Vukčević pokračuje v rehabilitacích a podpořil spoluhráče

14.02.2013, 17:51
Aktuality
Boris Vukčević před sebou má ještě hodně dlouhou cestu k návratu do běžného života. Záložník německého Hoffenheimu měl na podzim vážnou dopravní nehodu a několik týdnů byl v bezvědomí. Úsměvy na tvářích všech v klubu nyní vyvolávají poslední zprávy...

Vukčević se svým vozem havaroval na konci září a okamžitě byl vrtulníkem přepraven do nemocnice, v níž se postupně podrobil dvěma operacím hlavy. V tuto chvíli je stále na nemocničním lůžku a pokračuje v rehabilitacích.

"Bylo neskutečně pozitivní vidět Borise a znovu s ním mluvit. Má před sebou stále ještě hodně dlouhou cestu, ale věří tomu a má jasnou představu o tom, jak se posunout dopředu. Jsme vděční za tyhle zprávy o vývoji a i nadále mu budeme poskytovat podporu, kterou potřebuje," říká ředitel Hoffenheimu Andreas Müller.

22letý Vukčević už bedlivě sleduje dění v německé nejvyšší soutěži. Hoffenheim v ní bojuje o přežití a sám fotbalista dokonce i podpořil své spoluhráče, jimž včera zaslal textovou zprávu. "Těším se na každý další zápas a jsem přesvědčen o tom, že tým bude schopen se zachránit. Chci požádat všechny fanoušky, aby i nadále drželi palce a pomáhali klubu, jak to jenom půjde," prozradil Müller, co bylo obsahem oné zprávy.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
PetersCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Doufám, že se dokáže vrátit do normálního života (a že Hoppenheim spadne)

Reagovat
HSV1887

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele