Turan byl uznán vinným, dostal podmínku a zaplatí pokutu

19.03., 16:53
Aktuality
Arda Turan (© AFP)

Turek Arda Turan byl ve Španělsku uznán vinným z daňových úniků. Bývalý hráč Barcelony byl odsouzen k trestu odnětí svobody na jeden rok s podmínkou, navíc musí zaplatit pokutu 630.000 eur (téměř 16 milionů korun). Podvodu se podle soudu dopustil v letech 2015 a 2016.

Turecký záložník přestoupil do Barcelony v roce 2015 z Atlética Madrid. V katalánském klubu působil do ledna 2018, kdy odešel na hostování do Basaksehiru. Později zamířil do jiného istanbulského klubu Galatasaraye, kde v roce 2022 ukončil kariéru.

Španělské úřady v minulosti potrestaly kvůli daňovým únikům řadu fotbalových hvězd včetně Lionela Messiho, Cristiana Ronalda či trenéra Josého Mourinha. Všichni vyvázli stejně jako Turan s podmínkami.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pony Slaystation

Barca

U sympaťáka typu Turan, jak překvapivé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele