Varane bude přece jenom pracovat pro Como, stal se členem vedení

19.10., 14:48
Aktuality
Raphaël Varane (© AFP)

Raphaël Varane se po čtyřech týdnech znovu stal zaměstnancem Coma. Francouzský obránce minulý měsíc ukončil aktivní kariéru a nyní se vydal na dráhu funkcionáře, pro nováčka Serie A bude pracovat jako člen vedení.

"Como 1907 s potěšením oznamuje, že se Raphaël Varane stal členem vedení," uvedl klub v oficiálním prohlášení.

"Varane nedávno ukončil aktivní kariéru a získané zkušenosti se pokusí zhodnotit v nové funkci, čeká ho první kapitola spojená s rolí mimo trávník," uvedlo dále Como.

31letý Varane po minulé sezoně opustil Manchester United a po námluvách do Coma nakonec zamířil ještě jako aktivní fotbalista. Za nového zaměstnavatele nakonec odehrál jenom jedno utkání, v srpnu debutoval v pohárovém duelu proti Sampdorii a během prvního poločasu si poranil stehenní sval. Problém se ukázal být jako vážný a klub hráče nezapsal na soupisku pro zápasy Serie A, o několik dní později pak Varane ohlásil konec kariéry.

Varane je odchovancem RC Lens, nejpodstatnější část kariéry strávil v Realu Madrid a hned čtyřikrát se radoval z triumfu v Lize mistrů, k tomu přidal i tři španělské tituly. Za francouzskou reprezentaci odehrál 93 zápasů, dal pět branek a v roce 2018 byl u triumfu na mistrovství světa.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Vedení má dlouhé dost, to mu bude sedět.

Reagovat
Hachim Mastour

Cirkus Como

Reagovat
Csaplárova past

Finančně to klub nezatíží a pro něho zase dost dobrý začátek kariéry na jiné pozici. V čele klubu stojí ikony fotbalu a za tým hraje pár hráčů, kteří hráli jo v nějakých klubech. Myslím, že tam bude mít dobré prostředí pro práci

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mönchengladbach

Varane comodský je zpět.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele