Verón: Reprezentace ano, Amerika ne

08.08.2007, 18:17, aktualizováno 08.08.2007, 18:17
Aktuality
Juan Sebastian Veron reprezentační kopačky na hřebík ještě nepověsil. O odchodu zkušeného argentinského záložníka z národního týmu informovala některá média, sám hráč ale vše uvedl na pravou míru...

32letý fotbalista byl hodně otráven z finálového utkání Copa America. Favorizovaná Argentina hladce podlehla Brazílii 0:3 a musela spolknout další hořkou pilulku. Veron se do týmu vrátil právě před jihoamerickým šampionátem poté, co již jednou v reprezentaci skončil. Jednou tak jistě učiní znovu, na toto oznámení je ale ještě dostatek času.

"Byl jsem nepochopen a měl bych objasnit, co jsem myslel. Když jsem si procházel složitými momenty po finálové porážce od Brazílie, mohlo to, co jsem řekl, v některých lidech vyvolat dojem, že v národním týmu končím," vrací se bývalý záložník Lazia, Interu, Manchesteru nebo Chelsea o několik týdnů zpět.

"Myslel jsem si, že je to moje poslední šance něco vyhrát, ale pravdou je, že to byla špatná doba na nějaké prohlášení. Nikdy jsem neřekl, že končím s mezinárodním fotbalem. Trenér Basile se mě zeptal, co hodlám dále dělat a já mu řekl, že končit ještě nehodlám," pokračuje Veron.

O Veronovi se poslední dobou mluvilo v souvislosti s odchodem do Spojených států. 32letý fotbalista se v Buenos Aires dokonce sešel s předsedou DC United Kevinem Paynem.

"Je opravdu neuvěřitelné, co mi bylo nabídnuto z USA. Ani nevím, jestli jsem měl říci, že jsem na to pyšný, ale bylo to něco velkého. Ještě jsem nezavřel dveře, ale pro tuto chvíli jsem řekl ne, protože mám v hlavě pouze Estudiantes. Takže i když mi z DC United v tuto chvíli stále volají, moje odpověď je ne," vyjádřil se Veron na téma možného stěhování do Ameriky.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Carlitos

je to pašák. Bez něj jsou Estudiantes jako tělo bez hlavy

Reagovat
HOST*Zak

Nebo jako Liverpool bez titulu

Reagovat
HOST*

To měl být vtip.

Reagovat
HOST*

Jestli jo, tak se docela poved.

Reagovat
HOST*

jjj veron tam patrii

Reagovat
HOST*mysman

docela huste vypada tenhle chlapik na hristi bych se asi bal o nohy:)

Reagovat
HOST*TOM

je to skvely hrac on tam patri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele