Trochowski zůstane v Hamburku, chce ale více respektu

22.06.2009, 10:04
Aktuality
Fanoušci Hamburku se mohou přestat obávat toho, že by jejich klub v nejbližší době opustil další důležitý muž. Z přístavního města odešli trenér Martin Jol (Ajax) a útočník Ivica Olič (Bayern), které se ovšem nechystá napodobit záložník Piotr Trochowski...

Trochowski na konci května nevyloučil odchod z HSV a na to zareagovalo několik klubů. Mezi nimi bylo i Fenerbahce, na jehož lavičce bude od nové sezony opět vládnout německý trenér Christoph Daum.

"Zůstávám v HSV, to je jisté. Ale už jsem o to žádal dříve, chtěl bych daleko více respektu a na tom se ani teď nic nemění," řekl Trochowski pro list Hamburger Morgenpost.

Hamburk v uplynulé sezoně vedl Martin Jol. Ten ovšem dal přednost nabídce od Ajaxu a na lavičce HSV ho nahradil Bruno Labbadia z Leverkusenu. "Vypadá to, že má jasné představy o tom, jak vést tento tým a to je přesně to, co potřebujeme," pochvaluje si Trochowski zatím nového trenéra.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
homeles8

Borec A na jakým hraje postu?

Reagovat
homeles8

Ok děkuju

Reagovat
homeles8

Ale mohli jste radši počkat než mi to tu někdo napíše, protože takhle mi tu budou nadávat abych si přečetl článek, protože neví, že když jsem si ho čet, tak tam ten záložník v 1. odstavci nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ted uz to mas marny a neukecas to

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě prostě bavíš

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

respekt si musíš vybojovat, ne o něho žádat

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl ze uz si ho vybojoval

Reagovat
Arne

On si ho vybojoval, ale Jol ho pak nestavěl... Proč, to ví asi jen on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, na hřišti patří k nevětším oporám....o tom kdo odejde nebo zůstane je celkem rozhodnuto, tak teď jsem spíše zvědavý kdo přijde, protože zatím to vypadá velmi bledě.

Reagovat
Arne

OT: Musím se pochlubit, naše beachvolleyballová ženská dvojice je už oficiálně nejlepší v Evropě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele