Vladavić míří do Karviné

25.11.2011, 19:40
Aktuality
Reprezentant Bosny a Hercegoviny Admir Vladavić je blízko přestupu do druholigové Karviné. 29letý záložník kvůli rodinným problémům ukončil angažmá v Žilině a od léta hrál v rodné zemi za FK Olimpik Sarajevo.

MFK OKD Karviná nyní jedná o příchodu Vladaviće se hráčovým současným klubem FK Olimpik, dohoda mezi oběma kluby je údajně na spadnutí. Vladavić za ambiciózní Karvinou nastoupil v přípravných utkáních proti Baníku "B" a Hlučínu, uvedl se třemi góly.

Karviná je po podzimu na čtvrtém místě v tabulce druhé nejvyšší soutěže, na druhé Bohemians ztrácí dva body. Postup do Gambrinus ligy je budoucím cílem Karviné, ale v současné době klub nemá vyhovující podmínky pro první ligu. To by se ale mělo v budoucnu změnit, Karviná plánuje rozsáhlou rekonstrukci Městského stadionu.

Autor: David Kubáň / mfkkarvina.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamätám, ako mu Žilina nebola dosť dobrá, tak odišiel do Salzburgu. Odvtedy hrala Žilina Ligu majstrov a geniálny Admir Vladavić je v druhej českej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Mašlej to u nás dobře řídí. Do tří let hrajeme GL

Reagovat
smazaný uživatel

Dement.

Reagovat
Ferguson6

Minulý rok hral proti Chelsea, Marseille a Spartaku, tento už v 2. českej... tomu hovorím kariérny postup Ked je magor, dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

do tri let Karvina nejlepsim tymem na Morave .)

Reagovat
smazaný uživatel

ať to zkusí

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hloupy Slovaci co to tady melete kdyby ste videli jak hraje Karvina tak byste zirali s otevrenou hubou......Karvina po teto sezone urcite do ligy novy stadion bude super!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn, že sa Karvinej darí, fandíme jej, otázka je či Vladavič bude pre Vás prínosom, lebo futbalové schopnosti má určite na II. č. ligu dobré, horšie je to s jeho Balkánskou povahou. Keď prestúpil od nás do Salzburgu, napriek tomu, že bol u nás miláčikom divákov a vytiahli sme ho do veľkého futbalu, pre média dal niekoľko namyslených vyjadrení, kde podcenil pred pohárovými zápasmi s balkánskymi mužstvami náš klub, my sme vtedy vyradili Hajduk Split, neskôr sme postúpili do Ligy majstrov, kde sme mu ponúkli šancu zahrať si proti špičkovým mužstvám, on bol šťastný a na oplátku sa po lige majstrov arogantne a chrapúnsky zbalil a bez akéhokoľvek vysvetlenia zmizol. Je to len balkánsky žoldnier a verte tomu, že keď sa zviditeľní, siahne hneď po prvej príležitosti a odíde tam, kde mu zaplatia viac. Len toľko od hlúpeho slováka baníkovček.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jse rychle chitne v šak už dal za karvinou 4 goly a unás jsi zahraje stopro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele