Turan nového zaměstnavatele už nehledá, rozhodl se ukončit kariéru

12.09.2022, 20:08
Aktuality
Arda Turan si dva a půl měsíce hledal nové angažmá, nyní si nechal projít hlavou všechny možnosti a nakonec se rozhodl ukončit aktivní kariéru. Nyní již bývalý turecký záložník strávil její většinu v Istanbulu, vědět o sobě dal i na Pyrenejském poloostrově...

35letý Turan je odchovancem Galatasaraye a ve vlasti oblékl i dresy Manisasporu a Istanbulu Başakşehir. Před jedenácti lety začal úspěšné působení v Atléticu Madrid, odměnou za jeho kvalitní výkony byl přestup do Barcelony, kde se mu naopak nedařilo.

Turan má ve své sbírce dva španělské a jeden turecký titul, jednou triumfoval v Evropské lize a třikrát v Copa del Rey. Uplynulé dva ligové ročníky strávil v Galatasarayi, kde mu koncem června nebyla prodloužena smlouva.

"Je na čase pověsit kopačky na hřebík. V očích mám slzy, ale beru to statečně. Snažil jsem se vydat ze sebe to nejlepší a myslím, jsem jsem si vedl dobře. Budu se těšit, až se znovu potkáme ve světě fotbalu, tentokráte už mimo trávník," prohlásil.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
icemike

Barcelona ho zničila

Reagovat
kovi610

Reagovat
Igli

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Na takový poleno neskutečná kariéra.

Reagovat
LeonardoUžoa

Na takového kokota neskutečný koment.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Krásně ses vystihl..

Reagovat
madridcan

,,nyní si nechal projít hlavou všechny možnosti"

No...

Reagovat
Witcher

Ještě mohl zkusit Slavii na rok

Reagovat
LeonardoUžoa

To je spíš koncept ACS.

Reagovat
Kucka

Dobrej kopáč

Reagovat
GrimeBaller98

Arda Buran

Reagovat
Tromas

U nás skvělej v Barceloně mizerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda z Tuřan a Lukáš z Modřic, dvě největší legendy Brněnska

Reagovat
STR

Reagovat
Lemiux66

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele