Zápas Anglie - Brazílie očekávání nenaplnil

21.06.2002, 11:24
Aktuality
Čekal se velký fotbal. Jeden z vrcholů celého turnaje. Předčasné finále... Takto byl označován čtvrtfinálový zápas mezi Anglií a Brazílií. Ale výkon, který obě mužstva předvedla, byl daleko za očekáváním, vyprodný stadión v Shizuoce viděl jen průměrný zápas. Tři šance, tři góly, jedno přísné vyloučení - tak by se dalo utkání charakterizovat. Tím lepším přece jen byla Brazílie a zaslouženě po vítězství 2:1 postoupila. Průběh zápasu hodně ovlivnil brazilský ofenzivní záložník Ronaldinho. Jeden gól připravil, jeden dal sám a pak se nechal vyloučit.

Angličané nastoupili ve své nejsilnější sestavě, v Brazilské základní jedenáctce byla oproti osmifinále s Belgií jediná změna, místo Juninha nastoupil Kléberson... Celý komentář si můžete přečíst zde.

Kanárci se tedy mohou těšit na semifinále, které je čeká 26.6. v Saitamě. Soupeřem jim bude vítěz duelu Senegal - Turecko.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele