Vidukovi hrozí ještě šestiměsíční přestávka

10.10.2008, 17:15
Aktuality
Zranění Marka Viduky je daleko vážnější, než se na první pohled zdálo. Australský útočník ve službách Newcastlu má již od května loňského roku problémy s achillovkou a musel na operaci. Problémy však neustupují a je možné, že ho čeká další chirurgický zákrok...

"Je zde možnost, že bude muset na operaci. Pokud k této variantě opravdu dojde, budeme se bez něho muset obejít šest měsíců," prohlásil dočasný manažer Strak Joe Kinnear.

Viduka přišel do Newcastlu před začátkem loňské sezony z Middlesbrough a kvůli zdravotním problémům zatím za Straky nastoupil jenom k 21 zápasům, v nichž dal sedm branek. Zranění ho pronásleduje od konce loňské sezony, v létě ale bylo překvapením, když se zapojil do přípravy.

"Mark Viduka absolvoval jedno vyšetření zde, ale chce znát ještě jiný názor. Proto odcestoval do Austrálie," řekl dále Kinnear.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
bigfoot

Je to smolař... Ale jinak výbornej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu smolar

Reagovat
smazaný uživatel

straky maj proste z pekla smulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele