Všichni jsme strašně zklamaní, řekl Bílek po konci Plzně v Konferenční lize

27.08.2021, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč tohohle tělocvikáře Plzeň pořád živí ???

Reagovat
king23

Spíš proč vůbec začala, za to by měly padat hlavy.

Reagovat
Sandstorm

Protože vede ligu

Reagovat
GrimeBaller98

Bilek konecne ukazal svoji ,,kvalitu'' a kraje Havel Boril v repre no uz se tesim

Reagovat
Harley111

Bílek žalud byl, je a navždy bude

Reagovat
mirdagwutang

Argumenty, že vede ligu je fakt s prominutím trapnost. Bolka,2:1 se štěstím, Slovácko doma taky a s bohemkou se modlili do poslední minuty.. pak s prominutím Karviná, bez formy liberec. Fandím Plzni už 12 let a musím říct, že to bylo super období a Vrba dostal Plzeň na neskutečnou formu, kde byla i Liga mistrů v Plzni což do teď na to nezapomínám.

Nicméně Hlavatý ani jednou nepoužitej a Bílek to defakto hraje se svojí jedenáckou a ostatní se tam nedostanou ani za prd. Horváth byl expert na přímý kopy a Janošek trefí prvního ve zdi nebo bránícího soupeře vždy udělá 80doteků za hru a zpomaluje to všechno. Doufám, že se Kalvach už vrátí místo něj. Bílek je kat fakt mladých talentovaných fotbalistů a nikdy jsem nebyl rád za jeho angažma, vždy mi přišla jeho taktika nějak to uhrajem a vezl se. Jsem zklamaný spíš z toho, že se bojím, jak tohle Plzeň všechno u financuje... Bez Evropy další ročník a přitom se přepláceli mega hráči nebo nakupovali 28+ letí a mladí nic.. Mosquera, Ondrášek, Řezník, Pernica v základu mě fakt děsí a děsilo... nejsem trenér atd ale jít touhle cestou...Bílek je prostě haluzák. Až potkají spartu a slavii tak dostanou bůra, protože mu dojde štěstí...

Reagovat
kattos

Panebože, co to meleš

Reagovat
mirdagwutang

Neber boží slovo nadarmo šašku. A otevři oči ;)

Reagovat
Axelrose

Když jsem to samé napsal po slavném postupu přes Saints, byl jsem tu označen za nesvéprávné ho člověka

Tak si to teď užij ty

Reagovat
mirdagwutang

mám totálně na háku. Je to lucker a jeho fotbal je jenom na svezení hráču co jsou ve formě a haluzu.. Dneska 1:0 s Hradcem, asi už skončilo štěstí. :O

Reagovat
dondinho

Hele ... tak zase začneš fandit někomu jinýmu, no...

Reagovat
mirdagwutang

To ne ale je to zklamání... fakt, že jo. Fandit Viktorce budu vždy ale spíš nechápu proč Bílek s jeho betonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Havel v repre je masakr.

Jinak včera to bylo těžce nezvladnutej zápas od celého týmu.

Reagovat
$dolar$

Havel je naprostej srac. Netusi co je ofsajdova past, reaguje pomalu, nema co delat v zakladu u nas natoz se vubec nekde priblizit repre.

Reagovat
Lawman

Sloveso být zklamán označuje stav, kdy někdo nenaplní určité očekávání. Po trapném dvojzápase so Saints ( absolutní nímandi ) každý soudný člověk musel uznat, že Viktorie nemá výkonnostně ani mentálně na mužstvo o trochu vyššího levelu. A proto vyřazení s mužstvem CSKA nebylo nečekané ale očekávané i když pan Bílek bude tvrdit opak. Druhý poločas proti CSKA byl skandální a nechat si vstřelit 3. gól 2 minuty před koncem zápasu ( v početní převaze !!! ) byl totálním propadákem z taktického myslení, které chápou i děti v přípravce.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, EKL není pro každého, musí se vybojovat, estonská Flora nebo gibraltarský Lincoln ji vybojovali, Plzeň ne no

Reagovat
fabec1222

A místo prodeje ještě posilují, příchází Sýkora

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele