Van Gaal chce k reprezentaci, ale nejdříve za rok a půl

27.11.2007, 14:48
Aktuality
Louis van Gaal objasnil své nedávné tvrzení, podle něhož by se nebránil možnosti stát se novým trenérem anglické reprezentace. Nizozemský kouč sice má ambice stát se kormidelníkem nějakého národního týmu, stane se tak ale nejdříve za necelé dva roky...

"Je zde řada kandidátů a já bych tu práci rád dělal, jinak bych také ve smlouvě neměl klauzuli o možném uvolnění v případě možnosti stát se trenérem nějaké reprezentace. Je to skvělá práce pro někoho ambiciózního, jako jsem já. Ale nestane se tak dříve, než v létě roku 2009," vysvětlil Van Gaal své prohlášení.

"Předseda Dirk Scheringa mě odejít nenechá a já sám to ani nechci. Změní se něco, pokud Anglie nabídne deset milionů eur? Ne, neznáte Dirka," dodává Van Gaal.

Bývalý kouč Barcelony v současnosti sedí na trenérské židli v Alkmaaru a po špatném startu do sezony má opět několik důvodů k radosti. AZ v posledních čtyřech ligových zápasech uhrálo deset bodů a v tabulce nizozemské nejvyšší soutěže se posunulo na osmou příčku.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach, len to nie!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nabubřelej a arogantní, ostatně jako všichni Holaňďani.

Reagovat
Josifek

I tak by to byla oproti Mclarenoj dost příjemná změna...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele