VILLA NEMYSLÍ ANI NA JUVENTUS

27.04.2007, 16:39
Aktuality
David Villa od sebe musí odhánět dalšího zájemce, po Chelsea by útočníka Valencie rád získal také turínský Juventus, španělského reprezentanta však podobné spekulace nezajímají a i nadále chce zůstat na Mestalle...

"Řekl jsem už sedmdesákrát, že chci zůstat tady. Pokud bych nechtěl, napodepisoval bych s Valencií smlouvu na sedm let. O všem podobném se můžeme bavit v létě, pokud vůbec bude o čem," odmítá Villa možnost odchodu ze španělského klubu.

Valencia letos čelí hrozbě, že si v příští sezóně nezahraje v Lize mistrů. V tabulce Primera Division jí patří až pátá příčka, ale čelo soutěže je nesmírně vyrovnané a na Mestalle mohou stále pomýšlet na mistrovský titul. Na vedoucí Barcelonu netopýři ztrácejí šest bodů, za čtvrtou Zaragozou pak zaostávají pouze o skóre s výhrou z prvního zápasu a domácí odvetou v rukávu.

"Mám před sebou sedm důležitých zápasů a o ničem jiném v tuto chvíli nepřemýšlím. Právě teď jsem hráčem Valencie a tyto spekulace mě nezajímají. Řečeno toho může být hodně, ale minimálně do léta nebude nic," pokračuje dále Villa.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*villa

přesne tak Davide zůstaň na Mestalle

Reagovat
HOST*Kobli

Villa aboslutne nejlepsi utocnik v soucasne dobe v evrope n/c

Reagovat
smazaný uživatel

Všude dobře, doma nejlíp. Dělá dobře, jen aby to tak zůstalo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kvalitni utocnik..jen at zustane..!..FORZA MUFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele