Willock znovu opouští Arsenal a vrací se do Newcastlu

13.08.2021, 19:39
Aktuality
Newcastle United dotáhl do úspěšného konce návrat Josepha Willocka. Talentovaný záložník přichází na přestup z Arsenalu a staronovému zaměstnavateli se upsal do roku 2027...

Willock je odchovancem londýnského klubu, za který si připsal první starty v sezoně 2017/18, výrazněji se však neprosadil.

Na začátku letošního roku zamířil do Newcastlu United, kde se usadil v základu a ve 14 ligových zápasech se osmkrát skóroval.

"Straky" pochopitelně měly o setrvání bývalého mládežnického reprezentanta Anglie zájem a nakonec se s Arsenalem dohodly. Gunners mají podle posledních zpráv vyinkasovat necelých 30 milionů eur a další finance mohou dostat na případných bonusech.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (24)

Přidat komentář
sunakashi

je skvely.a to jsem ho tady v hospode pres rev okolnich opilcu ani nerozumel

Reagovat
r.mrazik

on je fakt super

Reagovat
Front hell

Škoda že šel mou do Itálie

Reagovat
PH8

Za tuhle cenu myslím že win win. Přeju mu hodně štěstí.

Reagovat
johnnie_boy

Smiseny pocity… Na jednu stranu je skvely, ze se konecne podarilo nekoho prodat za slusnou cenu, ale radsi bych videl jak se zbavujeme hracu jako Elneny, Mari nebo Willian. Jasne ty castky by nebyly takovy, ale radsi mit v tymu mladyho (HOMEGROWN) odchovance, ktery se muze zlepsovat nez jasnej backup, u kteryho proste nic vic nedostanes

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
wesleyborland

Problém je, že my musíme prodávat. A o Elnenyho a Williana, ale třeba i o Bellerina, nebo Cedrica není zájem. A kdyžy tak přijde směšná částka jako od Římánů na Xhaku. Na thnu kromě snad anglických klubů peníze nejsou.

Juventus má problém celej přestupák se dohodnout na Locatellim. Barca nemůže ani registrovat hráče.

Ale očekávám pohyby ještě poslední týden přestupáku.

Reagovat
Heisenberg

Get out while you can Joe(l)! koonečně po těch letech vyšlo.

Reagovat
wesleyborland

Hodně štěstí a ať se daří!

25mega je super. Kéž by se podařilo střelit i Nelsona, AMN nebo Nketiaha za podobnou částku.

Reagovat
sejber

problemom Nelsona aj Nketiaha je ze ani jeden z nich nezaujal v dospelom futbale. Nelson vyzeral nadejne v Hoffenheime ale u nas poriadnu sancu nedostal. Nketiah nepresvedcil v Leedsi v druhej lige a u nas tiez nie. Tam tie sumy nebudu ovela vyzsie ako 10 mega ak sa vobec najde zaujemca.

AMN mal smolu ze zostupil s WBA tam by si ho asi nechali keby sa zachranili.

Reagovat
wesleyborland

Z těch dvou sondují Nketiaha Palace a Brighton. O Nelsonovi se psalo ze začátku jen o Palace.

AMN se psalo o Liškách, ale tam nevím by dělal.

Reagovat
sejber

prave v tom je problem ze tie tymy ich sonduju ako zalohu zalozneho ciela. Ak im padnu ine moznosti mozno po nich ma deadline siahnu

Reagovat
wesleyborland

Já očekávám poslední týden hodně změn, NUFC chtěli Willocka celý léto, ale až teď jim došlo, že prostě budou muset poslat prachy, jinak ho mít nebudou a bude to tak i s ostatními, navíc po prvních kolech hodně týmů zjistí, že potřebují doplnění, atd.

Reagovat
salami

Tak oni ani nemohli zaujmout v PL, Willock dostal šanci na hostování a chytil ji za pačesy, jestli Nketiah a Nelson proseděj další sezonu v Arsenalu a kopnou si 2 zapasy v League cupu, tak za ně nikdo nějakou pálku nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ho

Reagovat
sejber

Na jednej syrane slusne prachy na druhej som dufal ze prave on nas potiehne v buducnosti. Ak ho ale nahradi Odegaard alebo Maddison urcite to bude upgrade.

Reagovat
Ondiis

Martinelli základ snad den po tom, co se připojil k týmu po olympiádě Saka by byl imho jistější volba

Reagovat
wesleyborland

Martinelli na Olympiádě skoro nehrál, zpátky už je týden.

Saka hrál pár minut proti Spurs v přípravě a bylo vidět, že je to na něj brzo. Přeci jen odehrál toho minulou sezónu i díky Euru dost.

Reagovat
Ondiis

Fakt? Já měl za to, že toho odehrál teda vice posty Arsenalu mě oklamaly

Reagovat
wesleyborland

Hrál 3x jako náhradník 16, 6 a 53 minut.

Reagovat
herbage

super cena, šanci prosadit se asi neměl, za mě dobrý

ať se daří

Reagovat
Kucka

V NUFC v sobě probudil něco z Ramseyho, ale u nás pořádně nezahrál a v zápasech mě jeho projev spíš sral. Hostovačka mu sedla, potřebuje hrát a 25M je super částka.

Reagovat
Nikikrew

Ja som teda Willocka az tak nemusel. Vo finalnej fazy bol viackrat zbrkly a celkovo ten styl hry mi moc nesedel. Ale poslednou dobou ukazal, ze cosi v nom je a za taku cenu sme ho museli predat. Dufam, ze v zmluve je zahrnuta aj klauzula na odkup hraca pretoze ak sa chyti v Newcastli, moze to byt este sakra dobry hrac. Kazdopadne dobre pre obe strany, nech sa mu dari

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele