Vágner Love je v Monaku spokojen, nebrání se delší smlouvě

22.03.2016, 12:43
Aktuality
Vágner Love začíná spřádat plány pro další budoucnost. Brazilský útočník se v zimě vrátil do Evropy a stal se posilou AS Monaco. V knížecím celku se mu zatím daří a už myslí na prodloužení smlouvy platné do června 2017...

31letý fotbalista přišel v lednu za jeden milion eur z Corinthians a do této chvíle si na své konto připsal osm ligových startů, v nichž stihl nastřílet i čtyři góly. Naposledy se prosadil v neděli večer, kdy přispěl k překvapivé výhře 2:0 na půdě PSG.

"Jsem velmi šťastný, ve Francii jsem se maximálně adaptoval," hlásí někdejší fotbalista CSKA Moskva.

"Monako je krásné a tiché. Doufám, že zde zůstanu ještě hodně dlouho. Můj kontrakt je platný na rok a půl a snad ho dodržím. A pokud by se mi povedlo dosáhnout prodloužení smlouvy, byla by to pro mě další pocta," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (11)

Přidat komentář
Kornovec

jak je mozne, ze veteran Vagner si to v Monaku v klidu dava a mlady borec Pato si v Chelsea jeste nekopnul a asi ani nekopne. spatni skauti, spatni treneri nebo je to snad v hracich?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak mix... čelzí hrabe hrabe jak nenažratá a z tých hráčov je potom hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Monako vsadilo na hráče aklimatizovaného, který není zdravotně na hadry. Pato nemá ani jedno z toho. Rozhodně pochybuju že umí rusky

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neví někdo, kde bych našel nějaké přehledné statistiky ohledně počtu startů hráčů v naší repre, ať už A týmu, tak mládežnických kategorií?

Reagovat
smazaný uživatel

transfermarkt

Reagovat
smazaný uživatel

asi ma dobry love

Reagovat
smazaný uživatel

davam mu sezonu max dve a vali do Činy nebo do nejakejch arabskejch zemi.ale kvalitny šutér.

Reagovat
smazaný uživatel

zase?

Reagovat
smazaný uživatel

vagner love i bez barevnych vlasu super

Reagovat
smazaný uživatel

ERIC FOREMAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele