Union si pojistil trenéry. Můžeme to dotáhnout ještě dále, věří Fischer

29.09.2022, 15:57
Aktuality
1. Bundesliga stihla před reprezentační pauzou odehrát sedm kol a po nich na čele není Bayern Mnichov, Lipsko ani Borussia Dortmund. Rybník všem favoritům v úvodu úspěšně vypaluje Union Berlín, velký podíl na tom má hlavní trenér Urs Fischer a jeho asistent Markus Hoffmann, jimž se dostalo odměn v podobě nových kontraktů...

56letý Fischer se v minulosti angažoval výhradně ve Švýcarsku a vedl FC Curych, Thun a Basilej. Do hlavního města Německa se vydal v létě 2018, s Unionem okamžitě postoupil mezi elitu a zde zanechal hlubokou stopu. Už loni si Berlínští zahráli Konferenční ligu, letos na mezinárodním poli povýšili o patro výše a dokonce vedou bundesligovou tabulku.

"To, čeho jsme zde v uplynulých letech dosáhli, je neuvěřitelné. Těžko pro to hledám slova. Jak jsem často říkal, Union je mým domovem. Každodenní práce s týmem na tréninkovém hřišti, příspěvek všech v klubu nebo připravený plán, to vše jsou důležité faktory našeho úspěchu," říká spokojený Fischer.

"Podle mého názoru to můžeme dotáhnout ještě dále, práce a možností před námi je spousta. A já se těším na to, že budu nadále součástí dalšího vývoje tohoto klubu," dodal.

Vedení lídra německé tabulky neupřesnilo, na jak dlouho si služby strůjců svého úspěchu pojistilo. Union letos vybojoval sedmnáct bodů a jako jediný z bundesligového pelotonu ještě neprohrál, o víkendu se představí ve Frankfurtu.

Autor: Tomáš Pavlík / fc-union-berlin.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
Jason_

Nech sú v tabuľke vždy lepšie ako Herta.

Reagovat
Zark

proč zrovna takové přání?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
jester Radka Bejbla

Který z Berlínských klubů je z historie ten větší, nebo tradičnější? A je tam mezi nimi veliká rivalita? Tohle mi zajímá, tak jestli někdo kdo ví odpoví, rád se něco dozvím

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď na všechny tyhle otázky získáš tady https://youtu.be/IF_1k_0ACj8

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
Pablos

zoltán

Reagovat
Rudnevs

Väcsi, tradicnejsi: Hertha

Union bol vzdy skorej kultovy, alternativny klub.

Kedysi bolo medzi nimi priatelstvo (spolocna tuzba po slobode a pohrdanie komunizmom), ale od doby, co spolu realne superia, je tam velka rivalita.

Reagovat
Pablos

Já myslel, že to hlavní bylo, že Union je z východní části a Hertha byla zápaďácká… tak to není ?

Reagovat
Rudnevs

Bolo to tak. Fanusikom Herthy a celkovo Berlinanom sa ten rezim taktiez nepacil, navyse tam to bolo tak, ze mnohi fans z DDR obdivovali zapadne kluby a v pripade fans Unionu to bola prave Hertha, fans Herthy sa to pacilo a tiez zacali mat radi Union, navyse mali spolocnu nenavist k totalitnemu Dynamu Berlin.

Reagovat
Pablos

díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele