Turín musí řešit komplikace v útoku, zkušený Zapata už si do konce sezony nezahraje

Dnes, 19:08
Aktuality
Duván Zapata (© Mairo Cinquetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Kapitán FC Turín Duván Zapata si v sobotním ligovém utkání s Interem Milán vážně poranil koleno a přijde o zbytek sezony. Podle klubového webu si kolumbijský útočník přetrhal vazy a poranil meniskus.

Třiatřicetiletý Zapata se zranil krátce před koncem utkání s Interem, které Turín prohrál 2:3. Ze hřiště odnesli kolumbijského reprezentanta na nosítkách a v slzách.

Zapata v předchozí sezoně hostoval v Turíně z Bergama a před sezonou do devátého celku předchozího ročníku italské ligy přestoupil. Dříve hrál i za Neapol, Udine a Sampdorii Janov. Celkem má v Serii A na kontě 326 zápasů, v nichž vstřelil 124 gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
sejber

Neni vikend co by si niekto nedotrhal vazy.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele