Van Wolfswinkel zklame nápadníky, jedná o nové smlouvě

04.12.2012, 12:02
Aktuality
Hodně špatnou sezonu plnou zklamání a bodových ztrát zažívá Sporting, fanouškům lisabonského klubu se tak hráči snaží zlepšit náladu svými činy mimo trávníky. Takovým případem je útočník Ricky van Wolfswinkel, který by v dohledné době mohl prodloužit smlouvu...

Sporting tento týden končí v Evropské lize, v lize je pak po deseti kolech na osmém místě tabulky, když získal pouhých jedenáct bodů a jeho manko na vedoucí duo Porto, Benfica je už patnáctibodové. Problémem je druhá nejhorší ofenzíva v lize, která dokázala dát pouhých devět branek, čtyři z nich obstaral právě nizozemský útočník. Ten za klub po svém loňském příchodu z Utrechtu dal v 53 zápasech 29 gólů, další zásahy by pak měly přijít i díky nové smlouvě.

"Jednání s řediteli Sportingu jsou v hodně pokročilé fázi, další novinky očekávám v průběhu následujících několika týdnů," informoval agent 23letého fotbalisty Louis Laros, jehož agent má kontrakt do června 2016.

"Ano, jsou zde kluby, které se na něho vyptávají, ale Ricky je v Lisabonu spokojen. Stále nepokořil všechny výzvy a hodlá za nimi i nadále jít, z tohoto důvodu jednáme o nové smlouvě. Je prakticky nemožné, že by v lednu odešel," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Milan.B

prekvapujuce, ked si vezmeme do uvahy financnu situaciu Sportingu

Reagovat
Lemond Laws

Hrozně přeceňovanej hráč.. Když ho budete sledovat pravidelněji, poznáte to!

Reagovat
smazaný uživatel

jo určitě . už nějaký tři roky mu to střílí docela dobře. Dal půlku golů svýho týmu ty šášulo . A pokud jsem měl možnost ho vidět v zápase , tak na mě udělal celkem dojem, protože Portugalská a kord Sporting moc v televizi neběží Ale nejspíš děláš trenéra ve Sportingu , když ho sleduješ pravidelně tak víš víc:)

Reagovat
smazaný uživatel

No hele jestli dělá trenéra, tak nevím proč ho pořád staví .....trošku paradox...

Reagovat
Lemond Laws

Ale žijeme ve 21.století, kde existujou streamy na každej zápas ..Když vidíš jenom zápasy, který jdou v televizi, tak radši nic neřikej

Reagovat
smazaný uživatel

Má nějaký výrazný přednosti?

Reagovat
Lemond Laws

Jediný co se mi na ně líbí, je jeho hra ve vzduchu..

Reagovat
smazaný uživatel

To že podepíše novou smlouvu neznamená že ho neprodají

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Naopak trochu naroste cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak údajně se o něho zajímá Tottenham,nevíte co je na tom pravdy? Každopádně skvělí hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jj, skvělí

Reagovat
FC Porto FC

Ještě ani zdaleka nenaplnil v Portugalsku svůj strop tak ej to logickej krok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele