Zranění Alissona je vážnější, Brazilec si nezachytá šest týdnů

09.10., 10:21
Aktuality
Alisson Becker (© ALEX PANTLING / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Liverpool po reprezentační pauze čeká hodně náročný program a v těžkých zápasech mu bude chybět jeho jednička mezi tyčemi. Delší dobu si na marodce pobude Alisson Becker, důvodem je zranění z utkání proti Crystal Palace.

Brazilský reprezentant si o víkendu poranil stehenní sval a rychle vypadl z nominace národního týmu na nejbližší kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa. Během uplynulých dní absolvoval vyšetření a ta potvrdila zranění stehenního svalu, problém je vážnější a gólman na marodce stráví šest týdnů.

Reds vyhráli šest soutěžních zápasů za sebou a ve druhé polovině října pro ně začne hodně náročný program. Ještě tento měsíc budou měřit síly s Chelsea, RB Lipsko, Arsenalem a Brightonem, posledně jmenovanému soupeři se následně začátkem listopadu postaví i v Ligovém poháru. Tím výčet nekončí, v první půlce listopadu budou hostit Leverkusen a Aston Villu.

Na pozici dočasné jedničky se v tuto chvíli posune irský reprezentant Caoimhin Kelleher, jemuž bude záda krýt Vítězslav Jaroš. Český brankář se v sobotu odpoledne dočkal debutu v anglické Premier League v utkání, do něhož Kelleher vinou nemoci zasáhnout nemohl.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (55)

Přidat komentář
Kryptos_

Že by Jaroš dostal ještě pár minut?

Reagovat
Salfovic

Dostane víc, bude chytyt MM cup.

Reagovat
Zdechlina

Jaroš by mohl v rámci stmelení pozvat Kellehera na nějakou atrakci. Třeba na tříkolky na tom umí jezdit i malé dítě, riziko nulové

Reagovat
Lojd

Reagovat
ratusek

Reagovat
Seydou Doumbia

Kelleher by zase mohl vzít Jaroše zahrát irský fotbal, tam je taky nulové riziko zranění. Přece jen Jaroš by určitě nechtěl chytat proti Chelsea, Arsenalu, Brightonu, AV, moc těžký los

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
krisa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Transfermarkt

Wow, neskutečný humor

Reagovat
I am Mancunian

My take šťastie nemôžme mat

Reagovat
Busby babes

jako ze by se nam zranil nejlepsi nas golman a jeden z hracu, co nas letos aspon trochu drzi... skvely co tu jedes. nezalezi na realite, hlavni je si jet svoje dokola.

Reagovat
Pithivier

To posledni dokonale sedi k tobe

Reagovat
Busby babes

jj, silly me, fakta jsou moc subjektivni.

Reagovat
Vopi11

Busby bývá tvrdohlavej, ale obhajuje si to faktickou argumentací, což tu může říct minimum uživatelů.

Reagovat
Busby babes

aspon casto. nejake picoviny jsem tu taky psal, to zas jo. Porad jsem fanousek, ze jo.

Reagovat
Pithivier

Jemu nikdo neodpira to, ze si umi nashromazdit relevantni informace, ktere pak logicky pouziva behem diskuze Spis Busbymu hodne kazi to rozcilovani a hned utok na druhyho cloveka jen proto, ze ma jiny nazor

Reagovat
PP

Fakt? Chcete našeho Sunfallse?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Dawon

Si tak rikam, ze kdyby Ten Haga po tom vcerejsim meetingu meli vyhodit, tak uz by to asi oznamili, co?

Reagovat
Busby babes

no jasne. imho to bylo jasne uz v pondeli, kdyz ETH odjel na dovolenou.

Vtipny, je ze anglicky noviny pisou: no decision... jako kdyz ho nevyhodili, tak prave rozhodnuti udelali, ne?

Reagovat
Dawon

Fakt silenost...to jeho setrvani v lete jsem si jeste se sebezaprenim dokazal vnitrne zracionalizovat, ale tady uz me fakt opustila jakakoliv nadeje a docela napevno jsem se dostal do tabora "lepsi by snad byl kdokoliv"

Je jedna vec udelat chybu, ale potom si jeste za tou chybou tvrde stat, to uz je uplna demence.

Reagovat
wild

Reagovat
Pithivier

Reagovat
Busby babes

jo no, jako budu dal doufat, ze to otoci, ale uz vubec nevidim jak by se to jako mleo stat. To vubec neni o tom, ze by ten kadr byl spatnej. Neni. Ale ti hraci se opakovane dostavaj do strasne slozitych situaci diky tomu, jak hrajem. Vubec nejsme nastaveni tak, tak abychom vyuzivali prednosti hracu, co mame k dispozici a minimalizovali jejich limitace.

A vubec se to nemeni. Obcas dobrej zapas nebo i par dobrych zapasu, ale nasleduje vybuch a znova dokola...

Ted mame na papire dobrej los, ale taky to muze byt remiza s Brentfordem, prohra na Fenerbahce a proste 3 tydny v haji a budem hledat pak? hrozne divny no.

Reagovat
Dawon

Reagovat
MUTD_B4TM4N

tak oni ho především dle všech (málo) dostupných seriózních informací vůbec odvolávat neplánovali, ani o tom diskutovat... ta schůzka byla plánována dávno dopředu jako pravidelný managment meeting, kde se řeší vše s klubem spojené. a post manažera mají od léta vyřešený na celou sezónu, tam není co lepšího získat aktuálně

Reagovat
Busby babes

coz schuzka pravidelna byla, ale vykonnost klubu na hristi je jedna z veci, co na takovych pravidelnych schuzkach resis.

A pokud by videli, ze jsme pozadu s nejakym cilem, co chteji splnit a zmena je nejlepsi, co se da udelat aby se ten cil i tak zmenil...

Reagovat
MUTD_B4TM4N

no jasně. ale když se v létě rozhodli, že to s ETH potáhnou dál, tak předpokládám že společně našli řešení na ty věci, které jsou špatně - a žádné nové se vlastně neobjevují, je to vlastně pořád to samé - a tedy nebude jejich řešení po pár týdnech zase vše vyhodit z okna. když už to pěkných pár let nefunguje...

a podle mě i jeden z hlavních faktorů bude, že si prostě není jak trenérsky polepšit aktuálně

Reagovat
Busby babes

" a žádné nové se vlastně neobjevují"

ale to je vlastne ta pointa. v lete identifikovali veci, co jsou spatne a za ctvrtinu sezony na ne nenasel reseni. Jaka je sance, ze se to stane, kdyz se to nestalo za rok?

Jako fanouskovi mi nezbyva nez doufat no.

Reagovat
MUTD_B4TM4N

zcela chápu co říkáš, to je ta záhadná otázka co si kladou poslední rok lidi po celém světě

já si to vykládám tak, že to převzali do rukou zkušení profíci a erudovaní lidé do rukou. určitě vědí to co my tady všichni mudrcové a ještě mnohem víc. a tedy mi přijde úplně zcestné představovat si, že nevidí ty konkrétní problémy, které je třeba vyřešit akutně. že se to ale pořád nedaří pro mě znamená, že nějaká snadná řešení nefungují - určitě je buďto ETH sám zkoušel (pokud je příčetný), nebo ho nejpozději INEOS vedení donutilo je vyzkoušet (pokud je tak nepříčetný jak ho vidí většina - ale to by si ho nenechali hádám, těžko je utáhl na té bezkrevné blábolivé nudli, kterou nám běžné servíruje v rámci tiskovek). osobně si myslím že ty hlavní problémy budou psychické, že se tam prostě za těch 10 let zmatků nahromadilo tolik sraček v rámci celé organizace, že to prostě nejde spravit ani lusknutím prstů, ani manažerským fénem, ani ničím jiným, ale je prostě třeba to postupně lámat...

Reagovat
Dawon

Tak prave protoze je to schuzka planovana dopredu, a podle vseho pravidelna, tak by se tam asi logicky mela resit jakakoliv aktualni situace, ktera si to vyzaduje...ze je schuzka naplanovana x mesicu dopredu snad neznamena, ze je x mesicu dopredu pevne dana agenda a nejde s ni hnout

Je podle me teda (doufam) naprosto vyloucene, aby tam na tohle tema neprisla rec

Jinak ja taky necekal, ze ho vyhodi tak brzo, kdyz ho v lete podrzeli, ale clovek mohl doufat no

Reagovat
MUTD_B4TM4N

to je jasný. já to myslel tak, že se to prezentovalo jako jediný důvod té schůzky, jakoby byla svolána jej kvůli "sack ETH"

Reagovat
Nizzie

Jasný že udělali, i ponechání trenéra je rozhodnutí. Jen by se to těm novinám tak dobře neprodávalo no.

Reagovat
nani92

tak on si ide na dovolenku

Reagovat
masina_LFC

vládne u vás zjavne všeobecná spokojnosť

Reagovat
Salfovic

Třeba naopak jede někam hákovat na brigádu, toho nicnedělání má už dost.

Reagovat
avicii

Hm dosť ale čakal som aj viac plus tam sú dve repere pauzy.. neprijemen je to vzhľadom na to ze mesiac mame fakt nabitý teraz.. ale zas Kelleher je brankár pri ktorom som úplne v pohode

Reagovat
Londoner

To bude ještě jedna ta p******* repre přestávka?

Reagovat
fenixLFC

tvl to je este horsia sprava nez to ze je zraneny

Reagovat
O.Giroud

Alissona už aj tak nepotrebujeme

Reagovat
Londoner

Reagovat
avicii

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondris

Kelleher mal minulú sezónu ozaj skvelé zákroky, ale rovnako tak pustil aj niekoľko lacných gólov. Je to kvalitný brankár, ale nejakú superhviezdu by som z neho zase nerobil. Zatiaľ nám veľmi dobre funguje obrana, tak by to mohlo byť v pohode. Uvidíme ako nás preveria náročnejší súperi.

Reagovat
avicii

Tak super hviezd na brankarskom poste je fakt len zopár, to ani netvrdím ze je..ale ako dvojka je viac než dobrý

Reagovat
Kucka

Kdyby byl superstar, nedělá dvojku.

Reagovat
martin.b

se dalo čekat, 6 týdnů zní ještě dobře, otázka jestli to tak bude no

Reagovat
Hollo

Kam se hrabou na Vicaria , nejaký Allison

Reagovat
Hollo

Kam se hrabou na Vicaria , nejaký Allison

Reagovat
Hachim Mastour

Da sa na šesť týždňov odkúpiť Karius?

Reagovat
Coutinho10

Jaroš stačí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele