Van der Wiel do AS Řím nepůjde, chce hrát Ligu mistrů

16.05.2012, 12:52
Aktuality
Gregory van der Wiel se v nejbližších dnech nebude stěhovat z Amsterdamu do Říma. O nizozemského reprezentačního obránce ve službách Ajaxu se hodně zajímalo AS, sám hráč se ale pro tuto chvíli koncentruje na Euro a následně by raději přestoupil do klubu, který bude hrát Ligu mistrů...

"Především italská média tvrdila, že jsem se dohodl s Římem. Tyhle spekulace nebyly zcela nepodložené, zároveň ovšem nejsou zcela správné. Můj agent Hakim Slimani strávil v Římě na žádost AS jeden den a absolvoval hodně přínosnou schůzku s klubem," informoval Van der Wiel v rozhovoru pro internetové stránky Ajaxu.

"Řím by mě z Ajaxu rád koupil, ale Hakim jim sdělil, že preferuji klub, který bude v příští sezoně hrát Ligu mistrů. Jsem každopádně poctěn tím, že se o mě takový klub zajímá. Římu musím poděkovat, ovšem v tuto chvíli se soustředím na národní tým a budoucnost budu plánovat až poté," dodal.

O 24letého fotbalistu je zájem i v jiných evropských klubech a v zimě o něho neúspěšně usilovala Valencia. Van der Wiel má v Ajaxu smlouvu ještě na jeden rok.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
M0rb1D4S

No k nám by se podle tohodle požadavku zatím taky uplně nehrnul Navíc, na co je nám takový Bosingwa s lepšími centry?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono kdo jinej na toho RB? Proti silným soupeřům Brano, proti slabším, kde beci můžou útočit, tak vdW

Reagovat
Miguel19

To je přesně ono. Jestli nevyhrajeme tu LM, tak horko těžko k nám přivedeme nějakou potřebnou hvězdu.

Reagovat
salami

ale jo, Chelsea má takový jméno, že je to jedno a každej počítá s tim, že to byl pouze jednosezonní výpadek, AS Řím to má daleko těžší se do LM dostat a tým se tam teprve buduje, takže kdo ví jak to dopadne a top hráči se do nejistoty nepoženou, ale v Chelsea s tim nebude problém

Reagovat
Miguel19

Tak s tím počítám. Když nebude LM, tak musíme vyhrát PL! Bezpodmínečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jde i o to, na co je lákáš - na to, že jsi nejlepší klub Evropy a vyhrál jsi LM?

Momentálně pokud nevyhrajem LM, tak budem muset přidat na platu, aby ti špičkoví hráči přišli, kdežto při vítězství LM by to bylo výrazně jednodušší.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

Nalakas je na ambice, ktere ma CFC velke...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale na ty je může lákat dalších 10 týmů a maj k tomu LM (MU,MC,Spurs,AFC,ACM,Juve,Real,Barca)...

Reagovat
Arbiter

Pak muzeme lakat na jmena v sestave.

Reagovat
Arbiter

A stejnee, co jako? Ne vsechny ty tymy potrebujou posilit stejne pozice, ne vsichni hraci budou chtit do Italie, ale treba vyhradne do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale prostě konkurence to je...

Reagovat
Arbiter

Na RB hvezdu nepotrebujem, uz ji tam mame. Meli bychom zacit davat vetsi prostor Samovi. On to v sobe proste ma... Takze obrana Brano, Cahill, Terra, Luiz, Cole (pokud ten odejdee, koupit jen konkurenci Ryanovi), Ryan a Sam je relativne dostacujici.

Reagovat
Miguel19

Jo, to by sedělo. Mně jde spíš o zálohu/útok. Tam jednoznačně lidi potřebujeme!

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som ho do Arsenalu, ale asi môžem na neho zabudnúť, ale myslim si, že skončí vo Valencií ...

Reagovat
Neuro

Arsenal má LM jistou takže taky uslyšíme o nějakých zvučnějších posilách

Reagovat
Pipo123

Bolo by ku prospechu založiť ešte ďalšie 4 ligy majstrov, keďže všetci chcú hrať ligu majstrov, hráči pôjdu aj do Kazachstanu ak by mali hrať LM

Reagovat
smazaný uživatel

Pipi, sklidni se...

Reagovat
Pipo123

Ivane ale je to pravda, veď ty si fanúšik čo strihá pletivo a rozbíja plexo, tak máš k tomu blízko.

Reagovat
salami

jseš akorát naštvanej, že se do Itálie hráči nehrnou, když už máte jenom 3 místa do LM, aspon si třeba konečně italský kluby uvědoměj, že i EL se má hrát naplno, když ne kvuli prestiži, tak kvuli koeficientu

Reagovat
Francesco Totti AS

prachy jsou větší motivace než koeficient. V EL jich ale bohužel moc neni

Reagovat
smazaný uživatel

Stále sa nevieš zmieriť s tým že LM si opäť nezahráte?

Reagovat
Pipo123

Já som zrovna nebol s tých čo plakali kvôli LM, už pred sezónou som vravel že hlavné je mať a naše šance sú malé,v priebehu sezóny som chcel LM, samozrejme, lebo sám som nečakal že budeme tak vysoko hrať, ale nemrzí ma to. EL mi príde kvalitnejšia a zaujímavejšia ako LM, takže až na to že klub príde o prachy to je jediný mínus. Skôr ma štve že všetci chcú hrať LM, LM tam LM sem, stále len LM.

Reagovat
smazaný uživatel

EL určite nie je kvalitnejšia než LM, je len divácky atraktívnejšia, kedže kluby hrajúce EL nezväzuje taktická pripravenosť a boj peniaze či v tomto prípade i o prestíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je zajímavější než LM asi jen pro tebe, proto chtějí top hráči hrát LM, víš

Reagovat
Ronaldo.com

tak EL nabízí zajímavé zápasy ne až tak okoukaných týmu třeba proto se na ni rád dívam a taky určitě má svoji vysokou kvalitu ,i když liga mistrů je liga mistrů, a to by si měly italské kluby uvědomit protože ani ty 3 místa v LM vzhledem k výsledkům pro ně nejsou samozřejmostí

Reagovat
smazaný uživatel

3 místa nejsou samozřejmostí? Se stejným počtem týmů neudělá nikdo ze zemí, co jsou za Itálií víc bodů. A ani Německo s jedním týmem navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Už sem ti posílal tu šunčičku, snad sem to poslal správně, nemaj to tam zrovna přehledný..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to nesežerou, než přijedu domů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, já zas nakonec nebyl tak daleko od pravdy, v té naší sázce. Kromě vás nám nikdo víc než 2 branky už nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hranice je dobrá, no. Jen jednou jste dostali víc než dva a jen jednou míň než dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je ten, že EL je doplnková soutěž, kterou ti nejlepší vypustí. Hodnotu má pro týmy druhého/třetího sledu, ale pro tu top20 je prostě k smíchu.

Reagovat
salami

spíš bych řekl pro top10, což jsou týmy, který maj na to LM vyhrát, pro ostatní může bejt EL druhořadá soutěž nebo ale taky jediná šance, jak dosáhnout na nějakou evropskou trofej, to už si každej musí přebrat sám

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, dlouhodobě na ně kašlali Taliáni (než si všimli, že najednou mají v LM jen 3 týmy). Teď na to kašlali i MC a Spurs, PSG taky nasadili Bčko, Fulham taky nenasazoval to nejlepší.

Já to beru tak, že pro některé týmy je to zajímavá soutěž. Ono by možná nebylo od věci vytvořit LM na principu "20 TOP světových klubů" v rámci ligové sezony, které by si zahrály akorát superpohár 4 z téhle ligy a 4 z EL.

Reagovat
smazaný uživatel

MC kaslali, jo?

Reagovat
Pipo123

Ale to je na tom to smutné, já si spomínam ešte keď Lazio bolo najbohatším týmom na svete a kupovalo všetky hviezdy, tak po vypadnutí v LM išli do EL a vyhrali ju a hrali tam veľký hráči. Dneska sa na to Man U a spol vyserú. To je na tom to smutné

Reagovat
DelPiero137

Presne tak! Parma, Lazio, Inter bojovali o UEFA/PVP ako draci. Mali sirsi kader a zvladali aj ligu. Tato novodoba LM je nafigu, cele je to nafigu. EURO bude hrat o chvilu kazde musztvo len aby bolo viac penazi. Cele je to nuda a LM naberala na obratkach az v 1/4, resp zaujimave dvojice v 1/8. Inak ma to vobec nelakalo (mozno zakladna skupina AC-Barca).

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
DelPiero137

Inak velky suhlas. Kazdy je z tej LM posrany a robi to zlu krv. Hraci potom prestupuju medzi klubmi ako v MHD-cke. Kluby sa trasu o LM koli peniazom a agenti si mydlia ruky koli prestupom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny Real Madrid, to rikam porad.

Reagovat
smazaný uživatel

možná by mohl

Reagovat
Maritazzi

Nic jiného se čekat ani nedalo, skončit aspoň na EL, hráči by se přiváděli snadněji. Tohle bude pro Sabatiniho ještě těžká dřina, posílit kvalitně,

Reagovat
smazaný uživatel

real madrid to by bola fantazia ... marcelo - ramos - pepe - wiel

Reagovat
janinho

neblazni, on na Real podla mna zatial urcite nema (aspon nie na zaklad).

ja nechapem preco neda Jose Sergia napravo a v strede moze konecne dostat viac priestoru Varane. rok sa mohli na stoperovi tocit Varane/Albiol/Carvalho, v pripade potreby Sergio a napravo by hral Sergio, nahradnik Arbeloa a Carvajal...

aj SAF vidi potencial Varaneho, tak sa bojim aby sa chlapcovi lavicka/tribuna nezunovala, lebo zatial nesklamal v jedinom zapase kedy dostal sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

albiol toho drevaka uz nechcem ani len vidiet !!! ... carvalho jak by dal stale zraneny a ked zahrat bieda roky robia svoje ... myslim si ze 1 snim pojde prec kiez by to bol albiol a varane bude dostavat viac prilezitosti buduci rok

Reagovat
DreamTeam

to si nemyslim.... Ramos bude proste stoper... a Varaneho do hry moc nepusti... leda by se on nebo Pepe zranili...

Reagovat
janinho

Albiol je pre mna asi najvacsie prestupove sklamanie za posledne 4 roky, od neho som cakal daleko viac a Carvalha nemam vobec rad (podobne ako Coentraa). Ale pokial budu Pepe a Sergio zdravi, tak si Varane zahra jedine tak v zapasoch ked bude Sergio stat pre ZK.

mne sa Sergio ovela viac pacil napravo, tam hraval viac aj v repre. on hra dost riskantne a s tym jeho a Pepeho stylom to v 16ke vzdy smrdi penaltou...

oproti tomu je Varane pravom prezyvany "Mr. Clean".

1 z dvojice albiol/carvalho nech si kludne ide, radsej uvidim kiksnut mladika z castilly nez ze tito 2 co nestihaju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I tímhle by si měli Italský mužstva uvědomit jak důležitý je hrát poháry, v jejich případě hlavně EL, naplno. Takhle jim do LM postupujou jen 3 týmy a to má i takovýhle následky... Itálie ted ale bude mít co dělat i s Portugalskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Ale o tom si muzu nechat zdat....

Reagovat
Filip12

pujde do německa

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky zaobaleně řečeno, že ho chceš do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Filip nie je Kasparov, taký sofistikovný štýl písania jeho názorov som tu nepostrehol

Reagovat
smazaný uživatel

Existují jen 2 německé celky, kam by mohl jít hrát. A Dortmund vylučuju. Zbývá Bayern... Ale abych nebyl tak zatrpklý, existovala by i šance na to Schalke. Ale M'Gladbach jednoznačně vylučuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Nemecka urcite nepojde. A pravdepodobne ani do Talianska.

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii ho nikdo z těch, co budou hrát LM nepotřebuje. Vidím to na Arsenal nebo Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Malaga.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
Filip12

máme Alabu ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje nalevo a VdW napravo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Alaba 6+ Lahm = pro Wiela není místenka

Reagovat
smazaný uživatel

Není Alaba náhodou LB?

Reagovat
smazaný uživatel

a to znamená, že napravo je Lahm neměli bychom Alabu, byl by Lahm nalevo...

Reagovat
smazaný uživatel

No však jasný.....(Jinak: Nemít Alabu, nalevo je Lahm )

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Jerkinsona...

Reagovat
JacoBee

Valencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
PePiG7

kdybychom nemeli Rafaela a dobre hrajicim Jonesem a Smallingom na pravo tak bych ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

A teď kdo ji to má věřit

Reagovat
SunFells

Jojo, zákazníci se hádali o lopatu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SqueeZy

seems legit

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic by se mi libi ve Valencii :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace s Realem byly, ale VdW je bek Marcelova či Coentraova střihu, to by ho Mourinho musel naučit víc bránit. Carvalho se pakuje, Albiol asi taky, zůstanou tři stopeři a Sergio bude stopro jeden z nich, navíc mu to tam jde líp než na RB.

Reagovat
JacoBee

Na real nemá ani náhodou,alespoň né teď.

Reagovat
JacoBee

Na real nemá ani náhodou,alespoň né teď.

Reagovat
Robbie

Řekni kdo je dostupný na RB a má na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Co je dostupný? Real,když někoho chce,tak za něj je schopen vysázet X milionu.

Reagovat
Robbie

neřekl bych pochybuju že by odešel Lahm

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm nebo Ivanovič nebo Alves, prvního nepustí, druhého nevím asi taky ne a třetí je držka s přišitejma slechama, kterého bych v Realu nechtěl ani zadarmo po těch jeho rozhovorech a tiskovkách

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga by mu sedela, kam však s ním? Dortmund má Lukasze a Bayern, hoci o neho prednedávnom stál, ten má Philippa..

Schalke by pomohol, je to však skutočne klub pre neho? Myslím, že nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Schalke zbytečně drahý. Navíc Uchida ukázal že na to má a věřím, že se do další sezony zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta či Slovan Bratislava onho zaujem nemaju?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Už chci vidět,jak vytlaší 10 mga euro

Reagovat
Francesco Totti AS

všude jinde bude mít na RB konkurenci. U nás by ji neměl

Reagovat
AjaxFans

Žebráci z as!Byla chyba, že knim šel Maarten tak za "pár".Ty by těd zkoušeli podobné triky se směšnýma nabídkama,které chtěli vylepšovat.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Nemate někdo odkaz na celý zápas: Cesena - AS, Espanyol - Sevilla?

Reagovat
Robbie

Ivanovič by nám nevytrhl podle mě je na stejný urovni jako Arbeloa, Alvés o tom nemusíme ani mluvit jinak je to skvělý hráč ale už mu je přeci jen 29 let a na RB potřebuješ rychlého,technického a dravého hráče já bych bral nějakýho brazilce nebo tak něco jako Marcelo podlě mě by ale měl Mourinho dát tam zpátky S.Rámose protože dostupných stoperů je daleko více než na RB třeba mě by se líbil Hummels,Subotič,Yanga-Mbiwa prostě kontruktivní stoper hlavně né další Pepeho často mě štve že to nakopne nazdařbůh

Reagovat
Arbiter

Branislav je top RB, moc lepších po trávnících nepobíhá, zda vůbec...

Reagovat
Robbie

Ivanovič Arbelou určitě výrazně nepřevyšuje a navíc by stál cca 25 M takže hovadina

Reagovat
dadoprso

Chceš hrát LM? Zůstan v Ajaxu

Reagovat
Francesco Totti AS

100. pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

101. pro Montellu

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

102. pro Tottiho škoda borec!

Reagovat
Francesco Totti AS

proč škoda?

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste rodina ?

Reagovat
AjaxFans

siamské 2

Reagovat
Francesco Totti AS

ne

Reagovat
One-Real

Po Zabaletovi a Ivanovicovi treti volba do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

The agent of Mattia Destro says all of Italy’s big clubs are chasing his client, while Genoa have revealed that Inter are in pole position for him.

Reagovat
Pinturicchio

Nechápu tyhle hráče. 1. - Je mu teprve 24. 2. To je nějaký předpoklad, že AS nebude CHL hrát další například 3 roky?

Reagovat
Francesco Totti AS

on radši přestoupí někam, kde se bude hrát CHL letos, ale dalších třeba 3 roky ne.

ale vážně si myslim že pujde do Vale, kde je CHL takřka každý rok

Reagovat
cresposuper

Freddy Guarín hráčom Interu.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Votas

měli zkusit ještě tu částku snížit, když byl v portu nechtěnej, ale jinak ...má stehna jak Zanetti, tak ať se daří chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Na Copě mě uchvátil.

Reagovat
Dejwa
Reagovat
brenk

Famózne góly...pre mňa najlepší číslo 4 od Marcheseho

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa asi tiež ten Marchese. Trafil to nádherne

...škoda, že už na Fantagazzetta nefunguje gol-orado, to bolo super

Reagovat
Dejwa

u mě asi vyhrál Gomez, mám rád tyhle dalekonosný

Reagovat
rossoneri89

Lecce take krasne goly a oni vypadnu

Reagovat
cresposuper

Chýba mi tam Palaciova päta, to bol úžasný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Šokujúca novinka ihneď z rána Lucio aka Il Leader z Interu odchádza

Vzhľadom k mojej momentálnej časovej tiesni sa k tomu žiaľ nemôžem viac vyjadriť Takže Luciovi prajem veľa úspechov a radostí zo života A na záver ešte jedno veľké ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

http://juveforever.forumfree.it/?t=61564168#.T7IiZBumJyQ.facebook

Ktorý variant by ste brali, Juventini ? Mne sa viac pozdáva ten prvý, s dvoma hviezdičkami na vrchu a jednou dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik titulů za jednu hvězdičku? I ty korupčnický?

Reagovat
smazaný uživatel

10, ano

Slovo korupčnický bych nahradil slovem odebraný...

Reagovat
stuff

ano, ta varianta je velmi pekna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele