Zárate se znovu stěhuje, na hostování ho získalo QPR

06.01.2015, 14:43
Aktuality
West Ham zažívá velmi vydařenou sezónu, to samé ale z individuálního hlediska nemůže tvrdit Mauro Zárate. Argentinský útočník se zcela vytratil ze sestavy Kladivářů a po polovině sezóny znovu mění působiště, na šestiměsíční hostování ho ulovili Queens Park Rangers...

Sedmadvacetiletý ofenzivní fotbalista přišel do Upton Parku na začátku léta z Vélezu Sarsfield a měl být velkou posilou. V dresu West Hamu si ovšem připsal jen sedm startů, z nichž ten poslední se datuje k 2. prosinci.

Nyní se tak stěhuje v rámci Londýna na Loftus Road, kde ho místo honby za evropskými poháry čeká boj o záchranu. "Jsme velmi potěšeni, že jsme dokázali Maura přivést. Je to dobrý fotbalista se skvělými schopnostmi, který může nastupovat také jako desítka. Je to velmi schopný hráč, což už prokázal, a snad se mu u nás bude dařit," přivítal novou posilu manažer Harry Redknapp.

Zárate už v Anglii hrával dříve, na jaře 2008 hostoval z katarského celku Al Sadd v Birminghamu. Následně odešel do římského Lazia, štěstí zkoušel také několik měsíců v milánském Interu a v létě 2013 se vrátil do Vélezu. S West Hamem má podepsaný kontrakt do června 2017.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (805)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele