TREZEGUET PODEPSAL NOVOU SMLOUVU

26.06.2007, 13:04
Aktuality
David Trezeguet udělal tlustou čáru za spekulacemi o své budoucnosti. Francouzský útočník si nakonec rozmyslel odchod z Juventusu Turín a s italským klubem podepsal novou čtyřletou smlouvu...

Trezeguet byl na Delle Alpi smluvně vázán ještě na jeden rok a vedení mu opakovaně předkládalo návrhy nové smlouvy. Sám hráč však byl nespokojen s finančními podmínkami a před dvěma týdny prohlásil, že z klubu pravděpodobně odejde. Nakonec však změnil názor.

"Jsem hrdý na to, že jsem své jméno svázal s Juventusem. Dnes jsem učinil důležité rozhodnutí pro mou kariéru a život. Tento klub mi toho dal hodně a já s ním chci i nadále vítězit. Během posledních dvou týdnů jsem ocenil snahu vedení a respekt, který mi projevovalo. Tento postoj mě přimněl k tomu zapomenout na naše nerodozumění a dívat se do budoucna," řekl včera bývalý útočník Monaka.

Pokud Trezeguet dodrží nově uzavřený kontrakt, stráví v Juventusu celkem jedenáct sezon. Během těch dosavadních sedmi si na své konto připsal již 140 branek. Trenér Claudio Ranieri má do útoku vedle něho k dispozici ještě Alessandra Del Piera, Raffaeleho Palladina a Vincenza Iaquintu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

a titul je doma

Reagovat
HOST*ital

Tak se nám to hromadí...Skoro bych řekl,že do 14 dní bude hotovo a pak bude možnost lépe se sehrát.Každopádně skvělá zprava.

Reagovat
HOST*M11

UUUUUF

Reagovat
HOST*Futre

z 11.6. "Už není naděje, že bych zůstal v Juventusu - cítím, že mi nedůvěřují. Nabídka, kterou mi předložili, říká všechno, co jsem potřeboval vědět," hmmm a najednou je zase šťastnej a všechny miluje

Reagovat
HOST*1860

tak prvni krucek mame za sebou, skoda ze nedopadl klose..

Reagovat
HOST*ital

Ten dnes nečekaně podepsal Bayernu...

Reagovat
Mr.Jindros

Je to Bůh....

Reagovat
HOST*inzaghi

super, te´d jen škoda, že místo Vincka nepřišel Mirek Klose...

Reagovat
HOST*

vincka mame na lavicu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele