Trpišovský vidí šance 50 na 50 a věří, že napotřetí už semifinále vyjde

06.04.2022, 22:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Podle mě 49.9 na 50.1

Reagovat
smazaný uživatel

70:30 ale taky verim, ze uz to vyjde

Reagovat
Witcher

Bude to debakl

Reagovat
Axelrose

No tak, já bych šance Feynoordu takhle nezatracoval. Víc jak dva goly jim nedáme.

Reagovat
thiago_oder_nix

"Jako kluk jsem koukal na české týmy v Evropě a ptal se táty, jestli nějaký český klub někdy vyhrál některou evropskou soutěž."

Skoda, ze sa tatínka neopytal, ci nejaky ceskoslovensky klub vyhral europsky pohar. Ten by mu musel odpovedat, ze Slovan Bratislava v roku 1969 po finalovom vitazstve nad Barcelonou 3:2 v Berne.

Samozrejme za zmienku stoji aj tesne semifinalove vypadnutie Trnavy v EPM (PMEZ) s Ajaxom v tom istom roku.

Reagovat
Puskas

Vzhledem k tomu, že vyrůstal v ČSSR, předpokládám, že se ptal tímto způsobem - československý nebo náš.

Reagovat
Uwe háže buly

Dejvo pls

Reagovat
Spalovač šancí

Ano, např. obě pražská S

Reagovat
Puskas

Reagovat
kilobyte

A Baník.

Reagovat
thiago_oder_nix

Tam pocitas Stredoeuropsky pohar? Lebo ziadny celoeuropsky Sparta ani Slavia nevyhrali

Reagovat
kilobyte

Řeč byla o evropském poháru. Jak bys definoval celoevropský?

Reagovat
thiago_oder_nix

Myslim, ze obaja vieme, ze Trpisak mal na mysli jeden z 3 najvacsich poharov pod kuratelou UEFA, o ktory sa uchadzaju kluby zo VSETKYCH krajin Europy, resp clenskych statov UEFA = definicia celoeuropskeho poharu. Ide samozrejme o LM (predtym EPM), EL (predtym pohar UEFA ci Veltrzny pohar) ci PVP, od tejto sezony aj EKL. Tvoja reakcia je len chytanie za slovicka, kedze obaja vieme, ako to bolo myslene

Reagovat
kilobyte

Jak můžeš vědět, jak to myslel? Jestli se jako celoevropské poháry počítají jen poháry, kterých se účastní všechny krajiny Evropy, tak ani PVP nikdy nebyl celoevropský pohár.

Reagovat
thiago_oder_nix

a zasa to chytanie za slovicka :) to mozes potom povedat aj o LM, ktoru tiez nie vzdy hrali vsetci majstri krajin Europy.. ale z kontextu jednoznacne vyplyva, ze myslel tieto najvacsie klubove europske sutaze. To mozme zorganizovat aj nejaky vymysleny pohar trebars pre majstrov Vysehradskej stvorky niekedy v lete v ramci pripravy na sezonu, myslis, ze vitazstvo v takomto pohari by Trpisak bral rovnako ako vitazstvo trebars v EKL? Obaja vieme, ako to myslel :) Len ty sa robis premudraly a hladas zbytocne skulinky v mojich vyjadreniach

Reagovat
kilobyte

Středoevropský pohár byl při svých začátcích největší klubová evropská soutěž. Ty si tady pořád vymýšlíš nějaké definice, tak aby tam PVP bylo, ale Středoevropský pohár ne. Přitom Středoevropský pohár měl na začátku větší kvalitu než PVP (což byla až třetí soutěž).

Reagovat
thiago_oder_nix

A tu sme zasa pri tej otazke medzinarodneho obsadenia. Stredoeuropsky pohar nehravali muzstva zo Spanielska, Anglicka, Nemecka, akurat Taliani, samozrejme, futbal v samotnych krajinach strednej Europy bol vtedy v pomere k futbalu na zapade na tom lepsie nez dnes, no aj tak sa da hovorit skor o regionalnom pohari bez konkurencie velkej casti Europy. Iste, v tych casoch bola velka prestiz vyhrat ho, no porovnavat to s kvalitou celoeuropskych sutazi je scestne. Konkretne v tom roku vitazstva Slovana v PVP nad Barcelonou bolo obsadenie finale Stredoeuropskeho pohara Inter Bratislava-Sklo Union Teplice, co myslim si hovori samo za seba

Reagovat
kilobyte

Tak ale já se nebavím o poválečném stavu Středoevropského poháru ale předválečného, kdy to byl prostě nejlepší mezinárodní pohár v Evropě. V té době hráli většinou hráči v domácí lize a na prvních 3 MS měli zúčastněné země 4 účasti. Pohár kde hráli mistři a vicemistři světě mi přijde docela prestižní.

Reagovat
thiago_oder_nix

Spoemnul som si dnes na teba, ked som cital preview odvety Slavie proti Feyenoordu. Text zacina takto:

"Slávisté budou ve čtvrtek v domácím zápase proti Feyenoordu usilovat o postup do semifinále Evropské konferenční ligy a vyrovnání klubového i českého pohárového maxima."

Zjavne ani redaktori neberu do uvahy nejake vyhry v Stredoeuropskom pohari z futbaloveho praveku Ale je pekne, ze si ich aspon ty tak vysoko cenis...

Reagovat
kilobyte

Vždy když si říkám, jak hodně úroveň našeho klubového fotbalu upadla, tak si vzpomenu na Slovensko a zase tak hrozné to není.

Reagovat
thiago_oder_nix

tak ja som nehovoril o pritomnosti, ta je samozrejme zalostna

Reagovat
kecipep

65:35 pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik gólů určitě nepadne, to ti můžu klidně podepsat.

Reagovat
Spalovač šancí

Být to obráceně, tak bych to tipoval na červené karty ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele