VAN DER VAART DO BAYERNU NEPŮJDE

24.05.2007, 15:07
Aktuality
V Bayernu Mnichov si musejí nechat zajít chuť na Rafaela van der Vaarta. Bavorský velkoklub má o kapitána Hamburku velký zájem, Nizozemec mu však nemůže zapomenout dřívější chování a o případném přestupu ani neuvažuje...

"Dříve mě nechtěli a teď nechci já k nim. Bylo mi řečeno, že pro ně nejsem dost dobrý a tento názor jim nemohu zapomenout. Určitě to vůči mně nebylo pěkné," vzkazuje Van der Vaart do Mnichova, kde by ho velice rád viděl především prezident Bayernu Franz Beckenbauer.

Van der Vaart hájí barvy Hamburku od roku 2005, kdy přestoupil za 5,1 milionu eur z Ajaxu Amsterdam. Během dvou let se stal jedním z nejlepších tvořivých záložníků bundesligy. Právě na postu playmakera Bayern hodně strádá, po odchodu Michaela Ballacka do Chelsea nenašel adekvátní náhradu a "odměnou" mu je sezóna bez získané trofeje zakončená čtvrtým místem v bundesligové tabulce.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

dobre jim tak

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Rafaela si cením hodně, je to osobnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tvořivý ofenzivní záložník s tvrdou střelou a dobrou koncovkou! Nebýt jeho tak Hamburk sestoupil ...

Ale je ho v HSV asi trochu škoda, zasloužil by hrát za lepší klub!

Reagovat
HOST*ajax

jako fanouselk ajajxu bych si pral a by se vratil ale to se asai nestane tak mu preju klub jako je libverpool uz vidim to duo Gerard a vaan der vaart

Reagovat
RMCF

já bych mu přál španělskou ligu, klasickej španělskej system 4-2-3-1 by mu perfektně seděl a měl by tam dostatek volnosti aby se co nejvíc dostával do zakončení...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele