UEFA opět potrestala Petrohrad, tentokrát za rasismus

24.07.2008, 21:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak malé pokuty?

Reagovat
smazaný uživatel

pre nich to su male pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, to je hodně bohatý klub

Reagovat
smazaný uživatel

a co chces?? dyt je to prevazne vna fanosku... je to si ce bohaty klub ale za stejne prohresky by se mely davat stejne pokuty a vem si ze takovy prohresek udela chudy klub...to by pak uz mala castka nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

pokuta by měla být odpovídající velikosti klubu... pro ně je to plat hráče na lavičce,tudíž zanedbatelná věc a nemají důvod něco s tím dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

obecne, uroven ruskeho fanouska je stale strasna podle me, staci vzpominka na zapasy zenitu nebo na euro

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou tak strasnou vzpominku ted jako myslis? .... co se tyce rasismu, tak myslim ze fanousci u nas nemuzou absolutne nic rikat - viz. napriklad primitivni a nenapravitelny huceni spartanu apod na cerny hrace soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale tohle je asi extrém, zenit jako jediný klub v ruské lize neměl v historii černého hráče a když se začalo spekulovat o útočníkovi z francie tak fanoušci hned začali stim ať na to radši zapomenou a začli vyhrožovat...hidink řekl že tohle zenit moc brzdí, ale oni vesele nadávaj dál...používání pyrotechniku? a co ten oheň co si dělaj na tribunách???

Reagovat
smazaný uživatel

Ohen? ... zadnej ohen na tribunach si nedelaj. Jde o obycejny dymovnice a bengalsky ohne - co se tyce fanouskovsky podpory, fandeni, choralu, choreografie atd tak to by se od Zenitu mohla ucit vetsina klubu. A nezalezi jestli se hraje s poslednim ligovym muzstvem, nebo treba se Spartakem. Porad plnej dum a obrovska (a slusna!) podpora fanousku.

Co se tyce nadavani na cerny hrace atd, to je pravda a bohuzel je to jedno velky minus pro jejich fanousky. Bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

si moc zaujatej..zenit petrohrad je něco jako fašistické lazio řím,tam taky kdysi nadávali na aarona wintera a jenom proto,že byl černej,nikdo z černých nexe do "S.S" lazia chodit...a nebo ty politický transparenty na ochozech....zenit by měl být vyloučen alespon na rok ze soutěží UEFA,pač je bohatej a tyhle směšné pokuty jsou pro ně pakatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je zas pravda,že spartani a zenit fans by si mohli podat ruce,jeden větší blbec než druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto by se kluby nemeli pokutovat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a co by jim měli udělat? poslat do těžkého žaláře mezi krysy? pokuta a uzvavření hřiště to jistí a když budou problémy dál,tak vyloučit ze soutěží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele