V Saúdské Arábii zkusí štěstí i Smalling, získala ho Al-Fayha

03.09., 14:40
Aktuality
Chris Smalling během působení v AS Řím. (© AS Řím)

Mario Hermoso včera podepsal smlouvu s AS Řím a v kabině italského klubu se už nepotká s Chrisem Smallingem. Anglický stoper je dalším fotbalistou mířícím do Saúdské Arábie, jeho novým zaměstnavatelem je Al-Fayha.

34letý fotbalista v AS Řím strávil pět let, odehrál 155 utkání a dal deset branek. Loni se na trávníku vinou zdravotních problémů objevil jen dvanáctkrát a letos ani jednou, i když v neděli z lavičky sledoval souboj s Juventusem.

V Saúdské Arábii podepsal kontrakt na dvě sezony. Ani jeden z klubů neoznámil výši odstupného, reálná je varianta, podle níž Giallorossi fotbalistu uvolnili bez nároku na odstupné.

"Všechno jednou končí a nyní nadešel čas, abych se rozloučil i já, AS Řím ale budu milovat navždycky. Hrál jsem se skvělými spoluhráči, pod vynikajícími trenéry, za námi stálo skvělé vedení a fanoušci, byla to obrovská pocta. Hodně štěstí všem do dalšího průběhu sezony," rozloučil se Smalling se všemi v klubu.

Smalling v minulosti oblékal dresy Fulhamu a Manchesteru United a hned dvakrát se stal šampionem Premier League. Na svém kontě má i 31 startů za anglickou reprezentaci.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Za rok zpátky do Menčáku místo Evanse

Reagovat
eder

Pineapple

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele