základní část, 3. kolo
21.08.2010 19:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

SC Heerenveen - NAC Breda 3:1

Heerenveen doma proti Bredě zaspal začátek, avšak dokázal se ze svého zaváhání probrat a díky třem brankám otočit utkání ve svůj prospěch.

Úvod patřil jednoznačně hostujícímu celku. Domácí totiž jako by zůstali ještě v šatně, do zápasu vstoupili zcela nepřítomně. Matthew Amoah byl ten, který se o vše postaral. Neuběhla totiž ani jedna minuta a domácí již lovili míč ze své sítě. Výbornou individální prací totiž Amoah proše skrze obranu a přesnou ranou poslal Bredu do vedení.

Domácím však budíček zazvonil velmi rychle. Jejich aktivita vrostla o více jak sto procent a na hřišti po necelých dvaceti minutách bylo jediné mužstvo. Vyrovnání se však "srdíčka" dočkala až ve 26. minutě. Po křídle se výborně uvolnil domácí Oussama Assaidi a přesnou centrovanou přohrávkou našel osamoceného Base Dosta, který s přehledem srovnal.

Do přestávky se obě mužstva snažila neudělat žádnou chybu, a tak se stav neměnil. Po přestávce byl dominantní Heerenveen ještě silnější a okamžitě útočil na vedení v utkání. Toho také docílil, i když šťastnou náhodou.

Assaidi si vyměnil míč s Royem Beerensem, který zpoza pokutového území neváhal a okamžitě volil střelu. Ta ač byla velice nepřesná tak našla svůj cíl. Do její dráhy totiž vložil nohu hostující Luijckx a srazil si míč nešťastně do vlastní sítě.

Další branka přišla v 77. minutě, když se k volnému přímému kopu postavil seběvědomý Youssef El Akchaoui. Jeho centrovanému míči nechybělo nic, a tak si lehce našel svůj cíl. Tím byl osamocený Dost, který se zakončením neměl žádný problém a stanovil tak konečné skóre 3:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele