Van de Beek má zraněné koleno, sezona pro něho skončila

14.01.2023, 09:26
Aktuality

Donny van de Beek toho za Manchester United moc neodehrál a nadcházející měsíce zlepšení určitě nepřinesou. Nizozemský záložník si začátkem ledna poranil koleno a nakonec musel na operaci, ta znamená předčasný konec sezony...

25letý fotbalista si letos na své konto připsal deset soutěžních startů, naposledy nastoupil 3. ledna proti Bournemouthu a střídal krátce před koncem prvního poločasu. Důvodem bylo zraněné koleno, problém je vážnější a vyžádá si několikaměsíční pauzu.

"Jedná se o dlouhodobé zranění a vzhledem k tomu to vypadá velmi dobře, bude zpět na letní přípravu. Pro zbytek letošní sezony je každopádně mimo hru," potvrdil manažer Erik ten Hag.

Van de Beek je odchovancem Ajaxu a Manchester United ho koupil v září 2020, za Red Devils odehrál 60 utkání a dal dvě branky. V drtivé většině případů do zápasů naskakoval jako střídající hráč.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
vceradnesazitra

A má po kariéře. United ho zničili. Teď už se do týmu nedostane a půjde paběrkovat někam do mid-table klubu typu Chelsea

Reagovat
MySch017

Veril som, že pod ten Hagom pôjde vykonovo hore, predsa len bol v Ajaxe jeho kapitánom a jedným z najlepších mladíkov. Darmo, dodrbal ho neschopný Solskjær, ktorý s ním zaobchadzal ohavne, neschopne a chalan sa nechytil. Po tomto zranení mu zrejme v Anglicku odzvonilo. Škoda

Reagovat
fabec1222

Manchesterský Drinkwater

Reagovat
Blackprince

žádná škoda, stejně by přes Bruna neprošel, pokud by se nezranil.

Reagovat
Marty92

To je pěkně blbej argument... Právě jeho potenciál je trochu širší než jen jako možnost za Bruna. V Ajaxu si vedl dobře na DMF, pak i na CMF. V něm měli United hráče, který by měl být schopen měnit tempo hry a měnit svou roli v závislosti na vývoji zápasu. Právě on měl nastupovat pod Solskjaerem vedle McTominaye či Freda, případně více umožnit Brunovi odpočinek... Solskjaer jej ale využíval strašně a paradoxně když už ho dal pak do základu a Donny zahrál dobře, tak Ole další zápas letěl a pod Rangnickem to bylo znovu to samé....

Reagovat
Neutron

nepride ti divne, ze nikdy nenastupoval pravidelne? Mne ano.

Reagovat
kattos

Hele, jako když ho 3 trenéři nedávali na hřiště a to ani Hag, kterej ho zná a má rád z Ajaxu, tak to už je moc...

Reagovat
Kucka

Reagovat
RadekVonCZE

Ten je hotovej, a jak vypadal slibně

Reagovat
hematop

A sezóna pro něj někdy začala??

Reagovat
Sandstorm

To je velmi nepovedené. V létě snad přestup do menšího klubu aby se zase nastartoval.

Reagovat
vodka

hrozný smolař.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele