Williams: Chceme udržet současnou pozici

13.04.2015, 11:12
Aktuality
Povedenou sezónu zažívá Swansea. Waleský celek se momentálně nachází na osmé příčce, což by pro "Labutě" bylo překonáním historicky nejlepšího umístění mezi anglickou elitou...

Swansea hraje Premier League čtvrtým rokem. Pokaždé se přitom na konci sezóny nachází ve středu pelotonu, postupně obsadila jedenáctou, devátou a dvanáctou příčku.

Ještě lépe má waleský celek našlápnuto letos pod vedením Garryho Monka, když z 32 zápasů získaly "Labutě" už 47 bodů, což je vyrovnání historického maxima. "Konečná osmá příčka by byla skvělým umístěním," řekl kapitán Ashley Williams. "Hodně lidí, kteří nás sledují, si myslí, že tohle je nejlepší tým, jež Swansea měla," dodal kapitán waleského mužstva.

Případným bodovým ziskem proti Leicesteru může Swansea již pět kol před koncem letošní sezóny vylepšit své bodové maximum z premiérového ročníku mezi anglickou elitou. "Chceme získat co nejvíce bodů, abychom udrželi současnou pozici," vyhlásil Williams.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
kissak

přejeme hodně štěstí

Reagovat
SunFells

To jsi málo ambiciózní, Ashley. Neviděls Tottenham poslední 4 kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nechod do Liverpoolu

Reagovat
icka

Tam muze jit kdokoli a stejne to bude k nicemu .

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

No jo, "bublina" Úžasní jsou, Monk jedno z nepříjemnějších trenérských překvapení sezony

Reagovat
Counter

*nejpříjemnějších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Lol, teď ještě vytahovat bublinu, to dokážeš fakt jen ty.

Reagovat
cristiano.K.

přitom článek není o kanárcích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele