Veterán Güneş se vrací do Beşiktaşe, kde nahradí Ismaëla

28.10.2022, 14:59
Aktuality
Şenol Güneş se po třech a půl letech znovu ujme kormidla Beşiktaşe. Přední turecký klub vyhrál jenom jeden z posledních šesti ligových zápasů, na špatné výsledky doplatil odvoláním Valérien Ismaël...

"Vítej zpátky doma, Şenole Güneşi," oznámilo dnes vedení istanbulského celku.

Už sedmdesátiletý kormidelník na lavičce Beşiktaşe seděl mezi lety 2015 - 2019 a získal s ním dva mistrovské tituly. Během kariéry vedl i tureckou reprezentaci, Bursaspor nebo Trabzonspor, smlouvu podepsal do června 2024.

Beşiktaş letos nehraje evropské poháry, může se koncentrovat výhradně na domácí scénu a sezonu začal velmi dobře, když z prvních pěti zápasů vytěžil třináct bodů. Od poloviny září ale v šesti duelech přidal jen jedno vítězství a v tabulce se propadl na pátou příčku. Valérien Ismaël u týmu působil od konce března letošního roku.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Madio Sané

Reagovat
pepa474

turecká trenérská legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele