VILLARREAL HODLÁ POSÍLIT

15.07.2007, 20:29
Aktuality
Vzhledem k odchodům Diega Forlána a pravděpodobně i Roberta Ayaly je vedení Žluté ponorky nuceno hledat jejich adekvátní náhrady. Těmi by se mohli stát střelec Zaragozy Diego Milito a obránce Deportiva Fabricio Coloccini.

Podle španělských médií chystají zástupci Villarrealu posílit svůj tým o dvě známá jména. Nutí je k tomu již potvrzený odchod kanonýra Forlána do Atlétika Madrid a také chystaný přestup obránce Ayaly do Zaragozy.

V týmu někdejšího semifinalisty Ligy mistrů mají slabost pro Jihoameričany, proto nepřekvapí, že vyhlédnutí hráči jsou z Argentiny. Diego Milito letos v Primera Division zazářil třiadvaceti zásahy a skončil v tabulce střelců druhý. Pro srovnání, Forlán se trefil devatenáctkrát.

Trochu nepřehledná situace panuje v zadních řadách Villarrealu. Situace kolem Ayaly ještě není zdaleka vyřešená, ale z klubu odešel i Quique Alvarez, takže minimálně jeden nový obránce je potřeba. Tím by se měl stát Fabricio Coloccini, který v současné době hraje za Deportivo La Coruňa.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Balu

No.1

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ehmm... super

Reagovat
HOST*RONALDINHO

CAU CAU CAU CAU CAU......................VASE PAMELKA

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Diego Milito tam nepůjde, podle mě..

Reagovat
HOST*CeceFCB

No to by bola citelna strata úre Zaragozu a myslim, ze Diego zostane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele