Tým z Malajsie zpestřením druhé slovenské ligy?

07.02.2010, 09:40
Aktuality
Zajímavého sparingpartnera by ve druhé polovině sezony mohli mít účastníci druhé nejvyšší slovenské soutěže. Zájem o pobyt na Slovensku má celek Harimau Muda z Malajsie, který by rád nahradil Podbrezovou. Ta ze soutěže odstoupila a Harimau Muda by chtěl sehrát přátelský zápas vždy s týmem, který by měl mít v daném kole volno...

Harimau Muda je v podstatě olympijským výběrem Malajsie pro OH 2012 v Londýně a nebyl by účastníkem druhé nejvyšší soutěže. Má ovšem zájem o odehrání 14 přátelských zápasů a k těm by mohl nastoupit proti slovenským mužstvům.

"Již dříve mě s touto nabídkou oslovil tamní svaz. Řekli jsme jim, že jde o zajímavý projekt, který by mohl mít naší podporu. Vše závisí na tom, co řeknou jednotlivé kluby, ty musí souhlasit," řekl prezident Unie ligových klubů Karol Belaník.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (7)

Přidat komentář
Lorcan

:D ale nakonec proč né

Reagovat
2miguel1

kks Prievidza-Harimau Muda už sa tešíím :-DD

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by to nebolo najhorsie...

Reagovat
smazaný uživatel

a to budou malajsani celej rok na slovesnku jako? nebo kazdej vikend litat? to by me zajimalo jak by se to resilo

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak celý rok trénujú v Zlatých Moravciach, tak sa asi nebudú vracať do Malajzie kvôli tomu, aby cestovali na zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

no môže byť sranda

Reagovat
hawk

já si myslím, že je to zajímavý nápad a kluby nebudou mít nic proti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele