Troyes půjde do roku 2022 s novým trenérem

30.12.2021, 13:51
Aktuality
Troyes bude na jaře bojovat o záchranu ve francouzské nejvyšší soutěži a za úspěšným splněním hlavního cíle sezony ho už nepovede Laurent Batlles. Kouč na lavičce dnes skončil, s vedením se dohodl na rozvázání pracovního poměru...

"ESTAC a jeho trenér Laurent Batlles se dnes na základě vzájemné dohody rozhodli ukončit spolupráci. Na základě konstruktivní výměny názorů půjde klub ve druhé polovině sezony jiným směrem," oznámilo Troyes v prohlášení na internetových stránkách.

Batlles jako aktivní fotbalista oblékal dresy Toulouse, Bordeaux, Rennes, Bastie, Marseille, Grenoblu a Saint-Étienne, kde také zahajoval svou trenérskou kariéru. V létě 2019 zamířil do Troyes a před šesti měsíci s ním slavil postup do Ligue 1, kde je klub se 17 body na 15. místě.

Troyes pro tuto chvíli obstaralo dočasnou náhradu a na lavičce bude v nejbližších týdnech sedět někdejší kouč Cannes či Le Havre Erick Mombaerts.

Autor: Tomáš Pavlík / estac.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele