Varane se na téma budoucnosti zatím nevyjadřuje, myslí na závěr sezony

29.04.2021, 13:06
Aktuality
Raphaël Varane (© AFP)
Raphaël Varane před deseti lety přestupoval z RC Lens do Realu Madrid a jeho působení v hlavním městě Španělska se dost možná chýlí ke svému konci. Francouzský obránce má smlouvu do června 2022 a novou podle tisku podepsat nechce, rád by totiž vyzkoušel jiné angažmá...

O odchodu osmadvacetiletého mistra světa se spekuluje už několik měsíců a Bílý balet je připraven fotbalistu prodat, po nápadnících ovšem bude požadovat padesát milionů eur. Reálné v tom případě bude stěhování do Anglie, Varane se dostal do hledáčků Chelsea nebo Manchesteru United.

"Moje budoucnost je jasná - koncentruji se jen na zbytek sezony. Jsme v rozhodující fázi a musíme se soustředit jen na zápasy, které jsou před námi," prohlásil Varane.

"Zpráva směrem k fanouškům je taková, že jsem stoprocentně oddaný týmu. Máme před sebou několik výzev a ty nám dodávají motivaci. Soustředím se na to, abych ze sebe na hřišti vydal maximum," nechal se dále slyšet francouzský reprezentant.

Real Madrid čeká poměrně náročné léto, alespoň co se týká vytvoření stoperské dvojice. Další otazník v jeho plánech představuje Sergio Ramos, který se stále nedohodl na prodloužení končícího kontraktu.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

[EDU PIDAL] Carvajal is INJURED. He's OUT for the whole season.

Reagovat
misinho7

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

·

9 m

David Alaba to Real Madrid, here we go soon! Bílý kruh

It’s never been in doubt since January, Real have always been leading the race.

Alaba is set to sign his contract with Real Madrid in May for €12m net salary per season.

Reagovat
Remt

Ve Španělsku je jak velké zdanění? Od těch jeho původních 20, které snad požadoval od Bayernu je to hodně vzdálené plus ve Španělsku mu na daních seberou víc jestli se nepletu. To mohl fakt zůstat v tom Německu, vocas

Reagovat
cr7sux

net je po dani, ne?

Reagovat
cr7sux

coz podle nejake zakladni kalkulacky nekde ze spanelskych stranek asi 22,5m € hrubeho

Reagovat
Remt

Tak to se omlouvám, špatně jsem pochopil. Tak to je za mě šílenec kdokoliv kdo ho podepíše. Na kolik let to má být?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že se psalo na 4 roky, kdyžtak mě někdo opravte.

Reagovat
Remt

Panečku, tak to je bargain, zřejmě si v Reálu vzali příklad z dlouholetých mega smluv pro ne úplně mladé hrace v Barce, které jsou megapruser a řekli si Sakra to musíme mít taky

Reagovat
cr7sux

Jo, pak ty kluby placou, ze nemaji penize a potrebuji superligu

Reagovat
Remt

No ale máš pravdu, proč šéf reálu pláče o penězích když pak podepíše takového hráče za takových podmínek.. to samé Barca a podpis (plus cen) Griezmana, to když jsem zjistil kolik stál a kolik mu dali na platu tak mám pocit že to snad musi bejt nějakej tunel, to není možný že se najde kreten, který toto dá. A to pry Bartomeu že by údajně měl rozumět financím. I plysovej manasek by to po finanční stránce vedl v Barce lépe

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorom vesmíre Bartomeu rozumie financiám?

Reagovat
Remt

Kdosi někde říkal že je to snad puvodne ekonom, že on fotbalu ani rozumět nemůže. No nerozumí ani financnim teda:D

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi potom získal diplom ako niektorí naši politici.

Reagovat
king23

Proč šílenec? Vždyť přide zadarmo. Kdyby tady vyšla zpráva, že Real koupil hotového stopera za 50 mega a plat mu nedali 12, ale třeba 7, tak by nikdo nic nenamítal. Přitom by to Real finančně bolelo mnohem víc. Je logické, že když Alaba jde někam jako volný hráč, tak is může diktovat mnohem víc.

Reagovat
Remt

Tak pokud je Alaba hotový stoper světové kvality, pak ano, což ale není.

O kupování "hotových" hráčů, kteří jsou po smlouvě a zadarmo a od svjj bývalý klub chtěli sedřít z kůže a ten je proto poslal do hajzlu by ti mohli vyprávět v Juventusu(ale i jiných týmech). Panečku jeden úspěšnější přestup než druhý tyto nákupy těchto typů hráčů. Kdo z nich se vydařil? Já bych řekl že skoro nikdo. A pak ti zbyde jen hráč s mega platem s výkony, které mají sestupnou tendenci a ještě potencialne hrac, který ti muze rozesrat kabinu a platovou strukturu celého klubu, protože přijde někdo nový a dostane mega smlouvu, kterou by chtěli i jini. Jestli si v Reálu vyhodnotili že jim za toto Alaba stoji, pak asi ok. Za mě za tolik nestojí ani omylem.

Reagovat
king23

Aha no. Tak pak se neshodneme v podstatě jenom na Alabovych kvalitach. Já myslím, že top hráč a jeden z nejlepších obránců na světě to je. A jenom proto, že je na prachy to neznamená, že by měl rozesrat kabinu - ostatně případ Ramos to krásné ukazuje.

Reagovat
RMCF

Jeden z nejlepších obránců byl dokud hrál levého beka...

Reagovat
king23

Dokola omílané klišé se kterým nesouhlasím.

Asi tak jako se dřív dokola omílalo, že Ramos byl světový, když hrál pravého beka a na stoperovi to není ono. A kdo by dnes trvdil, že ta změna byla blbost?

Reagovat
Remt

Pokud by byl Alaba tak dobry stoper jak rikas, tak mi prosim odpovez proc nejvetsi momentalni slabinou Bayernu byla prave stoperska dvojice? Pokud je tak dobry jak rikas, proc to Alaba nevytrhnul? Porovnej ho treba s VVD - kdokoliv vedle nej nastoupil, tak byl lepsi nez kdy byl. Naprosto dominantni vykony po vetsinu doby co je v LFC. Naproti tomu Alaba se mozna snazi a nikdo nerika, ze je to spatny hrac.. Ale zdaleka to neni hrac, ktery by z nic moc stoperske dvojice udelal svetovou stoperskou dvojici. Pokud si rika o prachy o jake si rika, tak by takovy ale měl být.

Reagovat
king23

Podle mě už mu chyběla poslední rok motivace. Myslím, že chtěl z Bayernu pryč a ty prachy byl jen takový výstřel, protože věděl, že mu je nejspíš nedaj. Věřím, že Real pro něho bude velký impulz. VVD je samozřejmě lepší stoper, s tím bych ho úplně nesrovnával, ale třeba právě s takovým Varanem klidně.

Reagovat
RMCF

Militao, Varane jsou lepší a perspektivnější stopeři a Nacho srdcař, který neremcá je levnější a proti Barce nebo LFC ukázal, že i na tu špičku má...

Reagovat
RMCF

Už v době kdy hrál na pravem beku a semtam na stoperu dost lidí (byl jsem mezi nima) tvrdilo, že má předpoklady spíše na stopera a bude TOP stoper, neměl předpoklady být druhý Cafú nebo Carlos, ale být druhý Hierro nebo např Nesta a nakonec je i překonal (dle mého názoru)

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ne se prostě po tom tehdejším zranění nezdá tak jako dřív..a navíc bez Ramose v obraně je prostě poloviční..on nemá na to být vůdce té obrany..

Reagovat
ACSMan

Maguire si ho srovná.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Varaneho rád a úplně nesouhlasím s tou kritikou, která se na něj v poslední době snáší, i když nepopírám, že ho Militao zastiňuje. Proti Chelsea mi ale přišel dobrý, ty ošemetné situace řešil s přehledem, sice mu párkrát nevyšla rozehrávka, ale kromě toho chybného vystoupení před vápnem, ze kterého byl přímák, si nevybavuju žádnou zásadnější chybu. (Při tom obdrženém gólu bylo špatně úplně všechno.) V kontextu možného příchodu Alaby bych se jednoznačně přikláněl k odchodu Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Reagovat
ACSeRw!n

tim, ze se nevyjadril se vlastne vyjadril maximalne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele