Venturu střídá v Bari Bortolo Mutti

11.02.2011, 09:10
Aktuality
Giampiero Ventura už není trenérem Bari, po týdnech spekulací o jeho odchodu z italského klubu se včera obě strany dohodly na ukončení spolupráce. O zázrak v podobě záchrany klubu v Serii A se pokusí Bortolo Mutti...

Bari je v tabulce italské nejvyšší soutěže až na posledním místě se sedmibodovým mankem na předposlední Cesenu. Na sedmnáctou Catanii pak ztrácí ještě o dva body více.

Naposledy Bari prohrálo 0:2 na půdě sestupem rovněž ohrožené Brescie a jednalo se o šestou porážku v řadě, poslední výhra se datuje na 6. ledna, tehdy si Bari odvezlo tři body z Lecce.

Bortolo Mutti ve druhé polovině loňské sezony neúspěšně vedl Atalantu, která nakonec spadla do Serie B. Od léta byl bez práce.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mutti je o ničem..., pokračuje čekání na Barreta.

Reagovat
Stiksxx

Ace Ventura?

Reagovat
smazaný uživatel

Mutti fakt stojí za nic...

Reagovat
xhejl

Nevěřím, že v Bari nejsou schopní sehnat někoho jinýho. I když je fakt, že asi ne úplně každej by se pustil do předem prohranýho boje...

Reagovat
smazaný uživatel

Z deště pod okap.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cristian Molinaro by se v létě mohl vrátit na Apeninský poloostrov. Italský obránce nyní hraje za Stuttgart, zájem o něho má Palermo.

Zajímavé. Další bývalý kraj Juve do Palerma. Ale víc mě zaráží to, že na jeden post by byl Cris s Federicem.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci na kraje obrany,to je tragédia.Najme Garcia,ten dozadu horí.Ale Molinaro ako náhradník,no neviem neviem.Na náhradníka pre tým ako Palermo je až príliš dobrý.Každopádne Federico musí ostať!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čistá spekulace, ale zaujala mě. Bylo by to zajímavý, kdyby ten transfer dopadl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele