Zabaveno zhruba 300 vstupenek

25.06.2008, 14:57
Aktuality
Kolem tří set vstupenek bylo zabaveno vídeňskými policisty během probíhajícího evropského šampionátu, včetně 155 lístků na nedělní čtvrtfinále mezi Itálií a Španělskem. Informaci přinesla ve středu agentura Reuters.

"Myslím, že to je poprvé, co bylo překupníkům zabaveno tolik vstupenek," prohlásil mluvčí UEFA William Gaillard. Rozsáhlá akce proti překupníkům podle všeho vysvětluje fakt, že mezi italskými fanoušky byl při čtvrtfinálovém utkání velký blok prázdných sedadel. Zápas nakonec vyhráli Španělé na penalty.

Překupníci se pokoušejí prodávat vstupenky během celého mistrovství, někteří přijeli dokonce z Anglie nebo Spojených států. "Problém s překupníky nebo černým trhem se odráží od toho, jak dobré zákony v zemi jsou. Některé země jsou v tomto problému chráněny lépe a v našem případě je na tom lépe Rakousko, než Švýcarsko," dodal Gaillard.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele