Záložník Alli uzavřel s Tottenhamem nový šestiletý kontrakt

19.09.2016, 12:50
Aktuality
Vedení Tottenhamu pokračuje v podepisování kontraktů se svými klíčovými hráči. Jako zatím poslední spojil i další část kariéry s londýnským klubem Dele Alli, anglickému reprezentačnímu záložníkovi nově běží smlouva až do června 2022...

"Co se týče fanoušků, manažera a našeho mladého týmu, tak nemohu ani pomýšlet na nic lepšího. Je to skvělé místo, kde v tuto chvíli být," řekl po podpisu účastník letošního evropského šampionátu ve Francii.

Tottenham koupil Alliho v únoru 2015 za pět milionů liber z Miltonu, kam ho následně poslal ještě na několikaměsíční hostování. Od loňské sezony už je dvacetiletý středopolař neodmyslitelnou součástí základní sestavy Spurs a po deseti gólech ve 33 duelech Premier League z ligového ročníku 2015/2016 začal dobře rovněž letos - Alli zatím nastoupil ke všem pěti zápasům, dal jednu branku a má podíl na tom, že Tottenham znovu atakuje nejvyšší příčky.

Třetí tým loňské sezony anglické ligy si v Allim pojistil dalšího důležitého fotbalistu. V nedávné době dostali nové kontrakty Christian Eriksen a Eric Dier, na řadě nyní jsou Danny Rose, Harry Kane, Jan Vertonghen a Kyle Walker.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (608)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele