alkoholicka mocka co znam, ten se do Plzne tesil zpatky jak na male decko na Vanoce. Tam mu schvali i to opilecke biti tehotne baby.

Reagovat
Kaspar

Aspon zase bude jednicka nepochopitelne odstaveny Reichl

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to Bůh s bohemkou.

Reagovat
Kaspar

vzdyt chytal dobre a darilo se jim, co prisel Jedlicka (ktery udajne dost leje), tak sla Bohemka dolu.

Reagovat
Salfovic

Každej Bohemák ti řekne, že jen díky Jedličkovi na tom nejsou mnohem hůř.

Reagovat
Bex5

Stanek taky neabstinuje ani za mak kamo

Reagovat
Firkraag

Můžeš to nějak rozvést?

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom chceš rozvádět? Prostě je to totální sráč, co když se vrátil z chlastačky, tak zmlátil svoji těhotnou babu.

Reagovat
Firkraag

Třeba tohle. To vůbec nevím. Tak je to brácha Řezníčka no

Reagovat
Blasphemer

Lžizzorno pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mario23

No nepřijde mi to zrovna, jako dobrý deal pro Slavii. I my se radši koukali po golmanovi do zahraničí, aby se nám hodil do našeho stylu. Slavia, která chce rozehrávat stejně, tak si najednou přivede někoho, kdo nohama umí sotva nakopávat? Jako pořád byl za relativně dobrý peníze, ale do jejich stylu se jim moc nehodí.

Reagovat
smetos

Nejvetsi frajer je Kolar. Podepsal dlouhodobou lukrativni smlouvu, kterou mu muze zavidet prakticky cela liga a bude si kynout jako trojka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kaspar

Kdyz uz nic jinyho, tak snad Tykac aspon nejak osefuje toho Tvrdika na Twitteru, hlavne mu to zakazat v nocnich hodinach

Reagovat
r.mrazik

Ten se zase rozjel co?

Jde vidět, co dělá alkohol

Reagovat
El Cid z City

O Tykačovi toho moc nevím, ale pokud si potrpí na úroveň, aby si Jarda nebalil kufry i s Kolářem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kaspar

on fakt chlasta?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, to by byla pro tu předvčerejší show aspoň nějaká omluva.

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Po dostavení akademie na Šeberově nejspíš na konci sezóny půjde . Na druhou stranu se jeho kontakty hodí ohledně sponzoringu, zlepšování úrovně na stadionech atd.

Reagovat
Blasphemer

Staněk mi až tak nemrzí. Poslední dobou střídal super zákroky s naprosto nepochopitelnými kiksy. Je to samozřejmě pořád top gólman, ale Jedlička a obzvláště Baier se můžou v klidu dostat na jeho úroveň.

Ta hráčská náhrada nevím. Oba jsou to střední záložníci, kde nás bota fakt netlačí. Pochybuju, že Kalvach s Buchou by někam šli. Z tohoto pohledu mi to moc nedává smysl. Navíc když se spekuluje ještě o Havlíkovi. Ale čas ukáže, pro koho to bude lepší obchod.

Reagovat
$dolar$

Nas netlaci bota uprostred zalohy? Coze?

Reagovat
$dolar$

Mame tam doslova 3 hrace - Kalvach, Traore (35 let) a Bucha (naladovej). Na 2-3 posty. Jak muzes rict, ze nas tam netlaci bota, kdyz je to presne naopak a presne tam nas tlacila nejvetsi bota.

Reagovat
Queeg

Na 3 posty jich bylo 5. Tebou vyjmenovani + Sulc a Vlkanova. Je zbytecnej luxus mit na 3 posty 7 takhle kvalitnich hracu, tak snad se ten Vlkanova podari udat s ne moc velkou ztratou.

Reagovat
Blasphemer

Vlkanova jde do Polska.

Reagovat
Queeg

Ted to ctu. Skoda, ze jde jen o hostovani s opci teda.

Reagovat
$dolar$

Vlkanova u nas byl na kridle. Navic odchazi.

Sulc viz niz, muze hrat naprosto cokoliv, jako druhej utocnik hral dobre. Navic je treba rotovat, protoze jsme kvuli tomu ztraceli.

Reagovat
Blasphemer

Já bych teda bral radši nějakýho schopnýho stopera za Hejdu/Jemelku.

A podle mě nás tam bota fakt netlačí. Bucha sice hraje píču, ale když je formě, tak je to jasnej základ. Vedle něj Kalvach je pár let už nestřídatelnej. Teď přišel do středu ještě Souaré. A před nima bude hrát Šulc, až se uzdraví Duro a bude hrát s Chorým na hrotu. A jak píšu, tak měl přijít ještě Havlík. Buď teď nebo v létě. Mně to přijde teda dostačující.

Reagovat
Blasphemer

A s Traorém samozřejmě počítám, že po sezóně končí.

Reagovat
Queeg

Pokud by se mu chtelo, bral bych ho i na pristi sezonu. Navic bychom ho mohli sesivkam ukradnout do realizaku

Proti horsim tymum je skvelej i herne a v poharech je videt prehled, i kdyz uz treba tolik nestiha rychlostne. Takovyho hrace do rotace chces.

I to vekovy rozlozeni zalohy mi prijde idealni.

Kalvach jistota

Sulc si drzi skvelou formu

Traore zkusenej

Bucha povetsinou dost dobrej, i kdyz jsem od nej cekal jeste vic

Cerv s Valentou budou mit cas i herni prostor na rozkoukani

Reagovat
Blasphemer

Zatím to vypadá, že cestou afrických hráčů jít chceme, takže by určitě dávalo smysl, kdyby tam Traoré už jen kvůli tomu zůstal.

Reagovat
Bex5

Tak tak

Reagovat
Queeg

Nepocitaji se Souarem spis na LWB/LW? Podle TM tam toho odehral vic nez uprostred a i pro nas by to davalo mnohem vetsi smysl.

Chtelo by to stopera a jedno schopny kridlo, jinak spokojenost. Neverim, ze Dweha udrzime pres leto.

Reagovat
Blasphemer

Nevím, kam s ním počítají. Ale je to jak píšeš, zahraje oba posty. Ve Vyškově hrál víc nalevo, ale než tam přišel, tak zase hrál primárně středního záložníka.

Reagovat
Bex5

Podle me jo, na levou lajnu ...

Reagovat
$dolar$

Souare prisel na levou stranu hriste. Misto Zmrzlyho. Stred nehral skoro vubec, videl jsem nekolik zapasu Vyskova.

Sulc muze hrat cokoliv, od kridla, po beka, po utocnika, po podhrota.

Na CM/DM jsme meli jenom Kalvacha/Buchu a staryho Traoreho. Se podivej, kolik toho Traore odehral, protoze tam nebylo koho dat. Nehlede na to, ze Bucha i Kalvach muzou odejit a ted bych se tomu ani nebranil.

Reagovat
Bex5

Bucha at klidne jde ... stejne podle me uz potrebuje novej impulz.

Bez Kalvacha si to tezko umim predstavit

Reagovat
$dolar$

Souhlas. Ale driv nebo pozdeji to budeme muset udelat, stejne jako to bylo s Horvathem, Horavou, Hrosovskym.. A klidne by to mohl bejt jeden z dvojice Valenta, Cerv. Kalvach k nam taky prichazel s trochu jinou pozici, nez hraje dneska.

Reagovat
Bex5

Uvidime. Prijde mi, ze bysme vyuzili vic Havlika nez Valentu, ale na to casem mozna dojde

Reagovat
$dolar$

Stoperu mame tri prdele.

Dweh, Hranac to je jasny.

Hejda, Jemelka, Paluska hrajou o treti post.

A do toho mame na hostovani Cihaka, Gabriela, Miku..

Naprosta zbytecnost sem tahat dalsiho, jenom zabijes Palusku.

Reagovat
Blasphemer

U Palusky bych samozřejmě preferoval, kdyby hrál základ, ale to se zatím neděje. Podle mě na to má už teď. Ty tři další sleduju a upřímně si nejsem jistý, že by nějaký z nich měl na základ u nás.

Reagovat
Blasphemer

Čihák možná, ten se mi jeví nejlépe.

Reagovat
$dolar$

Cihak je lepsi nez Hranac. Ale mel smulu, ze kdyz mel jit do zakladu, tak se zranil. Misto Hejdy bude idealni.

Ale Paluska ma ted prilezost dostavat sance. A az odejde Dweh, kterej odejde driv nebo pozdeji, tak pujde do zakladu misto nej.

Reagovat
Imos

Gabriela jste už propustili ne, nebo on furt patří vám? všiml jsem si že jste ho udali na slovensko

Reagovat
Imos

Souaré je levý bek, aspoň to celou dobu hrál ve Vyškově

Reagovat
Imos

už to bylo řečeno, pardon

Reagovat
risk je zisk

Co přesně je s Kolářem, že mu nevadí být až třetí gólman?

Toho to zranění fakt tak vyřadilo ze hry? Nebo už jen nenašel tu svoji formu?

Reagovat
Vinci

Ukončil kariéru a ten knirac mu k tomu z cizího přihodit královský důchod. Nechápu ze tohle slavisty nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Peněz je dost, Kolář je legenda. Roofe ho skoro zabil, takže jsme klidný .

Reagovat
Vinci

Tak jde spis o morálku která v tom klubu na nejvyšších patrech panuje. Rusko hadr

Reagovat
Zephyr

Legenda??

Reagovat
Nadržený šimpanz

Beztak by mne zajímal názor Slávistů na Tvrdíka, jestli je to pro ně bůh nebo kokot, jako pro ostatní

Reagovat
Vinci

Jestli bůh, tak jsou ještě větší kokoti než on

Reagovat
Miguel19

Však nedávno mu tu někteří Slávisté už stavěli sochu před stadionem…

Reagovat
Freedo

To byl jeden nejmenovaný uživatel a nikdo další s ním nesouhlasil

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Coutinho10

beru pozitivně, že jsme nemuseli platit 50 mega za brankáře a i tak ho máme + vlastně Valenta i Červ asi úplně nevypadali, že by se v blízké budoucnosti nebo někdy vůbec k nám dostali do základu, takže je dobře, že jsme je trochu posunuli v kariérách a zároveň to není do Sparty (hlavně u Červa)

Reagovat
El Cid z City

Vám se ta Sparta za poslední rok slušně dostala do hlavy, na nás Červ nemá,ale kdoví, co by z něj Sparta vykouzlila.

Reagovat
Coutinho10

tak nebudu dělat, že nejste konkurence...před pár lety jsme si jeli svoje a mazali si vás na chleba

teď je situace jiná, vedete ligu, hrajete dobře i v Evropě, což nebývalo zvykem v poslední době, takže vás musíme brát vážně a představa, že by tito hráči (spíš Červ), který se řešil na podzim, že ho hodně chcete a kdybysme to neblokli, tak už je pod smlouvou váš, tak to by se hodně blbě kousalo ho tam vidět, takže jsme zabili 2 mouchy jednou ranou

beru to i tak, že sice ta top 3 i s Plzní bude asi pořád neohrožená, ikdyž na podzim to vypadalo, že Plzeň v té lize trochu ztrácí a ostatní se o to 3. místo můžou porvat, ale asi objektivně řečeno, tak pro český fotbal bude lepší, když Plzeň si to 3. místo v lize pohlídá a ze 3. místa nás bude reprezentovat ona, takže z pohledu českýho fotbalu tu výměnu beru pozitivně, oni si upevní 3. místo, budou mít větší šanci v Evropě něco uhrát i na jaře + budou z toho těžit i v budoucnu a zároveň věřím, že nás nebudou ohrožovat v boji o titul

a k Červovi ještě, kdyby u vás fakt hrál, tak samozřejmě, nikdo neví, jak by to dopadlo, ale celkem jsem měl obavu, že by mu ta tvrdá hra u vás sedla a byl by podobně nepřijemnej jako Krejčí atd.

Reagovat
El Cid z City

Fandím našim klubům v Evropě, českou ligu moc nesleduju, to jen tak mimochodem,že mě nazýváš sparťanem..ale jsem rád,že se zvedla a snad oba kluby budou tahat zajímavý prospekty, ať je na co koukat.

Reagovat
Coutinho10

jo, koukám, že jí nemáš v oblíbených, ani vedlejších, ale vycházel jsem z části tvojí věty: na nás Červ nemá

tak jsem rád, že jim aspoň nefandíš a bereš to obecně a přeješ českýmu fotbalu v evropské konkurenci úspěch...vypadá to, že ten trend by mohl pokračovat i nadále, takže se blízká na lepší časy, když to už nebude jenom o jednom týmu, ale můžou to táhnout dobře týmy 3

Reagovat
Imos

Třeba myslel, že na City nemá

Reagovat
Coutinho10

to je jediný vysvětlení no

Reagovat
Rudnevs

OT: Kaiserslautern udajne chce Filipa Kaloca z Ostravy. Kto to je?

Reagovat
$dolar$

Naprostej nekopa.

Reagovat
icemike

Tým v Německu

Reagovat
havrys99

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Bex5

Reagovat
mistr129

Reagovat
martin1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kang & Kodos

Bývalej kapitán u21. Což tak nějak potvrzuje pravidlo z posledních let, že kapitána u lvíčat dělá největší dřevák z týmu. Ale evidentně má dobrýho agenta

Reagovat
doshcz

Reagovat
Selänne

Reagovat
Rudnevs

To neznie moc dobre no.. čiže šanca, že bude užitočný alebo sa presadí asi nič moc, že?

Reagovat
Uwe háže buly

Na spodek druhý bl by podle mě měl mít. Ale to jsem si myslel i o Pulkrabovi.

Reagovat
Kepy_FCB

už nikdo

Reagovat
Blasphemer

Hráč, co nám posral Euro v Gruzii.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Hasan Šáš

Město na jihu Polska.

Reagovat
Rudnevs

To každý druhý koment v českej sekcii je pokus o hlášku?

Reagovat
Hasan Šáš

Tady je to ještě decentní, pane! To v německé sekci si už ani odborně nezadiskutujete, ten jejich uhýkaný a uprděný bavorský humor vše přehluší.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Mass

Reagovat
Bex5

Reagovat
Blasphemer

Tak zeptal ses na meme hráče, tak to jsou adekvátní odpovědi. Fakt nechápu, co temhle hráč bude dělat v Německu, prinejlepším je to průměr české ligy.

Reagovat
Pablos

však budou rádi, když jakžtakž se udrží v druhý lize... zase bych z toho nedělal, že by tam nemohl průměrák z český klidně hrát

Reagovat
Mass

Asi ne, ale tohle je evidetně nahrávka.

Reagovat
Rudnevs

Spýtal som sa na nejakeho random českého týpka, ktorého chce moj obľúbený klub.. to je fakt nahrávka jak hovado

Reagovat
Pablos

Reakce že tým v Německu mě u toho napadla hned taky... takže určitá nahrávka by to asi i byla.. ale teda na úplně takovej ten lacinej humor z mého pohledu... takže se ti moc nedivím no.

Reagovat
Mass

Já sem zase myslel že vtipkuješ, když píšeš že Kaloče chce někdo v Německu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ostravskej střední záložník, letos vypadl ze sestavy. Nějak mu nedokáží najít správnou pozici, jestli šestka nebo osmička. Já ho za moc dobrého nepovažuju.

Reagovat
Rudnevs

Niekde som čítal, že je to dobrá osmička, ale nakoľko je vysoký, tak ho cpú na DM a tam mu to moc nejde. Je tak?

Reagovat
John Obi Mikel

Jak jsem už řekl, já ho nepovažuju za nijak extra kvalitního, ale přijde mi na té osmičce o trošku lepší. Spíš se divim, že ti tu pořádně neodpověděl nějaký Baníkovec.

Reagovat
OranžováKarkulka

ano, podobne ho popisoval fantomas v predsezonnim preview, nemam pristup k datum ani jeho expertizu, ale pocitove v ty zatazenejsi roli byl dost nijakej, rozhodne si nemyslim ze by to byl skvelej stit natozpak playmaker z hloubi pole jako 8/box-to-box byl (mam dojem) jednu chvili celkem zajimavej, ale celkove to pusobi jako celkem random jmeno, jakkoliv vubec neznam kvalitu/kadr Kaiserslauternu. V Baniku se jako podstatne lepsi DM do zakladu dostal Boula, ktery byl na podzim v dobre forme + ocekavani na osmicce predcil mladsi, nadejnejsi a momentalne vyrazne lepsi Rigo. Navic ma Banik do stredu docela dost hracu, vcetne odchovancu Sina a Grygara, ktery se letos vratil z Interu (oba 2004), kteri maji pravdepodobne strop vyse nez Kaloc, v dusledku cehoz se v teto sezone na hriste moc nepodival.

Reagovat
Rudnevs

Dakujem pekne

Reagovat
FC Porto FC

Vážně Kolář nebude ani ta dvojka a bude dělat jen maskota??

Reagovat
Raffaello

Uvažuje o konci kariéry, evidentně už moc chytat nechce. Logický krok ze strany Slavie.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

Smicer nejdriv tu svoji partu rozpusti a pak se cpe na misto manazera repre

Reagovat
Coutinho10

tak proč ne, s Haškem se zná a když nechtěl Nedvěd, tak by tam mohla bejt aspoň jiná velká osobnost a nějaký zkušenosti práce kolem repre taky má, takže pokud ho to láká, tak proč ne

Reagovat
Nadržený šimpanz

Snad ještě horší GM než Pešír

Reagovat
Coutinho10

to zase ne

Reagovat
Sosi

a to uz je co rict

Reagovat
Kaspar

Tak on skonci s tou svoji poradni skupinou protoze je Fousek nebere vazne a nemaji pravomoce a pak chce byt znovu Fouskovym podrizenym?

Reagovat
Coutinho10

tak jako manažer určitě bude vejš než člen nějaký skupiny

Reagovat
Greny

Nebude třeba i proto že z "politických" důvodu to nechtějí lidí z FAČR

Reagovat
Coutinho10

tak o už je o Šmicerovi, jestli tu nabídku dostane a nebude mít takový pravomoce, jak on chce, tak buď to nepřijme a nebo pokud ta realita se ukáže během té funkce jiná, tak skončí, pokud mu to nebude vyhovovat...to už je jeho věc

Reagovat
Coutinho10

* tak to už je o Šmicerovi

Reagovat
Greny

Ne že tu nabídku prý ani nedostane

Reagovat
Coutinho10

jo tak...tím pádem není co řešit no

Reagovat
Salfovic

Je to kašpar.

Reagovat
kilobyte

Furt všude říkal, jak mu nejde o funkci. Přitom každou chvíli dostává nějakou novou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když se povede nějaký úspěch, tak zase budou hráči o někom skandovat, že nemá č*ráka?

Reagovat
FCSL

Jsem zvědav, kdo z toho v budoucnu vyjde jako vítěz. Favorizoval bych Plzen, ale získali zase 2 typově úplně stejný hráče Navíc zatim spíš na lavičku než základ. Ve Slavii by se neprosadili. Valenta mě neohromil ani u nás. Když si ho Slavie stáhla, ani mi to moc nevadilo. Červíka jsem si oblíbil mnohem víc, ale cením ho spíš jako lídra než že by byl herně nepostradatelnej. Bucha a Kalvach jsou jinde. Na Staňka jsem hodně zvědavej, ale tam je spíš zaražející celá situace s golmanama Jestli si budou vydržovat toho Koláře jako trojku, tak to je slušnej úlet. A bejt Mandous, tak taky nejsem nadšenej

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k tomu, že Trpiš si zakládá na brankáři s výbornou rozehrou tohle absolutně nechápu.

Nebo bude Tykač kecat i do složení základní 11? To by se mu na to Trpiš asi rychle vysral.

Reagovat
bartes

Staněk rozhodně není v té formě, co byl po Bílkem a slušně kiksuje. Oproti Mandousovi je obecně možná jistější, ale upgrade je to sotva o 10 %. Podle mě je to zbytečný přestup pro Slávii, za cca 2 mega € mohla vyměnit lepšího brankáře v cizině. Navíc už není prodatelný za větší peníze do ciziny díky věku a chorobopisu i kdyby se mu dařilo.

Naopak pro Plzeň je to super přestup. Staňka v podstatě nepotřebovala, dostala prachy + 2 nadějné hráče, kde za každého můžou dostat min. 2 mega.

Dohromady se dá říct, že Slávka za Staňka dala min. 5-6 mega €, když se započítá zhodnocení těch 2 a tak kvalitní a perspektivní gólman Staněk fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nonsens, plus Slávka má procenta z přestupu . Staněk je na brankáře mladej, takže i s tím věkem hloupost. Ty čísla hodně random . Valenta s Červem budou rádi když budou za dva roky v Karviné .

Reagovat
smazaný uživatel

+ v polovině sezóny těžko seženeš TOP gólmana z ciziny za 2m€ . Staněk je ověřená kvalita, Čech a reprezentant, jde i o komunikaci, zapracování do týmu, Staněk Slavii zná, brankář z ciziny vyjít nemusí a najednou jsi tam kde jsi byl zase s Mandousem.

Reagovat
Igner Farnsworth

Plzeň se zbavila nepotřebnýho hráče, mimochodem repre gólman c.1, Slavie se zbavila dvou nepotřebných hráčů, a přesto převládá názor, že je tohle ojeb století od Plzně. tady v tomhle vláknu je prostě vidět kolika lidem leží Slavia v žaludku a koho její úspěchy budí že spaní

Reagovat
smazaný uživatel

Ámen

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Plzeň sice přišla o pravděpodobnou jedničku repre, ale zas má Jedličku, kterej je kvalitou max o něco horší než Mandous a na záda mu bude dýchat supertalentovanej kluk, kterýho můžou nechat chytat pohár a pár zápasů v lize. Za to posílí výrazně zálohu a ještě jim zůstane pěkný balíček peněz na provoz. Podle mě win pro všechny krom Mandouse, který asi přišel o euro v podobě jedničky.

Reagovat
bartes

hlavně že si oba notujete . Staněk nepůjde ven za +5 mega. Teď je jeho strop a lepší už nebude. Spíš nebude prodán vůbec a bude zajímavé sledovat, jestli se vůbec chytne. Naopak oba mladí hráči mají potenciál jít za min. 2 mega, když dneska za 2 mega chodí kdekdo. Když půjde aspoň 1 za 5, tak je to fail Slávie. Ani % z přestupu na tom nic nezachrání.

Staňka Plzeň v pohodě nahradí. Nejsou na něho žádné nabídky do ciziny a ty prachy jsou maximum, co za něho mohla Plzeň dostat. Je to úplně stejný názor, že se Slávia zbavila 2 nepotřebných hráčů.

Když umí jiné týmy nakupovat v cizině, proč by to nemohla udělat Slávia. Nejednou přivedla někoho v zimě. Takže další kec, že se nedá sehnat nic za 2 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Staněk, repre gólman, jasná jednička, ale v pohodě ho nahradí . Valenta ani Červ za 5mega nikam v životě nepůjdou . V půlce sezóny těžko koupíš novýho, kterej neumí jazyk. Do toho vyloženě Staňka chtěli a maj ho za skvělou cenu.

Reagovat
Hasan Šáš

Tvl, jaká jasná jednička odchytá v repre dva zápasy za rok? Jasná jednička je řešeto Pavlenka a pak se tři joudové můžou prát o dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka . Staněk jasná jednička v Plzni , ale vlastně i v repre už

Reagovat
Imos

zas s tím prodejem musíš počítat, že jde o Plzeň, bych se divil kdyby byla schopná prodat i Kalvacha za cenu co tady dáváš natož Červa s Valentou

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě tohle není Staňkuv strop, mohli už ho prodat za víc

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Stanek se nekupuju se zamerem, ze by se mel v budoucnu zhodnotit jako treba Ogbu. A jestli se chytne? To samy lze rict u Valenty nebo Cerva.

Reagovat
Losinho

Jak tady všichni ze Staňka dělaj pomalu trojku Plzně

Reagovat
Pablos

Reagovat
PtákOhnívák

Tak musí se stím nějak vyrovnat. Musí si to v hlavě nějak obhájit...

Reagovat
PtákOhnívák

Navíc tam maj toho Baiera né? To je podle spousty fanoušků Plzně v podstatě už hotová náhrada za Neuera, co jsem z jejich vyjádření tak pochytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně novej Petr Čech . Co jsem tady pochytil, tak letos jeden na Euro .

Reagovat
Salfovic

Vám už se to evidentně povedlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
mayday

Kterej nick tady je ten Baier?

Reagovat
Remt

To musí být několik nicku tady

Reagovat
mayday

Si říkám právě

Reagovat
Mass

Tipuju tohle musí bejt Baierova slečna- Gryphonheart : "Nesmyslný obchod pro slavii imho.. Baier je do brány asi tak 100x lepší no"

Reagovat
Bakary3

Nelíbí se mi to.

Zbavení se 2 talentovaných odchovanců, Valenta podle mě mohl být v pohodě hráč základ/lavice, červa bych viděl jako hráče i do základu a časem ven.

Nemyslím si, že byl Staněk tak moc potřeba, nebo že se nemohl sehnat někdo jiný a nepřijít tak o ty dva.

Ale čas ukáže...

Reagovat
John Obi Mikel

Vidím to stejně.

Reagovat
Bakary3

Trošku jsem si vzpomněl, kdyz Slavia s lehkým srdcem pouštěla gebreho, dočkala, vachu, gecova...

Reagovat
Mass

Na druhou stranu, tihle kluci chtějí hrát základ a ve Slavii by se minimálně ještě rok museli prát o sestavu.

A v roce 2008, kdy odcházeli Gebre, Dočkal a Vácha byla Slavia hodně našlapaná. Na pravym beku byl Krajčík, na CAM Belaid, Šmicer, Marek Jarolím...

A za Váchu bych nesmutnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenta ani Červ by tu nikdy nehráli . Minimálně ne tak alespoň 2 roky, potřebujou hrát a my potřebujem brankáře, takže asi tak .

Reagovat
Bakary3

Nesouhlasím,

Třeba Valenta by si myslím vzal i roli hráče, který nemusí hrát pokaždý

Červa bych klidně ještě rok hostovat nechal a pak stáhnout.

Vždyť hrají zrakveny Ševčík, hromada, ve středu alternuje třeba i provod... Nevidím důvod, proc by jako top odchovanec za poslední dobu neměl dostat šanci.

Potřebujeme brankáře - on tam žádný není? On tam není mandous, který chytá za repre, a Kolář, který zřejmě tedy nekončí - tak bude dělat trojku?

Posílit ok, ale za každou cenu ne.

Reagovat
Losinho

Červ už nehostoval a to přednostní právo je časově omezený. S Kolářem se už doufám počítat nebude, tam je snad jasný, že je to jen přísun peněz pro Tvrdíkovu famílii.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandous je díra a Kolář jde na operaci s očima, takže potřebuješ gólmana. Navíc ten line-up se Staňkem mi připadá o 100% jistější než s Mandousem. Tam se bojim každý střely co jde na bránu .

Reagovat
John Obi Mikel

Máme nejvíc čistých kont v evropských soutěžích a gólman je díra. Dobře tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Ale neřekl bych, že to je vyloženě Mandousem, ale tim, že letos je ta defenziva až na výjimky opravdu propracovaná a sehraná. A máme tři top hráče dozadu, Oscar - je všude a neskutečně toho posbírá, Ogbu- vyhraje všechny souboje ve středu hřiště, Holeš - osvědčený klid a síla. K těmhle třem Maso, co se naučil bránit nebo Vlček nedělá chyby v rozehrávce a ani nepotřebuješ moc brankáře.

Taková zajímavost ze statistik, Mandous má 30 zákroků, Vindahl 47.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Mame 4 stredni zalozniky a 2 z toho jsou Sevcik s Hromadou, za me je to problem a Valenta jako odchovanec a co se tyce stredovy rady celkem univerzal, by se nam podle me dost hodil do rotace.

Reagovat
Losinho

Ani jeden se nehodí do 3-4-3, který imho budeme hrát čím dál víc. Valenty je mi trochu líto, Červ by na Slavii nebo cizinu za mě nikdy neměl. Nejzajímavější na něm je vlastně to, že je debil.

Valenta myslím může udělat fajn kariéru.

A Staněk je prostě lepší než Mandous ve všem kromě hry nohama + je o pár let mladší. Jak velká nevýhoda ta hra nohama bude, se teprve uvidí. Ale ve 3-4-3 mi to přijde jako míň podstatná věc.. uvidíme.

Reagovat
Bex5

Ja tyhle herni debily v tymu vzdycky mel rad, je to za me takovej fakfor X, co dodavaji ty hre. Chory je jen debil btw.

Reagovat
Salfovic

Ve 3-4-3, kde se krajní stopeři většinou pohybují při držení míče na místech beků, mi to tedy přijde naopak podstatnější.

Reagovat
Losinho

Ve 4-2-3-1 to měla Slavie hodně založený na pasech od gólmana na krajní beky, teď se ta tíha rozehrávky dost přesunula na ty dva krajní stopery (Holeš/Bořil a Vlček/Masopust).. občas tam je delší pas rovnou na wingbeka, ale obecně mi přijde, že tohle Slavie dost omezila..

Ale nevím, těžko se mi hodnotí, jak moc na hovno to Staněk fakt bude mít

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi . Sklepne na stopery a vrátí se na lajnu. Tady týpci si si myslí, že všichni TOP gólmani vezmou míč, prokličkujou celý hřiště a zavěsí do šibenice . Navíc je to pořád "jen" česká liga, v Evropě hraje na jistotu i Mandous.

Reagovat
Pablos

Sám zase Staněk říkal, že to prostě po něm vyloženě v Plzni nechtěli... třeba jí má na stejné úrovni jako Mandous, kterej jí zase zrovna nějákou víc než průměrnou nemá teda bych řekl.

Reagovat
Pablos

slovosled trochu dostal na frak... ale tak přečíst se to snad dá

Reagovat
Losinho

Mandous jí za mě má super, třeba oproti Kolářovi jsou ty přihrávky na beky úplně jinde. U Staňka se to blbě hodnotí, no hlavně pod Bílkem nebylo co řešit, bum prásk

Reagovat
Pablos

No kdo mě vyloženě příjde že vyčnívá v lize je Vindahl, to hodnotím nadprůměrem ...a i takovej Kovář ve Spartě mi přišel lepší než Mandous... ale třeba Mandousovi křivdím (páč ho obecně mám za průměrného brankáře)

Reagovat
Pablos

Samozřejmě hodnotím z pohledu do TOP3 ...jsem zapomněl dodat

Reagovat
Bakary3

Tvůj pohled beru, hlavně s Valentou a 343 asi pravda.

Jen červa vidím jinak, tam myslím, že se pleteš.

A debil bych taky neřek na hřišti blázen trošku, nic víc.

Reagovat
Losinho

Trošku ale těžko říct, třeba se vyhraje, lehce zklidní.. uvidíme

Reagovat
oli9

Valenta hrál u nás super, jsem zvědavý na jeho zápasove vytížení v Plzni

Reagovat
Salfovic

Pokud převezme místo Traoreho (klidně až v příští sezoně), tak si zahraje dost.

Reagovat
Miguel19

Nebude brát trojka Kolář víc jak Mandous a Staněk dohromady?

Reagovat
Losinho

Staněk bude brát dost.

Reagovat
Bex5

Na plat jste ho utahli, pricemz on s tema zranenima taky nemusi chytat jak Buffon do 40.

Kolar do trojky mi prijde ale uplnej nesmysl. To spis ta jeho zena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele