VAN BOMMEL SE OPŘEL DO VAN BASTENA

17.04.2007, 21:37
Aktuality
Nizozemskou reprezentací lomcují spory některých fotbalistů s trenérem Marcem van Bastenem. Kvůli bývalému útočníkovi AC Milán již téměř rok odmítá reprezentvat Ruud van Nistelrooy a stejně jako fotbalista Realu Madrid smýšlí i Mark van Bommel...

"Nikdy jsem neřekl, že už nebudu hrát za Oranjes, jenom odmítám nastoupit za tým, který trénuje Marco van Basten. Můžete stále dokola opakovat, že vybíráte hráče podle jejich fotbalových dovedností, ale on tak nečiní. Kdyby se toho držel, hráli by hráči z nejlepších lig," zlobí se záložník Bayernu Mnichov, který oranžový dres naposledy oblékl 7. října v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 proti Bulharsku.

"Proč může být jeden hráč z formy a hrát a druhý ne? Když přijde na technické argumenty, na mě se nedostane. Van Basten pravidelně vystupuje s argumenty, které do sebe nezapadají. A já už jsem smutný a unavený jeho poznámkami o všech možných diskuzích se mnou o tom, jak svou práci nedělám pořádně. To prostě není pravda," pokračuje dále Van Bommel.

Van Basten se po svém jmenování do funkce trenéra nizozemské reprezentace rozhodl vsadit na dravé mládí, ale žádného velkého úspěchu zatím nedosáhl. Sice se s týmem dostal na světový šampionát do Německa, tam ale skončil už v osmifinále. Reputaci si částečně spravuje v probíhající kvalifikaci o postup na ME 2008, Holanďané jsou ve skupině G na prvním místě s pětibodovým náskokem na třetí Bulharsko. To má však podobně jako druhé Rumunsko k dispozici jedno utkání k dobru.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

V ždný repre to neni ideálni....

Reagovat
HOST*1860

myslim, ze ma v necem pravdu, ale kazdy trener ma sve oblibence..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele