Zájemci Anelkovi nabízejí Ligu mistrů

29.11.2007, 21:41
Aktuality
Francouzský útočník Nicolas Anelka se výrazně přiblížil k odchodu z Boltonu Wanderers. V lednu ho původně chtěly získat tři anglické kluby. Nyní se seznam zúžil na dva: Chelsea a Manchester United.

Chelsea je údajně připravena nabídnout Boltonu 10 milionů liber, neboť potřebuje nutně sehnat náhradu za Didiera Drogbu a Salomona Kaloua, kteří odjedou v lednu na africký šampionát.

Manažer Blues Avram Grant se dokonce netají tím, že je jeho velkým fanouškem. Problémy navíc rozostřil Andrej Ševčenko, který v klubu není spokojen a podle zákulisních informací ze Stamford Bridge v zimě nebo létě odejde. Dalším zájemce je Manchester United, který uvažoval nad koupí Anelky už v létě.

Samotný fotbalista by nad nabídkou od těchto dvou celků dlouho nepřemýšlel, chce si totiž zahrát Ligu mistrů. "Sir Alex Ferguson o mě řekl několik lichotivých věcí," cituje Anelku deník The Sun. Spekulace ovšem nebere vážně. "I v létě jich bylo plno."

"Ale musím říct, že bych se rád stal součástí velkoklubu, který hraje Ligu mistrů. Pokud k přestupu nedojde, pak velmi rád zůstanu v Boltonu," dodal.

O Anelku se zajímal také Manchester City, ale ten prý není v tomto souboji připraven konkurovat městskému rivalovi ani Chelsea.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v lednu už Anelka s největší pravděpodobností přestoupí. Vidím to na velký souboj. United mají jen 3 útočníky a při zranění jsou v potížích. Chelsea zase odjedou výše zmínění útočníci na africký pohár. No uvidíme,jak to dopadne,ale favorizuju Manchester...

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, spis to vidim ze ho ziska manchester, ale nejradsi bych byl kdyby zustal v boltonu a pomohl ho zachranit v lize

Reagovat
Devil

Myslim ze pro Manchester by byl tip utocnika jako je Anelka velkym prinosem !

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakého "čistého" útočníka by potřebovali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele