V nominaci jednadvacítky na baráž s Islandem chybí Šulc či Heidenreich

13.09.2022, 12:40
Aktuality
Jan Suchopárek (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
veikko

Ten tým vypadá fakt hodně nadějně.

Reagovat
doshcz

az na trenera

Reagovat
veikko

Zpravidla neví, co mají hrát.

Reagovat
OTASi

Reagovat
lampas

Jako každý rok...

Reagovat
$dolar$

To se rika snad o kazdy generaci U21.

Reagovat
lampas

Reagovat
OTASi

Reagovat
monty25

Chystá se někdo do ČB?

Reagovat
JeséRodriguez

Kovář - Gabriel, Vitík/Vlček, Endl, Jurásek - Kaloč, Žambůrek - Daněk, Karabec, Ševčík - Čvančara

Reagovat
Bagr007

místo Kaloče bych tam dal Součka, hraje teď výborně

Reagovat
JeséRodriguez

V Brně mu to sedlo, ale pochybuju, že by vyndal Kaloče. Za zkoušku by to sice stálo, ale v play off hádám žádnej českej trenér riskovat nebude.

Reagovat
Bagr007

asi ne, ale je to škoda, hraje jako skvělý box to box záložník, sebere spoustu balónů a ještě je nebezpečný i před a ve vápně, co jsem viděl, tak teď je rozhodně lepší než Kaloč

Reagovat
JeséRodriguez

třeba šanci dostane

Reagovat
Greny

V tom případě nebude hrát ani Ševčík, protože toho taky moc neodehrál a Endl taky ne

Reagovat
Bagr007

Rozdíl je snad v tom, že Ševčík teď předvádí takové výkony, že se to nedá ignorovat, patří mezi nejlepší hráče ligy. U Endla i Součka je to takové, že teď asi jsou lepší, ale ne o tolik.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mass

Kovář - Cedidla, Vitík, Vlček, Jurásek - Kaloč, Červ - Daněk, Karabec, Ševčík - Čvančara

Reagovat
žrout

Cedidla rozhodně není lepší než Pech nebo Gabriel, navíc teď není kvůli stopce v zápasovém rytmu. Ten by měl být až jako poslední varianta.

Reagovat
Mass

Právě proto by mějt odpočinutej. Zas tak dlouho mimo hru není.

Reagovat
žrout

Včem je lepší než Gabriel nebo Pech? Pech je lepší herně a hraje pravidelně v Bolce a Gabriel je výkonností také výš, je ještě fyzičtější a v U21 hrál skoro všechny zápasy a velmi dobře. Tak proč Cedidla?

Reagovat
Mass

Je to možné.

Reagovat
letitfly

Snad se rýsuje poměrně zajímavá budoucnost na pozici stopera. Aktuální složení stoperů na U21 je docela solidní a hlavně velmi mladý, a to jsme doma nechali Donáta, Vydru, Prebsla, Heidenreicha,...

Reagovat
žrout

Nerozumím, proč nepovolal víc křídelních hráčů, když Ryneš i Matěj Jurásek hrajou teď skvěle. To tam jako budeme dávat při střídáních na křídlo střeďáky, krajní obránce nebo hroťáky? V současnosti hraje ve svých klubech křídlo jen jeden a to je Daněk. Jinak všichni ostatní záložníci střed zálohy. Hlavně že tam má 3 defenzivní záložníky a 4 hroťáky, když hrajeme zpravidla na 1 útočníka ti čeští trenéři u mládeže jsou fakt tragédi a hloupí lidé, to už není ani možné...

Reagovat
Greny

Ševčík zahraje úplně v klidu na levé straně zálohy.

Reagovat
žrout

No tak ale celou dobu teď hraje a vyniká na 10, tak ho "logicky" utopíme na křídlo? Krajní obránci ti taky zahrajou na křídlech a stejně tak hroťáci jako Sejk nebo Kozák, ale to nic nevypovídá o tom, že to prostě není optimální. Navíc když nastoupil za U21, tak hrál taky uprostřed.

Reagovat
veikko

Myslím si, že to bude hrát na 3-5-2, právě s Daňkem na halfbeku (což teda ideální varianta není, ale složení týmu tomu napovídá).

Reagovat
žrout

Jestli to bude 3-5-2, tak na halfbeku musí být Jurásek. Jeho centry jsou lahůdka, je silný celkově do ofenzívy a zvyklý pilovat lajnu. Daněk může hrát buď pod hroty a nebo druhého útočníka k Čvančarovi. Ale popravdě by mě vůbec nenapadlo, že tenhle systém hrát budou, protože to, pokud vím, ani jednou nezkoušeli. Ale jako dávalo by to konečně smysl, o tom žádná.

Reagovat
veikko

Budu zlý, ale právě to, že to dává smysl, je největší slabina toho plánu. Suchopárek takové věci spíš nedělá. Jinak samozřejmě Jurásek by hrál vlevo, ale Daňka nebo Karabce by plácnul napravo, protože přece nenechá takového hráče sedět.

Reagovat
žrout

Tak zrovna Karabec nepředvádí vůbec nic poslední dobou. Toho bych klidně sedět nechal. A už vůbec ani jeden z nich není halfbek a ještě k tomu přes nohu. To by byl naprostý úlet. Takže to možná Suchopárek udělá

To už by dávalo smysl 3-4-3 nebo 3-4-2-1 s možností přejít na klasiku 3-5-2 se dvěma hroty:

Kovář - Vlček, Endl, Vitík - Jurásek, Kaloč, Žambůrek, Pech - Daněk, Ševčík - Čvančara

Ale prostě nechce se mi věřit, že bychom fakt hráli na 3 vzadu. To je na Suchopárka moc velká změna. Ale byla by to při té nominaci jediná smysluplná varianta.

Reagovat
Gedofrey

Tyjo, já budu zrovna ten den v Reykjavíku To by byla škoda nezajít.

Reagovat
žrout

Reagovat
mario23

Žádný křídla snad. Zvláštní nominace, ale Čvančara s Ševčíkem je velká síla, navíc Jurásek hraje taky velmi dobře. S takovou sestavou by měli vyhrát, když většina hráčů je prosazuje ve FL. Škoda, že Vitík nedostává šanci v áčku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele