Útočník Jun se upsal Austrii Vídeň do roku 2014

28.04.2012, 16:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
insane

28 zápasů a 4 vstřelený góly, to se austrii docela divim, že si nechává útočníka s takovou produktivitou, co si pamatuju z gl, herně na tom nebyl nějak extra a jediná věc, která ho zdobila, byl výběr místa na to doklepávání... no, třeba se změnil, ale divil bych se.

Reagovat
Josifek

Já ho viděl jen jednou v Austrii proti Alkmaaru a vůbec jsem ho nepoznával, hrál spíš na podhrotu, dobře napadal rozehrávku soupeře, vybojoval několik balonu a co mě překvapilo nejvíc, celkem často vyvážel míče při rychlých protiútocích a posílal slušné přihrávky na forwarda či do křídel...docela se mi líbil, ale byl to jen jeden match..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl ještě v derby. A v tom byl velmi platným stoperem Rapidu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, aspon si hodne zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho pamatuji jen z naší ligy a to byl dřevák kterej akorát doklepával do sítě z čáry,v poli nic moc neuměl a zahazoval šance.Si vzpomínám jak jednou tuším proti Baníku s kterým hráli o titul spálil 3 tutovky,pak dal gol kolenem,přímo z čáry to doklepnul,přitom ani nemusel,jen hladově aby si dal aspon takovej gol a pak v rozhovoru řekl že tam něco spálil,ale že aspon jeden dal.To jsem se fakt nasmál Totální nesoudnost.No na rakouskou tenhle sotva půměrnej hráč stačí,ale nedivím se že Austria v evropě ani hovno když tam má takovýhle joudy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele