Vlašim zahájila přípravu s obměněným kádrem

11.01.2022, 14:43
Aktuality
Fotbalisté aktuálně čtvrtého celku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY z Vlašimi v pondělí 10. ledna zahájili zimní přípravný cyklus. Realizační tým v čele s trenérem Martinem Hyským přivítal na úvodním tréninku celkem dvaadvacet fotbalistů včetně několika nových tváří.

Pravdou je, že kádr Vlašimi dostál několika změn. Většina fanoušků jistě sledovala odchod šikovného záložníka Filipa Blechy z Vlašimi do Slavie. "Filip už svými výkony převyšoval druhou ligu a nyní je před ním velká šance. Uvidíme, jak s emu bude dařit, Samozřejmě mu přejeme, aby byl úspěšný i nadále," pronesl k odchodu záložníka trenér Vlašimi Martin Hyský. Své štěstí v kádru Slavie budou pokoušet i další hráči, kteří na podzim v rámci spolupráce hostovali právě pod Blaníkem. Jedná se o Denise Alijagiče, Filipa Prebsla a Denise Višinského. Všichni se nyní připravují s týmem Slavie a není vyloučeno, že někteří se do Vlašimi ještě vrátí. Hostování ve Vlašimi pak skončilo pro Štěpána Starého a Jakuba Surovčíka. Nové angažmá si hledají Matěj Sváta a Daniel Kozel.

Klub ze středních Čech pracoval na posílení kádru již před vánočními svátky, kdy podepsal smlouvu se senegalským útočníkem Abdallahem Gningem a nigerijcem Johnem Solomonem. "Oba hráči jsou pro nás zajímaví a na začátku přípravy se nám zatím hlásil Solomon. Abdallah ještě čeká na vyřízení všech příslušných dokumentů," uvedl ke dvěma zahraničním akvizicím ve svém kádru Martin Hyský. Pod Blaník dorazily i posily ze Slavie - Marek Icha, Martin Douděra, Adam Toula, Jonáš Kneifel a Matěj Jurásek. "Na zkoušku k nám dorazil z Vyšehradu Jan Suchan, který dostane dva týdny prostoru a pak se rozhodneme," uvedl Martin Hyský.

Jeho tým v úvodu přípravy bude využívat tréninkové prostory ve Vlašimi a následně se přesune na soustředění do Nymburku. "Čeká nás i šest přípravných duelů a o sedmém soupeři jednáme, protože nám vypadl zápas s Chrudimí. Žádné zásadní změny nás v tréninku nečekají, s hráči najedeme na klasický tréninkový cyklus a budeme se chtít co nejlépe připravit na jarní boje," uvedl k přípravě Martin Hyský.

Zápasy zimní přípravy:

29. ledna: Vlašim - Vlašim - Jihlava (11:00, UMT Vlašim)
2. února: Vlašim - Baník Ostrava B (14:00, UMT Vlašim)
5. února: Vlašim - Dukla Praha (14:00, UMT Vlašim)
12. února: Vlašim - Mladá Boleslav B (11:00, UMT Vlašim)
19. února: Vlašim - Příbram (11:00, UMT Vlašim)
26. února: Vlašim - Přepeře (14:00, UMT Vlašim/tráva Vlašim)

Seznam hráčů, kteří zahájili přípravu:

Brankáři: Josef Řehák, Matyáš Vágner, Stanislav Tichý.

Hráči: Ladislav Janda, Petr Breda, David Broukal, Lukáš Zukal, Jakub Křišťan, Václav Svoboda, Marek Červenka, Nedžad Zinhasovič, Michal Hošek, Tomáš Rigo, Tomáš Zlatohlávek, Jaroslav Jíra, Adam Toula, Salomon Omale, Jan Suchan, Matěj Jurásek, Jonáš Kneifel, Marek Icha, Martin Douděra.

Autor: články čtenářů / Jiří Paýr / www.fcsbvlasim.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele