UEFA bude jednat o dalším návrhu reformy Ligy mistrů

27.11.2007, 13:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
alias

Ten Platini se asi dočista zbláznil, doufám že mu ty jeho krávoviny neprojdou. Nejsem zvědavej na LM plnou bulharských, polských, ruských, rumunských nebo maďarských klubů. Co tam letos předvádí Steaua,CSKA apod. Nechci večery u LM trávit sledováním zápasů Dinamo Bukurešť-Legia Varšava, Honvéd Budapešť - Dinamo Tirana apod.Atˇto nechají tak jak to je!

Reagovat
alegre

Drive se jednalo, v cestine, o Pohar mistru evropskych zemi. Dnes je to Liga mistru, to ze jsou z Evropy je asi logicke. A tak si myslim, ze by meli mit pravo bojovat o ucast vsichni. Souhlasim, ze rozdily ve vykonosti jsou obrovske, ale v tom pripade at opravdu vymysli nejakou EXTRA LIGU, uzavrenou, znici ligove souteze v jednotlivych zemich a bude pokoj. Muze se to cesky jmenovat LIGA MISTRU VYBRANYCH EVROPSKYCH ZEMI A POZVANYCH BOHATYCH KLUBU. Vsichni budou koukat v televizi na Real, Barcu, Inter, AC, Manchester Utd., Chelsea, atd. a na ostatni zapasy ve vsech zemich UEFA bude chodit par silencu si zarvat a par duchodcu na pivo a pokecat a zdrimnout. Nebude motivace, nebude snaha, hraci se nebudou predvadet a tim padem tezko prodavat. Skonci to tak, jako kdyz nejaka obchodni spolecnost se uzavre, budou ji vladnout jen vybrani profici, ti mezi sebe nikoho noveho nepusti, za par let zestarnout a cely projekt zkrachuje...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tyhle týmy sou ve svých zemích mistři... když liga mistrů tak liga mistrů.

Reagovat
alegre

V poradku, ja s tebou souhlasim. Taky jsem to tak myslel a napsal. Po nejake elitni soutezi, lize, volaji ti, kteri jsou zaslepeni fotbalem v podani nejbohatsich klubu, ktere si samozrejme dovoli koupit vse co do mice dobre kope, a vubec je nezajimaji dalsi kluby. K cemu to pak vede je videt treba v Cesku. Sparta kupovala, a kupuje, vsechny nejlepsi hrace z ostatnich klubu. Nedela to pro nejakou koncepcni praci v tymu, ale pro oslabeni souperu. A pak slusni fotbaliste sedi na lavicce, kopou za becko, souperi to placaji jak se da, a uroven jde do haje.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že nově navrhovaný formát je lepší nežli ten současný - kvalifikace bude rozdělená na dvě části: týmy ze špičkových lig a týmy z těch na prd jako ta naše..tím pádem jediný rozdíl je v tom, že se nestane aby Arsenal hrál se Spartou, ale bude hrát Arsenal s Laziem a Sparta s Dinamem Tirana. výsledek bude stejný, LM se stejně neotevře novým zemím, pouze ty lehce podprůměrné (naše) budou mít větší šanci se prosadit na úkor těch hodně podrůměrných..

Reagovat
alegre

Pro Arsenal je zapas se Spartou, a samozrejme ze se Slavii taky, moznosti vyzkouset hrace, kteri proti AC Milan nebo Liverpoolu budou sedet na lavicce. Pro Spartu a Slavii je to zase motivace predvest se pred zraky manazeru, agentu a pod. Pro fanousky svatek. Bude-li hrat Arsenal jen s temi "super" a na ty chude se nedostane, fotbal zakrni!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja reagoval na aliase .... jinak sto vystihl přesně navic kdo rikal že televize musi prenaset vsechny ty Varšavy a Bukureště ... nemusi naopak urcite budou vybirat atraktivni zapasy ... de jenom o to aby i tyto tymy dostali šanci když sou ti mistři...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ba naopak snizil pocet primich postupujicich na osm,at si ti ostatni svou ucast zajisti kvalifikaci, to uz se pak opravdu do ty ligy nikdo nedostane s tech mensich lig.Jako hrace jsem ho obdivoval ale jako predsedu bych ho kop akorat do pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá že, místi původních planu ubrat silným Evropské klubovým zemím, budou zase na tom ještě líp než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to přesně bude...celkem mi to ale nevadí.

Reagovat
alegre

Tobe to nevadi, protoze chces videt jen zapasy tech nejlepsich. A pak budes nadavat na uroven GL a zapasu ceskych klubu, protoze budou hrat jen s Tiranou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se, v případě, že Sparta dostane v předkole Tiranu, tak se dostane do hlavní fáze s větší pravděpodobností než přes Arsenal. Ve svém prvním příspěvku jsem psal, že se v podstatě nic nezmění, protože velkokluby mezi sebou budou válčit už v předkolech a slabší budou proti slabším.

Reagovat
smazaný uživatel

Platini to pojal celkově velmi dobře, fandím mu v tom jeho boji s větrnými mlýny.....Z fotbalu se stává čím dále větší žumpa a on aspoň proti tomu něco dělá....Proto volám - Platini Rulezz!

Reagovat
smazaný uživatel

to že to chce zmenit je dobře, zaroven májí pravdu ti, co tady výše píší že chtěj vidět lepsí zapasy i ti co písou že by tam meli být mistři z více zemí. Ale podle me je chyba v tom že na to platiny spěchá, pořád přichází s novýma plánama a pořad je mení.. chtělo by to aby přisel už z hotovým propracovaným plánem změny.. ten plán více kvalifikací je dobrej, ale zase tomu neco chybí.. mě osobně se nejvíc líbil systém 2 skupin po sobě.. prvních 8 skupinách byli třeba i slabsí týmy a koncilo to hodne vysokým rozdílem, ale v tech 4 skupinách pak už byli jen silný týmy a bylo to good a pak 8 týmu pavoukem bylo taky zajímavý.. ale to se zrusilo kvuli mhono zápasu a velký unave hrácu proste to chce hodne promyslet tu zmenu a neuspechat to :)

Reagovat
smazaný uživatel

at dou do piče a vrátí starý systém jak byl před pěti lety.

Reagovat
alias

Při sledování včerejších zápasů LM Slavia_Steaua a Sevilla-Arsenal se potvrdilo to co jsem psal. Na prvně jmenované utkání sem se vydržel dívat asi 15min. (mizerný fotbal, pár diváků) a poté jsem přepl do jiného světa, na opravdový fotbal ve skvělé atmosféře a ten už jsem dokoukal do konce - to je Liga Mistrů. Na co by tam měli hrát podobné tými jako Slavia, Sparta? Když už se tam dostanou tak stejně z toho my fenoušci nemáme nic, peníze plynoucí z LM si rozdělí bafuňáři a Lístky na takové zápasy jsou drahé, že je stadion stejně poloprázdný, neli skoro úplně prázdný...

Reagovat
smazaný uživatel

blbost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele