Trenér poděs a nebezpečný kanonýr. Co čeká Plzeň proti Antverpám?

07.08.2019, 11:59
Profily, historie
Sen o Lize mistrů je pryč, ambiciózní Olympiakos šance viktoriánů na milionářskou soutěž rozdrtil na prach. Pokud chtějí svěřenci Pavla Vrby trávit podzimní týdny v pohárové Evropě, zbývá jim už jen Evropská liga. Tam ale nejprve musejí zdolat dva protivníky, přičemž prvním z nich jsou belgické Antverpy.

Tým, který na první pohled fotbalovému fanouškovi nic neříká. To ale neznamená, že by se na severu Belgie začal hrát fotbal včera. Naopak, s rokem založením 1880 jde o vůbec nejstarší klub v celé zemi. I díky tomu jsou na tom v Antverpách velmi dobře, pokud jde o fanouškovskou základnu - i přes výkonnostní výkyvy je královský klub jedním z nejlépe podporovaných týmů v zemi.

S výsledky na hřišti to ale tak slavné není - klub vyhrál celkem čtyřikrát domácí titul, naposledy ale v padesátých letech. Ještě na začátku let devadesátých se Antverpy blýskly skvělým výsledkem v Poháru vítězů pohárů, když skončily na druhém místě. To byl také ale na dlouho poslední klubový úspěch.

Během let klub několikrát poznal hořkost sestupu do druhé ligy, většinou se ale poměrně brzy dokázal mezi elitu vrátit. To se změnilo v roce 2004 - Antverpy znovu skončily o patro níž, návrat do první ligy jim však trval předlouhých třináct let. Prvoligový fotbal si tak fanoušci Royalu mohli vychutnat až v roce 2017.

Klubový vzestup samozřejmě nebyl dán jen sportovními výsledky - vlastníkem celku se totiž v mezičase stal podnikatel Paul Gheysens, který měl s Royalem velké plány a začal do něj vkládat peníze.

Po postupu do nejvyšší soutěže nadále pokračovalo posilování kádru, zlepšování zázemí a infrastruktury a mimo jiné i rekonstrukce stařičkého stadionu - tak, aby by byl po renovaci způsobilý pro zápasy evropských pohárů. Ta zatím není zcela u konce, proto se evropské duely Antverp v současnosti hrají v Bruselu.

Klubové cíle byly jasné - skončit v první šestce a vybojovat si možnost bojovat o titul. Royal nakonec po základní části skutečně obsadil šestou pozici a během nadstavby se vyšplhal ještě o dvě příčky výše.

Jakkoliv se jednalo o nejúspěšnější sezonu za dlouhé roky, fotbal, který Antverpy na hřišti předváděly, oku příliš nelahodil. "Jejich hra je založená na urputné defenzivě a skvělé fyzické kondici všech hráčů. Koukat se na to moc nedá," ušklíbá se belgický novinář Pieter van Lommel.

Pod herním stylem je podepsán rumunský trenér László Bölöni. "Týmu dodal disciplínu, co se týče dodržování taktiky, staví na fyzických silných fotbalistech," vysvětluje Van Lommel. Příliš respektu si ale ani přes dobré výsledky v Belgii nezískal. "Není tu brán příliš vážně. Vždycky je kolem něj nějaký šrumec. Hádá se s médii, utíká z tiskovek... chová se trochu jako Mourinho. Myslím, že až se zhorší výsledky, bude odejit. Nedělá totiž klubu příliš dobré jméno."

Teď ale Bölöniho i jeho svěřence čeká první zápas třetího předkola EL proti Viktorii Plzeň. A jsou na něj naladěni ve velkém stylu - ze dvou odehraných zápasů v lize mají totiž plný počet bodů a impozantní skóre 8:2. "Zase bych to nepřeceňoval, hráli proti opravdu slabým soupeřům. Druhou věcí je, že Antverpy jsou nesmírně silné doma, už v minulé sezoně tam vyhrál jen málokdo."

Z jednoho ze dvou střetnutí si ale místo tří bodů mohli odnést nulu. Do utkání proti Beverenu totiž naskočil mladíček Robbe Quirynen, jenž přitom nebyl uveden v zápise o utkání. "Situací se možná ještě bude zabývat vedení ligy, Beveren si ale každopádně nestěžoval. Oznámili, že to chtějí nechat vyřešené sportovní cestou a protest podávat nebudou."

Zatímco Beveren tedy u neutrálních fanoušků získal kladné body, Antverpy totéž úplně říct nemůžou. Množství fanoušků belgického fotbalu má totiž problém s jejich sportovním ředitelem. Luciano D‘Onofrio platí v Jupiler Pro League za poměrně kontroverzní figurku. "Je známý tím, že při obchodování často nepoužívá úplně fér prostředky," vysvětluje Van Lommel.

"Dobrým příkladem je přestup Alexise De Sarta. Přišel teď v létě ze Sint-Truiden zadarmo poté, co tam kvůli nějakým sporným nesrovnalostem ve smlouvě zrušil kontrakt. V Belgii kolem toho bylo velké haló."

Obchodních tahů sportovního vedení Royalu se Plzeň bát nemusí, jejich hráčů na hřišti ale už ano. Tou největší hrozbou je zřejmě forvard Dieumerci Mbokani. Reprezentant DR Kongo je ve skvělé formě, zářil už v uplynulém ročníku a skvělý střelecký čuch si zjevně přenesl i do sezony aktuální - ve dvou duelech nastřádal čtyři branky.

"Stále je ale docela pravděpodobné, že Antverpy do konce přestupního období opustí. Hodně se o něj zajímal jeho bývalý klub Anderlecht, zatím se ale oba celky nedomluvily. Sice už má roky, hraje teď ale nejlépe ve své kariéře," líčí belgický redaktor.

Na první pohled se může zdát podivné, že chtějí Antverpy soupeřit s nejlepšími týmy v Belgii, a přitom by jim měly prodávat své klíčové hráče. "Anderlecht nebo Bruggy jsou stále jinde, co se týče rozpočtu a finančních možností. Jestliže tyhle kluby budou někoho z belgické ligy chtít, velmi pravděpodobně ho i získají."

Druhým chlapíkem, na kterého si viktoriáni musejí dát pozor, je ofenzivní středopolař Lior Refaelov. "Je to skvělý technický hráč, který se s Mbokanim výtečně doplňuje. Určitě oni dva jsou pro Viktorii hlavní hrozbou," uzavírá Van Lommel.

Plzeň tak čeká protivník, jehož trenér nesnáší média, jehož sportovní ředitel vzbuzuje kontroverzi a který získává hráče zadarmo na základě předčasného ukončení smlouvy. Kde je gif se dvěma na sebe ukazujícími Spider-Many, když ho člověk potřebuje?

Autor: Jan Pikous

Komentáře (179)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co znamena ten gif?

Reagovat
Bakary3

Že jsou Antverpy i Plzeň stejný špíny

To neříkám já, ale byla taková myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Nevím proč, ale ten Mbokani mi připomíná predátora

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa zas napadlo, že niečo na tej evolučnej teórii bude...

Reagovat
ttopi

No. Mě to sice taky napadlo, ale nechtěl sem to psát.

Mimochodem v obličeji je dost podobný i Carsten(ovi) Semenayový(ovi)

Reagovat
didosh

Jo pravda s tou Semenayovou

Reagovat
smazaný uživatel

K prvej vete: tomu sa hovorí autocenzúra.

Reagovat
ttopi

Rasisto

Reagovat
Remt

velmi velmi trefné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mayday
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Zajímal by mě belgický pohled na Plzeň. Trenér co utíká z nepovedených štací. Kádr prošel obměnou - z alkoholové skupiny už zůstal jen Limba. Jinak zkušený kádr. Někdo kdo doplní slabiny a silné stránky?

Reagovat
ttopi

Z nepovedených štací - Plzeň

Reagovat
Dufan

myslel jsem repre a rusko

Reagovat
db18

Z tama neutekl, ale vykoplo ho vedení.

Reagovat
F.Torres

A to nylo neuspesne?

Reagovat
Dufan

tak určitě doufal v lepší úspěchy nebo výsledky....nebo že by zůstal déle...jako celek. ttopi hned myslí i na Plzeň, kterou bych teda do nepovedených neřadil

Reagovat
naheCZ

A co na tom bylo neúspěšné? S námi vyhrál kvalifikaci na EURO, kde se nezadařilo v nejtěžší možné skupině, to se prostě stane. V Rusku byl odejit kvůli finančním problémům klubu a i s omezenýma prostředkama tam myslím ostudu neudělal...

Reagovat
Dufan

jo vyhrál kvalifikaci, ale na turnaji udělal horší výsledek než Bílek... těžká skupina? možná ale i tak jsme se mohli prezentovat líp.

Rusko, kam odešel a dlouho se neohřál. Taky bych hodnotil jako neúspěch. Buď o tom nevěděla natáhli ho a nebo šel do klubu v takové situaci a musel s tím počítat.

Reagovat
Trapný diskutér

v nejtěžší možné skupině, ze který se nikdo nedostal ani do čtvrtfinále

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Tak tohle je dementní argument.

Reagovat
adoxx

Reagovat
OTASi

Reagovat
adoxx

Tak jasně, obhájce titulu ze Španělska, nebo Chorvaty přece každý poráží úplně normálně a bez problémů..

Reagovat
Trapný diskutér

špaňouši už sou léta za klauni.. chorvati budiž, ale zázrak to v tom roce 216 taky nebyl

Reagovat
dinss

Nebuď píča. Sám moc dobře víš jak ty týmy jsou silné.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsou? Tehdy pod del Bosquem to Španělsko opravdu nemělo na víc než osmifinále a Chorvatsko na tom nebylo o moc líp. Alespoň Turecko jsme tam měli porazit.

Reagovat
dinss

Buď jsi totální idiot nebo nerozumíš fotbalu, sorry. Podívej se na ty sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš jenom ze sestav, nebo co? Ta skupina rozhodně nijak nevynikala.

Reagovat
dinss

Si děláš prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

kdyby napsal "z těžké skupiny", tak bych to bral, i když i to je blbost.. ale nejtěžší možná skupina už je totální nesmysl a ty to dobře víš..

Reagovat
dinss

Říkej fakta... která byla těžší?

Reagovat
Trapný diskutér

1) Itálie, Belgie, Švédsko, Irsko

2) Anglie, Wales (semifinalista), Slovensko (nejlepší stoprerská dvojice na světě), Rusko

a podle mě i Francie, Švajc, Rumunsko, Albánie. Když si to rozebereme, tak Francie > Španělsko, Chorvatsko = Švajc, Rumunsko = Turecko a Albánie = Čé-eR

Reagovat
dinss

Reagovat
OTASi

Reagovat
fantomas

Mbokani

Reagovat
db18

Už asi neni tak jalový, jako ve Wolfsburgu, co?

Reagovat
frank

Já ho znám akorát z PL z Norwiche a tuším Hullu.

Reagovat
smazaný uživatel

V Norwichi pôsobil v tej neúspešnej sezóne 2015/2016 keď Kanárici vypadli do Champu. V tej mizérii bol so siedmymi gólmi najlepším strelcom tímu, svoju premiérovú sezónu v PL si asi predstavoval inak. V Hulle už v ďalšej sezóne aj následkom zranení úplne vyhorel.

Reagovat
fantomas

Nebo v PL...

Reagovat
salami

V Hullu nebyl spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastná sezóna pre neho. Do Hullu si z reprezentačného zrazu Konga priniesol zranenie stehenného svalu, z ktorého sa do konca ročníka úplne nevylízal a v strede sezóny ho museli uvoľniť na APN. Nakoniec sa mu nepodarilo streliť ani jeden súťažný gól..

Reagovat
fantomas

Dyt nedal ani gol...

Reagovat
Euphael

Dal v poharu Porthmouthu

Reagovat
Pride

*V Norwichi nebyl špatnej, v Hullu byl strašnej.

Reagovat
Kucka

křestní jména s jasným sdělením

Reagovat
AnthonyR

Tenkrát v Monacu se na něj koukalo jako na spasitele....nakonec z toho byla ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

V Kyjeve byl taky takove kopyto.. neco jako Mesanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný útočník.

Reagovat
fabec1222

Na tý fotce je ale Caster Semenyaová, a ne nějakej Mbokani

Reagovat
Kucka

a viděl jsi jeho fotku tady na profilu?

Reagovat
ttopi

Tam mi připomíná spíš Eddieho Murphyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomentuje on něco pro televizi Dortmundu?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
shitcool

Reagovat
jenage

Reagovat
ttopi

Kam se hrabe Baloteli a jeno navlékání dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Shevchenko

ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eleven11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Bex5

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že výprask. V Plzni hodně zaspali.

Reagovat
salami

Beveren Mimochodem je tohle taky docela zajimavej prispevek do diskuze ceska vs belgicka liga a souvisi to nejspis i s celkovym vnimanim fotbalu v belgicky lize, evidentne tam ma vysledek zapasu trochu jinou vahu nez u nas.

Reagovat
Pipo123

Tie kluby by mohli mať úspechy v pohároch, len radšej hráčov predajú a idú odznova, pritom by sa mohli zachovať podobne ako napr Slavia v prípade Součka a toho hráča ukecať na lepšie platové podmienky a nechať si ho.

Na druhej strane je úžasné ako taká malá liga dokáže dať svetu toľko skvelých hráčov, nejde len o Bruggy a Anderlech, ale aj Genk a Gent rok čo rok predajú niekoho talentovaného. Najviac sa mi to páčilo minulý rok keď hrala Trnava proti Anderlechtu v EL, ten Anderlecht hral totálne hovno, no 6-7 hráčov malo okolo 18 rokov, všetko mladíci. Takže tiež mám ten dojem že výsledky nie sú tak dôležité ako herný prejav a vývoj hráčov.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Zdravím, v 10. odstavci je chyba, v lize vyhráli 2x 4:1, tudíž celkové skóre mají 8:2, nikoliv 8:1.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Už jste to opravili.

Reagovat
smazaný uživatel

Úpně dole - Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Ano, to jsem udělal. Nevím, proč se to přepsalo i do komentáře.

Reagovat
djwenca

OT: Je prosím někde na netu přehled, kolik má který hráč z české lize odkopáno zápasů a kolik vstřelil gólů? Díky

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
djwenca

ohňostroje jsou úplně k h*vnu, jen kvůli tomu zahyne spoustu vodních ptáků ve městech.... já jsem pro

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlas ale at to zrusi uplne a nenahrazuji to duhovo-slunickovou propagandou

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že je to lepší než ohňostroj, já to vítám

A Prague pride tradičně nejvíc trápí a pobuřuje lidi co nejsou z Prahy, klasika

Reagovat
Stannis Baratheon

Akorát se před tebou o Prague pride nikdo nezmínil. Klasiku.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

cikan se citi ze jeho predci budovali prahu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
dinss

A kdy bude třeba normal pride? Proč se maj jako potřebu někde prcat na veřejnosti?

Reagovat
Posledni Kovboj

Bude, az ji nekdo udela. Muzes zacit, on ti v tom jaksi nikdo nebrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by magistrát schválil akci nazvanou Straight White Men Pride?

Reagovat
Posledni Kovboj

my uz si nejak poradime!

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Kdykoliv budeš chtít.. Rozhodně nejsem fanda PP, nicméně je mi to úplně plne ukradený, že maj buzny jedno odpoledne pochod Prahou a nějak nechápu lidi, který jsou z toho zděšený a pohoršený..

Reagovat
dinss

Nejsem z toho zděšený. Je mi to úplně u prdele, přijde mi to hrozně vtipný, že se někdo musí radovat ze svojí orientace. Je vím, že bych byl pak označen za hroznýho ''rasistu'' kdybych nějaký takový pochod uspořádal.

Reagovat
andrew96

Tak zkus a uvidíš. Jestli ti taky chybí nějaká práva.

Reagovat
RadekVonCZE

A oni snad tady nemají?

Reagovat
dinss

Jaký jim kurva chybí práva?

Reagovat
andrew96

Manželství. A pak samozřejmě snaha o nějakou celospolečenskou legitimitu.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

nemám rád zákazy atd..ale kdyby se na silvestra nepráskalo od 22 hod do 5 do rána tak bych byl spokojený..pěkně od půl noci do 1 hod a stačí... stejně je to kokotina.... to si pak vzpomenou pitomci bez prstů a když se na to vysere město tím líp

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Nový rok je takové divné nucené veselí. Jako malý jsem se na to těšil jen kvůli tomu, že jsem mohl jít spát o trochu později a s trochou štěstí jsem zahlédl v TV kozu, někdy i bobra (nemyslím Zázraky přírody ). Jako dospělého mě to baví asi jako průměrná akce v sobotu (akorát je větší šance, že se sejdeme s celou bandou).

Reagovat
oli9

tak jako děcko podobně, potom střední atd...kdy se samozřrjmě plánovalo měsíc dopředu pomalu...akce o 30 lidech bečka,chalst klasika...chaty atd... poslední doou sezení s kámošema už v obyvaku většina už svoje domy,byty a už ani to nás nebralo...poslední silvestr už jsme jen koukali na telku s manželkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tu verzi na střední jsem měl jinou, dopoledne jen silvestrovský fotbálek po kotníky ve sněhu a večer výšlap s lahví na okolní kopce, kde se scházeli i lidi z okolních vesnic, tam se během hodiny dopilo a odpálilo co kdo donesl a šlo se zpět.

A teď už taky jen odpolední výlet a večer TV.

Reagovat
oli9

no na střední a těsně po tom ty silvestry vypadaly jako by to měla být poslední pařba v životě nebo poslední den země ,ten výšlap občas jo ale dopoledne silvestrovské fotbálky bohužel nic páč všichni někde rozjetí...ale štěpánský turnaj ve fotbale už pořádáme pěkných pár let akorát jsme to přesunuli z venku do haly

Reagovat
smazaný uživatel

V hale jsme na Štěpána taky. A pak na silvestra buď na zapadaném škvárovém hřišti, nebo na betoně

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jsou to čuráci, ohňostroj k novýmu roku patří, tak jak je to všude ve světě

Videomapping je zajímavej, ale ten je tady v Praze párkrát do roka na nějaký akce

Reagovat
smazaný uživatel

dobre hrib, urcite lepsi a bezpecnejsi, za stejne prachy. to muze kritizovat jen nejaky curak (treba jako ty )

Reagovat
jk

Ohňostroje jsou úplně nahovno, tohle rozhodnutí je super. Tady spíš někomu vadí Hřib tak se snaží najít nějakou záminku jak se do něj trefit i na EF.cz

Běž si pokecat na nějaké whitejustice fórum, tam si budeš s ostatníma pleškama notovat

Reagovat
Kepy_FCB

Ale ja si nechci notovat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Shevchenko

Já vím že chceš rozjet strašný hejt na piráty a jim podobné, ale zkus si k tomu vybrat aspoň pořádný článek seš prostě dement

Reagovat
Kepy_FCB

Vis hovno jako vzdy me je jedno nestli se nekdo prida nebo ne, ja napisu svuj nazor a poserte se. To ti ani za ty roky nedoslo?

Az Hrib skonci s aktivismem a zacne resit problemy Prahy prestanu si jej vsimat

Reagovat
Shevchenko

Mě to nezajímá, jen sem ti chtěl napsat že jsi dement.

Reagovat
RadekVonCZE

A proč byl teda Bartoš v Antifě ty troubo

Reagovat
Shevchenko

No a? Proč to sem pleteš?

Reagovat
RadekVonCZE

Máš vůbec v ponětí, co je to Antifa?

Reagovat
Shevchenko

samozřejmě že jo, ale proč to tu vůbec vytahuješ? Zmiňoval to někdo? Ptal se na to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Refaelov to da aj sam

Reagovat
REPLIKATOR

Mbokani je zničí.

Reagovat
skteel

Jedu pres vikend do Bukureste, nejake tipy kam jit/nejit? Kdo tam byl? Diky

Reagovat
TheMally11

letenská pláň

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jít do centra...nejít mimo centrum

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to vyměnil. Nebezpečný trenér a kanonýr poděs.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

100. pro bozimilost

Reagovat
Posledni Kovboj

nebo dikybohu?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fabec1222

Co ho pamatuju, tak byl vždycky strašná díra, ale tam se to prezentuje, že by mohl být lepší než Čech

Reagovat
eleven11
Reagovat
ratusek

Kučaaaaa

Reagovat
Muffi

Na reprezentaci to nebylo ale ligový nadprůměr byl i na konci kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

"Jejich hra je založená na urputné defenzivě a skvělé fyzické kondici všech hráčů. Koukat se na to moc nedá. " A po dvou zápaaech skóre 8:2. Zase nějakej zamindrákovanej novinář.

Reagovat
naheCZ

"Zase bych to nepřeceňoval, hráli proti opravdu slabým soupeřům. Druhou věcí je, že Antverpy jsou nesmírně silné doma, už v minulé sezoně tam vyhrál jen málokdo."

A ano, jde mít po dvou zápasech skóre 8:2 a přitom hrát hovno...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jako eurofotbal vůbec nezajímá 3 předkolo ligy mistrů? Jsou tam hodně zajímavý zápasy a tady na těle stránkách nedaj ani výsledky

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

... těhle...

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se sel misto livesportu automaticky na vysledky podivat sem, at mam i nejaky dalsi info.. a vono ho vno.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No víš co, já tomu nerozumím. Tam byly oba dny fakt dobrý zápasy a oni se tady o nich ani nezmíní, Hlavně, že tady jsou články o nějakým obránci, o kterým jsem v životě neslyšel, že jde do arsenalu, o nantes a trenérovi apod píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako info o tech zapasech mi prislo jako zaklad, automaticky jsem sel sem.. pak jsem byl zmatenej jestli se to vubec hralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Držel RB nešlo nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele