Začíná jarní část ligy, tabulku vede Plzeň, ale favoritem je Slavia

25.01.2023, 10:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Y.N.W.A

První Slavia, poslední Zlín.

Slavia nehraje poháry, soustředit se bude na ligu, Plzeň bude tlačit, kádr dobrej má, MBVCD, ale ty jednogólový výhry nebudou věčný, Sparta ještě zůstane třetí, ale příští rok už půjde na titul a konečně bude hrát i poháry, protože ten tým bude vědět, co má hrát

Tepláky a Pardubice zachrání mladí trenéři, který jdou s dobou, zatímco Vrba nemá záchranářský zkušenosti, Zlín má slabej kádr a ševci bohužel zůstanou bez fotbalu i hokeje. Je to smutný.

Reagovat
Kily

teď koukám, že hokejky vyhrály aspoň třikrát za sebou a nebude se jich týkat boj o záchranu, ale i tak hrozný ústup

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Slavia zase zkusene bez nejake generalky, proti Servette se hraly dva zapasy pred dvema tydny v namichanych sestavach. Clovek by rekl, ze jsme se uz poucili z minulosti

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

na pána

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský se nepoučí nikdy, pořád půjde proti zdi a bude si všechno dělat po svém, i kdybyste zase první zápas prohráli s týmem na hraně sestupu.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Fodbalysta

Taky mu mohli vybrat lepší fotku, než tu, kde nejvíc vyniknou ty jeho nohy do O

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pokračuje v cestě postupného doplňování kádru mírným vylepšováním základní sestavy. To přivírá dveře talentovaným mladíkům. Ze sportovního hlediska je to ale nutný trend. Sparta se prostě nemůže opírat o hráče s labilními výkony. To jí stálo v minulosti dost bodů.

Je hezké vidět ve Spartě odchovance, ale většinou si budou muset svoji kvalitu vykřesávat na hostováních.

Reagovat
kilobyte

Kolik by těch mladíků v týmu měla mít?

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
kilobyte

Ve věku?

Reagovat
smazaný uživatel

V týmu, nebo v základní sestavě? Ať s áčkem trénují a jdou do zápasů, kde o tolik nejde, ale ve vypjatých zápasech bohužel trpí jak ti hráči, tak celý tým. Sebevědomí Hložka bohužel většina z nich nemá.

Na pomezí základní sestavy by stačili dva. Za mě aktuálně Karabec a Vitík.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele