Wigan našel nového manažera, tým převezme Rösler

07.12.2013, 14:52
Aktuality
Pět dní byl bez manažera Wigan Athletic. Druholigový anglický klub začátkem tohoto týdne opustil Owen Coyle, jehož nástupcem se dnes stal Uwe Rösler. Ten přichází z Brentfordu...

Wigan získal povolení jednat s 45letým kormidelníkem už ve čtvrtek, nyní oznámil jeho příchod. Rösler bude z tribuny sledovat dnešní zápas s Millwallem a svých nových povinností se oficiálně ujme v neděli.

"Uwe je jedním z nejnadanějších mladých manažerů v Anglii a jeho cílem je působit v Premier League. Udělal na mě ohromný dojem, když jsme spolu mluvili. Má dobrou filosofii ohledně hry a zároveň všechny aspekty potřebné k dlouhodobému vedení klubu. Podle mého názoru u nás může dosáhnout a také dosáhne velkých věcí," myslí si předseda Latics Dave Whelan.

Wiganu zatím v League Championship patří až čtrnácté místo s jedním utkáním k dobru, na druhou pozici a s ní spojený přímý postup do Premier League ztrácí již šestnáct bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrá šance se ukázat, s Brentfordem mu to docela šlo

Reagovat
Chazy

Solidní volba, i když osobně mě ani nenapad. Ale když nevyšel v létě Poyet nebo Robinson, tak tohle zní rozumně. Jediný dobrý, co se dá říct na adresu Coylea, je to, že neutratil moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele